RE: روابط همسرم قبل ازدواج
سلام جناب بدبخت
من میتونم بفهمم توی چه برزخی هستید و نمیتونید درست تصمیم بگیرید چون بحث یک عمر زندگیه
و اینکه شما مطمئن شین که آیا اون اتفاقها ممکنه در آینده هم اتفاق بیفته یا نه سوال سختیه
من جای شما بودم به ایشون میگفتم فعلا نیاز به تنهایی دارم و میخوام حس کنم مجردم اصلا نمیخوام وجودتو حس کنم از توام خواهش میکنم این شرایطو برای خودت مهیا کن میخوام حس طلاق و جداییو بصورت مجازی تجربه کنیم بهشون بگین واقعا حس کن هیچ تعهدی نداری و مجردی تو دوران طلاق و تنهایی و مجردی دوست داری چکار کنی و تنهاییتو چجوری پر کنی
و تا مدتها سعی کن این حسو در خودت تقویت کنی که از هم جدا شدین دقیقا مثل خیلی از زن وشوهرها که قبل از اینکه اقدام جدی برای جدایی بکنند یه مدت خودشونو محک میزنند از هم دور زندگی میککند با هم تماس نمیگیرند ببیندد شرایط بعد از طلاق چطوره و بعد درست تصمیم میگیرند
تو این مدت هم اینکه احساستون ارادتونو محک زدید و هم اینکه میتونید از دور شاهد روابط ایشون باشید و محکشون بزنید اگه ایشون بازم برای فرار از درد جدایی و تنهایی پناهنده یکی دیگه بشه پی معلوم میشه نمیشه بهش اعتماد کرد و اونقت تکلیفتون روشن میشه
البته این فقط نظر شخصی من بود اگه از دید کارشناسهای محترم اشکالی داره و ممکنه مشکل مراجع رو حادتر کنه لطفا نظراتشونو اعلام کنند
متشکرم
سلام دوست عزیز
این تاپیکتون خیلی ناراحتم میکنه،
واقعا به نظرم موضوع اینقدرهام پیچیده نیست و شما دارین خیلی پیچیدش میکنین، بد نیست یه تشر به خودتون برین، نامزدتون یه خامی کرده و ارتباط تو دنیای سایبری با ارتباط تو دنیای واقعی خیلی فرق داره، خیانت سایبری هم با خیانت واقعی خیلی میفرقه، اینکه ایشون روابطشون فقط در حد چت و ایمیل بوده، یعنی هنوز در دنیای واقعی خیلی چیزها براشون حرمت داره، فقط دنیای مجازی این فرصت را بهشون داده تا کمی عقده های شخصیتی شون را تخلیه کنن و باز هم به نظرم تخلیه شدن این عقده ها به مراتب خیلی بهتر از خالی نشدنش میتونه باشه، مثل یه دمله چرکی که محتواش خارج میشه، حالا یه مرهم میخواد تا عفونت واردش نشه و التیام پیدا کنه، خواهشن کمی روشن تر و باز تر به این قضیه نگاه کنین، شما یه جوونه پاک و تحصیلکرده هستین، خیلی از ما عضو فیس بوکیم یا خیلی سایتهای دیگه، البته قبول دارم اینها ابزاری هستند که باید درست استفاده شن ، اما قبول کنین فن ایجاد ارتباط سالم در دنیای مجازی رو هنوز خیلی ها بلد نیستند، البته تقصیری هم ندارن چون بیشتر از اونیکه آموزش داده شن، سرکوب و نهی شده و نتیجش شده همینی که میبینیم،
واقعا روابط ایشون را حمل بر خیانت نزارین، این خیلی بی انصافیه، خدا خوشش نمی یاد، میشه گفت، حماقت، نادونی، عادت غلط، مشکل در ایجاد روابط اجتماعی در دنیای واقعی و خالی کردن عقده های سرکوب شده در نت
من خیلی دیدم افرادی را که از موضوعی که نقطه ضعفشان بوده خدا بارها امتحانشان کرده، چون باید یاد بگیرن دیگه به اون مسئله با حساسیت نگاه نکنن، خدای نکرده اگر در این مرحله وحالا که توپ توزمینه شماست و حق هم به خودتون میدین، نامزدتون را رها کنین، امکانش رو نمیدین با کسی لزدواج کنین که حسرت همسر اولتون را بخورین؟
واقعا این همه سخت نگیرین، من تو ورزشم، میخوام آموزش که بدم، به ورزشکار میگم، وقتی میخوای انجام بدی، کاملا آروم، انگار داری راحت ترین کار رو زمین را میکنی، نتیج، عالی بوده
به شما هم میگم، مشکله شما فقط اینه که هی دور خودتون میچرخین و مسئله را بزرگتر از اونی که هست میکنین
، آروم باشین و روزی چند بار تکرار کنین، این مسئله مهم نبوده و فراموشیش برای ادامه زندگی، راحت ترین کار ممنه که الان من میتونم انجام بدم!
