RE: ازدواج دائم با زنی که هنوز در صیغه کس دیگری ست و از من پنهان کردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tanhaei
هرچند من فکر میکنم هیچ توجیهی نداره ----- چون با شنیدن این قضیه اول حاشا کرد و بعدشم من احساس
میکنم از هر طریقی که بتونه داره این قضیه را کوچیک نشون میده و میگه هیچ چیزی نبوده
[/b]
:104:
کاری به تایید دیگران نداشته باش. شما باید با ایشون یک عمر زندگی کنی؟!
جملات بالا صحبتهای خودتت از ته ته قلب و وجودتت هست؟! آنها رو جدی بگیر؟!
به قول آقای مدیر این نجوا را در ابتدای ازدواج بهش توجه کنید بعد کم کم این نجواها میشند فریاد.
شما که همسر اولت را که براساس صداقت پیش رفته بودید و ازش یک بچه هم داشتی
بخاطر چند تا اس ام اس نتونتستی تحملش کنی چطوری می خواهی بعدا با دروغ این خانم کنار
بیایی؟! به نظر من وسواس فکری بعد از شروع رابطه و زندگی با ایشون خیلی آزارت میده و
حس می کنی بازیچه و ملعبه دست ایشون بودی و این اصلا حس خوبی نیست؟!
از طرفی صحبتهای آون آقا در برخورد اولیه با شما به نظر من سخنان حقیقی و واقعی بوده
که از درون وجودش برخواسته و می خواسته به شما بگه چطوری بازیچه این خانم شده ولی
بعد شاید بخاطر برخورد این خانم و خانواده اش - شاید بخاطر مصلحتهای دیگه ترجیح داده انکار کنه؟!
فرزندنت را فراموش نکن که برای تو همسر دیگری پیدا می شود ولی چنین نعمتی دیگر نه؟!
موفق باشی.:72:
من خودم چادری ام. مذهبی ام. اقواممون هم همین طورن. اما این که دلیل نمیشه...
یکی از اقواممون، تموم نمازهاش رو زیر سقف آسمون میخونه. همین آدم با دروغ هاش و حتی دست رو قرآن گذاشتن هاش زندگی چندین خانواده رو خراب کرده .....
آخه ظاهر کسی که معیار نیست...
میتونی یه حدس و گمانی به آدم بده، اما معیار 100% نیست.
واقعا برای جامعه مون متاسفم اسممونو گذاشتیم مومن مسلمو...واویلا...وای به حالمو...هر کاری میکنیم هر کار اشتباهی میکنیم برای اثبات حرفمون فقط بلدیم دست روی قران بذاریم...جناب مگه قران کتاب داستانه...اگه واقعا مذهبی هستید هیچ وقت به خودشون به خودتون اجازه نمیدید یا نمیدند که دست روی قران بذارند.....وای به حالمون با این وضع جامعه....
با سلام،
این تاپیک به علت گذشتن از حد ظرفیت تاپیک های مشاوره ای که 50 پست می باشد قفل می شود.
تنهایی گرامی،
اگر هنوز از اعضای همدردی سوال مشاوره ای دارید، لطفاً یک تاپیک جدید ایجاد کنید، خلاصه ای از مشکل خود رو بنویسید و سوالتون رو مطرح کنید.
با تشکر.