خواستکاری در ایران مهریه بالا است خیلی سخت شده است
نمایش نسخه قابل چاپ
خواستکاری در ایران مهریه بالا است خیلی سخت شده است
چرا خواستگاری مهریه بالا می گوید
سوال دارم. آیا در جامعه ای که احمقهایی حاضرند به شما پول زیادی ببخشند و این در قانون نیز وجود دارد شما اگر بتوانید از این احمقها ، از این بی شعورها پول بگیرید نمی گیرید؟ مهریه بالا نتیجه حضور این احمقهاست
با سلامي به نرمي بهار:43:
هر كسي خودش تعيين ميكنه كه زندگيش بر چه مبنايي باشه،
((خلايق هر چه لايق))
موفق و پيروز باشيد
يا حق:72::43::46:
سورنا جان شما حاضری چقدر مهریه را بپذیری ؟
منظورم اینه که اصلا حاضری چیزی مهر همسرت کنی ؟ اگر بله تا چه مقداری ؟
فقط حال می کنم باج بده نیستید! اییول موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
من با مهریه بالا موافق نیستم اما اگر خانواده دختر مهریه بالا میگوید یا خانواده پسر مهریه پایین میخواهد هر دو به دلیل عدم شناخت و ترس از آینده است. اصلا مهریه چه غلط و چه درست چه زیاد و چه کم الان که دیگه عندالمطالبه نیست. دوست من 500 سکه مهریه اش بود، ماجرای این که بعد از 1000 جور بلا طلاقش دادند بماند، حالا مهریه اش را گرفت؟؟!! ماهی یک نیم سکه!!!!! ببخشید عمرش قد میدهد!!!!! این هم از مهریه ای که میگویید حق زن نیست. خیلی پرداخت میکنید آنوقت بگویید حقتان نیست!!!!! نه این که شوهرش نمیتوانست پرداخت کند. مال و اموالش را به نام دیگران کرد. حق طلاق و فرزند را هم که دارید، حق ازدواج مجدد رو هم که گرفتید، پس دیگه بحث فایده ای ندارد و به جایی نمیرسد. مهریه را هم که هر چقدر بالا باشد میتوانید ندهید یا قسطی کنید یا... پس دیگه چیزی نمانده.
اگر زنها سربازی نمیروند و مردها میروند تقصیر زنهاست؟ اگر مهریه غلط است و دم از مساوات میزنید بهتر نیست در همه چیز زن و مرد یکی شوند و مثلا ارث هم بین زن و مرد مساوی تقسیم شود؟ زن از املاک شوهر هم ارث ببرد؟ مرد هم کار خانه را وظیفه و مختص زن نداند و شبها هم برای نگه داری بچه بی خوابی بکشد؟ اگر قرار است چیزی عوض شود باید چیزهای دیگر هم نسبت به آن تغییر کنند.
جناب سورنا شما حاضرید به اندازه وسعتان مهریه بدهید؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزيز و گرامي:43:
بهتر است قبل از اينكه راجع به يك سري مسائل قانوني نظير ارثيه صحبت كنيم راجع به فلسفه ي آن اطلاعاتي كسب كنيم.
موفق و مويد باشيد
يا حق:72::43::46:
مهریه بالا غیر اینکه خانواده دختر قصد فروش دخترشونو دارند معنای دیگه ای نمیتونه داشته باشه/اگر ارزش یک زن به اندازه تعداد سکه هایی است که در عقد نامه نوشته میشه ومخصوصا به دلیل عدم آگاهی کافی در رابطه با پرداخت مهریه در کشور ما چه در بین زنان و چه مردان به نظر من اون زن به درد کنیزی هم نمیخوره چه برسد به همسری/واگر مردی حاضر میشه با زنی اینچنین ناقص العقل ازدواج کنه پس حقش است که بعد ازدواج کاسه چه کنم دستش بگیره و او هم لیاقت نام همسری نداره چون ناقص العقلی بیش نیست/اگر هم پذیرفت خلایق هر چه لایق /میشود از حول حلیم افتاد تو دیگ!