سلام
من نمیخام نسخه ای برای مشکل شما بپیچم،اتفاقا خودمم تقریبا با یه همچین مشکلی دست به گریبان بودم. خوب میفهمم شک وبی اعتمادی چه بلایی سر زندگی وحال وروز آدم میاره.من باوجود اینکه تصمیم گرفتم نسبت به همسرم اعتمادداشته باشم واون قول بهم داد که دیگه تکرارنشه واگه تکرار بشه من حق دارم به خانوادش بگم و.... اما راستش نمیتونم کاملا ذهنم رو از اتفاقاتی که افتاده پاک کنم.اگه تجربه الان من رو میخاید میگم خداروشکرکه قبل از اینکه برید زیر یک سقف فهمیدید.فراموش کردن این مسائل بسیار کار سختیه وازعهده هرکسی برنمیاد مطمئن باشیداگه ادامه بدید و وارد زندگی مشترک بشید هرگز نمیتونید ذهنتون رو پاک کنید این شک همیشه با شماهمراه خواهد بود وحتی اگه اون بنده خداهم توبه واقعی کنه بازم ممکنه باورنکنید وهم برای شما زندگی زجرآوری میشه هم برای ایشان.ازنظر من(فقط نظر شخصی)تصمیم در مورد ازدواج خیلی خیلی خیلی مهمه وبا اما واگر نمیشه تصمیم به این مهمی گرفت و بهیچ وجه نباید با شک وارد این زندگی مشترک شد.ما برای برادرم بنابود به خواستگاری دختری بریم که برادرم بسیار راضی بود و همه تحقیقات هم خوب بود اما از طریق دوستانش متوجه شدیم با چندنفر رابطه داشته برادرم برای چندمدت خیلی ناراحت وافسرده شداما بالاخره تصمیمش رو گرفت ووقتی از من راهنمایی خواست با توجه به شناختی که از روحیاتش داشتم واینکه میدونستم نمیتونه از این قضیه بگذره ازش خاستم روزه شک دار نگیره واز اینکار صرفنظر کنه و نهایتا از اون آدم گذشت.حالاهم بعنوان یه خواهر که از روی نوشته هاتون متوجه شدم شماهم آدمی نیستید که بتونید از این مسئله راحت بگذرید بنظر من ادامه دادن این مسیر کار درستی نیست و هرکدام از شما با نفر بعدی خوشبخت تر خواهیدبود.هم شما با کسی دیگه که کاملا بهش اعتماد داشته باشید و هم ایشون با یکی دیگه.
جناب بد بخت من درست متوجه نشدم که دقیقا مشکل شما چی هست شاید برا اینکه سعی کردم تند و تند ارسالها را بخوانم
همسر شما با مردای زیادی رابطه داشته ؟
رابطه جنسی نداشته ولی برهنه باهاشون عکس گرفته ؟
و این روال در زمانی که با شما عقد کرده ادامه داشته؟
این چیزایی هست که من متوجه شدم درست متوجه شدم ؟
الهه من حرفاتو قبول دارم.ولی اون دخترخانم ظاهرن روابطش واقعی بوده.
