RE: خداحافظی داملا با همدردی
هی خانم کجاااااااااااکجاااااااااا اا:46:
من که نمی دونم داستان چیه اما از دو نوشتارت عزیزم بار احساسی موضوع و رد پای رنجش به خوبی محسوس است . اگر تصمیمت احساسی هم باشد باز قابل احترام است . چون تو ، داملا این تصمیم را گرفته .
اما فکر آنی باش دیگه :72:
اگر تو برررررررری کی بپره بغل آنی ؟!:46:
گلکم ،هر چند که ما همه مسافر هستیم اما سوتفاهمات را با گفتگو حل می کنند نه با فرار از مشکل خانم گل .
و باز
مهم نیست که با هم موافق باشیم مهم این است که راه تعامل و تفاهم با یکدیگر را یاد بگیریم .
دوستت دارم فراوون :46:
سلام داملا جون:72::72::72:
آخه چی شد یک دفعه؟؟؟
داملای عزیزم بدون هممون دوست داریم باشی این جا...:43:
گاهی وقتها یه سوئ تفاهم هایی ممکنه پیش بیاد اما میشه رفعش کرد....
به هر حال من همیشه از راهنماییهایی که داشتی به دیگران استفاده کردم
دوست دارم بمونی:43::46:
داملا جان منم دوستت دارم
از بعضی اخلاقهات خیلی خوشم میاد.دوست ندارم بری عزیزم.بمون پیش ما.:72:
سلام خانوم داملا
نمیشه بگذرین از این قضیه و نرین؟
بالاخره یه راهی داره گذشت کنین و نرین
داملا جان ،
کجا می خوای بری ؟ اگه بری واسه ما بد اموزی داره ها؟
خوش به حالت ببین مدیر همدردی نمی خواد که بری.
از قدیم ها می گفتن
چوب معلم گل است هر کی نخوره خل است
بماند این مدیرمون یکمی سخت گیر هست اما به خدا انقدر دل نازکه اگه بری ناراحت می شدا اخه یه نیروی خوب رو از دست داده.
من که نفهمیدم ماجرا چی بوده اما هر چی بوده اون را طی کردن یک مرحله از زندگیت بدون .
اگه برگشتی بهمون بگو نکته های آموزنده این باند شدن یک هفته ای را بهمون بگو چی یاد گرفتی.
ما منتظر داملای با احساسمون هستیم.
اینجا هممون منتظریم با یک کوله بار از تجربه برگردی.
داملا عزیزم می بینی بچه ها چقدر دوستت دارند و همشون ازت می خوان که نری...
عزیز دلم کجا می خواهی بری پس با این دوست داشتنهای ما می خواهی چکار کنی از ما خداحافظی نکن ..
عزیزم همیشه به این فکر کن که تو یک نفری که می خواهی خداحافظی کنی ولی ما چند نفریم که می خواهیم شما خداحافظی نکنید....
پس به خاطر ما نرو:46:
داملای عزیز منم ازت می خوام که نری.
من تو این مدت که همدردی بودم حس کردم تو از همه اعضا به من شبیه تری یا بهتره بگم من به تو شبیهم.مخصوصا با ارتباطی که با آواتورت برقرار کردم.اینکه تو هم تنهائی رو دوست داری من دوست ندارم ازین جا بری .من دوست دارم داملا بمونه :46:
داملای عزیزم سلام
راستش رو بخوای اون شب که دیدم براثر یه سوئ تفاهم باند شدید ، بهتون حق دادم که دلخور بشید و بخواید که برید ، چون شما قانونی نقض نکرده بودید. و این فقط یه سوئ برداشت که احتمالا در اثر تند خوانی صورت گرفته بود ؛ بخصوص که جملات هم بسیار شاعرانه گفته بود و عادت داریم از این جملات برای معشوق استفاده کنیم و برای همین در خواننده شبهه ایجاد می کرد. ولی خب یه کلمه باعث شد تا متوجه شم که ارتباط از نوع جنس مخالف نبوده و قانونی نقض نشده ، پس وظیفه ام اطلاع رسانی بود. که شکر خدا جناب مدیر هم با سعه صدر پذیرفتند و حتی عذرخواهی هم کردند.
پس الان دارم می گم برخورد مدیر با داملا ، مثل برخورد یک پدر مهربان با فرزندش است ، ببین چه نکته های در این عمل نهفته هست. و برای یه پله بالاتر رفتنت ازش استفاده کن:46:
داملا باور کن اینجا تعداد کمی دوستت ندارند ؛ بلکه اینجا همه ما جزو خانواده بزرگ همدردی هستیم و همه دوستت داریم. مخصوصا من یکی به خاطر رک گوییت خیلی دوست دارم:46:
تصمیم رفتنت قابل احترام هست ، چون به قول آنی جون داملا این تصمیم رو گرفته است ، ولی توصیه من این است که هیچ جا رو با کدورت ترک نکن ؛ نه فقط در مورد همدردی ،بلکه حتی در محیط واقعی ؛ چون رشدی در پی ندارد.
با احترام فراوان
گل مریم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط damla2
اما یه پیام به gole maryam: عزیز من به کسی اهانت نکردم، پیشنهاد می کنم یک بار دیگه
پستم رو بخونی.
داملا جان الان این جمله از نوشته ات رو دیدم ؛ متوجه نمیشم ؛ آیا من جایی گفته ام که تو به کسی اهانتی کرده ای؟ ممنون می شم که این نکته رو روشن کنی.
چون من نه پیام خصوصی بهت داده ام ؛ نه ذیل اون تاپیک مطلبی نوشته ام ؛ پس از کجا این برداشت رو کرده ای که من گفته ام تو به کسی اهانت کرده ای؟
بچه ها چي شد ؟مگه نميگن سو تفاهم بوده پس چرا هنوز داملا banned هست؟
داملا جون ما رو تنها نذار يه سو تفاهمه واسه هر كسي ميتونه پيش بياد .
ببين چند نفر ازت خواستن نري. زشته روي ما رو زميت بندازي ها...
آفرين خانم گل ميدونستم قبول ميكني و نميري
اينم كيك آشتي كنون
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...64dac866e8.jpg
ببين همه بچه ها اومدن استقبالت و دارن خوش آمد دوباره بهت ميگن
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...bfd9453072.gif
سلام داملا جان
ازت ممنونم که برای همه ما ارزش قائل شدی و تصمیمت را اطلاع دادی
دوست عزیز کاملا به تصمیمت احترام میگذاریم اما اگه جا داره بیشتر فکر کن
همه ما اینجا به موندنت اصرار داریم و وجودت کنارمان باعث افتخار هست
دوست داریم بازم در تالار فعالیت داشته باشی
در اخر هر تصمیمی بگیری قابل احترامه فقط بدون همه ما دوستت داریم