مهریه حق زن است و اگر پرداخت نشود توسط مردی که پذیرفته چه 1 سکه چه 1000 سکه(همان نا قصل العقل کذایی) دین به گردنش است تا اخر عمرش/اگر هم مردی میخواد مدرنیته باشه در زندگی پس زنی مدرن باید داشته باشه اگر هم طبق اصول اسلامی باید در تمام جوانب اسلامو رعایت کنه/اگر توقع کسب اجازه از همسر داره برای خروج از منزل باید برای مهریه هم طبق دستور اسلام عمل کنه بعد عقد مهر همسر را تماما پرداخت کنه اگر هم مایل به پرداخت مهر نیست و این را نشانی از بی شعوری میداند پس باید بپذیرد شبی به منزل بیاد و همسرش بی اذن او به مسافرت رفته باشه!/برای زنان هم همین طور/اگر مهر میخواهند پس باید سایر مسائل را رعایت کنند/اگر هم طالب رفتاری اروپایی هستند پس باید بدانند و بپذیرن سایر رفتار مردان اروپایی!
غیر از کار در منزل! چند همسری!دوست دختر!معشوقه!
چه قدر این تاپیک و بحث های آن جالب شد.....جالب تر اینکه مثل اغلب تاپیک ها موضوع بحث به جای دیگری کشیده شد..... چرا؟ چون هیچ کدام از ما(چه زن چه مرد چه دختر چه پسر) نمی خواهیم قبول کنیم که هر یک از ما حقوقی داریم و هر یک از ما جایگاهی!
بحث سر این نیست که خانوم ها مقصرند یا آقایان......بحث سر این نیست که چرا آقایان کار خانه انجام نمی دهند یا چرا خانوم ها پر توقع هستند.؟
اگر می خواهیم در مورد مسله ای بحث کنیم بهتر است اول خصوصیات و عقایدی که مربوط به جنسیت(زن مرد بودن) هست را کنار بگذاریم و از دید بی طرف به موضوع بنگریم....
مسله ی مهریه در ازدواج بنظر بنده لازم وضروری است البته مهریه نه.... کلید بدبختی.... اگر مهریه ای وجود نداشته باشد طبعا مسولیت و پایبندی زندگی رنگ خود را از دست می دهد. و اگر مهریه وجود داشته باشد که مقدار آن در حدی باشد که انگیزه لازم را در زنان برای جدایی و طلاق ایجاد کند طبعا مانند عدم وجود مهریه مسولیت و پایبندی زندگی را کمتر کرده و نابود خواهد ساخت.
پس چه بهتر که زن و مرد بودن را کنار گذاشته و از دید یک انسان به جریان بنگریم مطمئنا نتیجه بهتری خواهیم گرفت.
در ضمن بعضی از آقایان را هم من در این جریان(بالا بودن مهریه) مقصر می دانم.....وقتی اقایی بدلیل اینکه شیفته زنی شده تمام شرایط و حتی مهریه بالا را قبول می کند بدون اینکه بداند آیا می تواند این مقدار را پرداخت کند و آیا این کار او چه عواقب وخیمی دارد دیگر چه انتظاری داریم که مهریه پایین بیاید.....
من به این دلیل می گوییم مهریه نباید بالا باشد چون خود به چشمم دیده ام که بعضی از خانوم هابعد از ازدواج و در حالی که هنوز امضای عقد نامه خشک نشده مهریه خود را طلبیده و به اجرا گذاشته اند
(خانوم ها جبهه نگیرید ها چون من در جمله بالا کلمه ""بعضی ها "" را نوشته ام...و هم چنین اقایان شما هم برداشت بدی نکنید چون در قسمت آقایان هم کلمه ""بعضی ها"" وجود دارد