این جور که من فهمیدم، در حد دادن و تبادل اطلاعات و چت بوده حالا س .ک.س چت هم گویا بوده و نه بیش از این
نقل قول:
نوشته اصلی توسط badbakht
اومدم اینم بگم که نامردی نباشه
می گه توبه کردم و می خوام درست شم ولی من چجوری باید زندگیمو دست کسی بیپارم که نه تنها بهش اعتماد ندارم بلکه دیگه ازش بدم میاد. از کجا معلوم دیگه راه بد انتخاب نکنه. چجوری باید دوباره بش اعتماد کنم.
دیدم دوتا دوستان پیام دادن ولی 25 نفر دیدنو چیزی نگقتن. انگار دیدن دردای دیگران برامون عادی شده و بی تفاوت شدیم. من که نمی تونم اینجوری باشم.
روابطش هم واقعی بوده فقط نتی نبوده.
برام دعا کنید تورو خدا. دارم از درد می ترکم و به هیچکس هم نمی تونم بگم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نقل قول:
شرمم میاد بگم ولی فقط با هم سکس نداشتند و همه کاری کردند جز سکس.
خط قرمز سکسه قبل از اون جزو روابط اجتماعی محسوب می شه.
نقل قول:
می تونم قبول کنم کنار کسی بخوابم که کس دیگه ای تنش رو لمس کرده.
برای این حرفت مدرک داری؟
آدم ها رو باید تو دنیای واقعی شناخت،همانطوری که کسی می تونه تو دنیای مجازی خودشو یه صدیق جا بزنه ولی
تو دنیای واقعی خورده شیشه داشته باشه،یه نفر م می تونه خودشو بد جلوه بده ولی واقعیتش اون چیزی نباشه که
مجازن هست.
آیا رفتار بیرونیش با رفتار مجازیش مطابقت داره؟با اون افراد هنگام عقد ملاقات حضوری داشته؟
مدرکم حرفای خودش و ایمیلهایی که به اون افراد زده. خودش هم قبول کرده این کارو کرده.
تعریف شما از سکس چیه؟ یعنی کنار هم خوابیدن و همدیگرو لمس کردن و ... مهم نیست؟! فقط رابطه جنسی مهمه؟! شما تو روایط اجتماعی می تونی بری کنار هر کسی بخوابی و لمسش کنی ولی باش سکس نکنی؟! این چه حرفیه عزیز من! من که اینارو نمی تونم قبول کنم. به هیچ وجه.
این رفتارا مجازی نبوده واقعی بوده، فقط یاد و خاطراتش رو توی ایمیلاش بصورت مجازی می نوشته. هنگام عقد ملاقات حضوری نداشته بصورت چت بوده.
از کجا معلوم بیشتر از اینا نبوده. وای واقعا حالم بده. ببخشید بیش از این نمی تونم بمونم.
الهه ...
فرهنگ جان ممنون
نمیدونم چرا فکر میکردم فقط در حد چت و ایمیل بوده
سلام،
این تاپیک با توجه به گذشتن از حد ظرفیت تاپیک های مشاوره ای قفل می شود.
نظرات زیادی دوستان در این تاپیک دادند. همینطور در صفحه دوم تاپیک هم نظر کارشناسی داده شده. فکر می کنم مطالعه ی اینها و فکر کردن راجع به راهنمایی ها و راهکارهایی که داده شد به شما کمک خواهد کرد.
در صورتی که هنوز مشکلتون حل نشده و هنوز از اعضای تالار تقاضای کمک دارید، لطفاً یک تاپیک جدید ایجاد کنید، مشکلتون رو شرح دهید، و همینطور یک جمع بندی از این تاپیک رو اونجا بنویسید و بگویید که در چه مورد از اعضا سوال دارید.
با تشکر از شما.