سلام خانم مریم 23 خانم نقاشی می خواهید از من انتقام بگیرد من اماده ام از من انتقام بگیرد ممنون:311::311::311:
:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خانم مریم 23 خانم نقاشی می خواهید از من انتقام بگیرد من اماده ام از من انتقام بگیرد ممنون:311::311::311:
:72::72:
نه...نه ...نه
اصلا قبول ندارم !
بابا بزرگ عزیز
شما بازم مشکوکی
وا ! کی با برنج سوخته خورده سرگیجه گرفته؟!(معلومه برنج سوخته شما در جوانی زیاد خوردی ها !!! )
آره والله..! گوشت کیلو 22 تومن و لوبیا و سبزی گرونو...حالا آبم اضافه کردم ! گناه که نکردم !؟
نقاشی...یه چیزی به این بابا بزرگ بگو ها..ببین اذیتم میکنه !
بابا بزرگ کجای قوانین تالار نوشته افزایش قد یه عنوان مبهمه !؟
حالا اگه این بچه های اطلاعات شجره نامه شما رو نکشیدن بیرون....حالا میبینید !
این بهار ها هم که معلوم نیست کجان...خوبه ادم بهشون نیاز نداره !
گلنوش تو کجایی؟!
تالارو بردن..هی هی
آتیشوم زدن..هی هی
ویرانوم کردن..هی هی
بهارشادي عزيز خوشحالم كه خوبي
اما راستش من اگه اين اتفاق واسم ميفتاد به هيچ كس نميگفتم و ميرفتم اول يه دل سير پپروني ميخوردم و بعد ميرفتم واسه خونواده ام يادگاري ميخريدم و قرضامم مينوشتم تو يه نامه كه اونا بدن :163:و ديگه ديگه...
اهان احتمال زياد تو اين چند روز خيلي دوست داشتني و دختر خوب و نازنين ميشدم
اينو جدي ميگم.به قول اون جمله معروف: ميخواستم دستـ اتفـــاق را بگـیــرم تـــا نیفتـــد، ولــی امــروز فهمیـــدم اتفـــاق هـــم کـه بیفتـــد بـاز من زنـدگـی خواهــم کــرد...
نميدوني چقدر لحظه لحظه شو دوست دارم و حالا حواسم هست حرفي نزنم كه به قانون زمين بربخورد, كه دلي بشكند كه كسي دلگير شود...
نميدونم شايد تو هم اگه جاي من بودي(خداي نكرده) و تا مرگ ميرفتي لذت زندگيرو حس ميكردي, لذت يه لحظه كه لبخند بزني , يه لحظه كه كنار اونايي هستي كه دوستت دارن و لگد مالت نميكنن,عزيزشوني
مرگ و زندگي درهمه اينجا
ببخش پريدم وسط حال و احوال و شطحيات گفتم
اما خوشحالم كه خوبي:46:
و خوشحالم كه همه اونايي كه مستقيم و غير مستقيم ميشناسمشون اينجان و ازشون خيلي چيزا ياد گرفتم
راستي سبكتكين عزيز شما هم كم پيدايي و يك زن اميدوار من عاشق پستهاي شمام بيشتر بياين تالار:43:
هر جا هستين شاد باشين
یکی این گلنوش قهویی رو نگه داره زورش به من پیره مرد رسیده .
خداروخوش نمیادا با این دل مهربونت افتادی به جونم تمام استخوانام تلق تولوق صدا میدن .
سرمم با ضربه پاشنه کفشت یه بادمجان در آورده .موندم فردا چطوری برم پارک تو این گرماهم که نمیشه کلا بزارم .
گلنوش انقدررررررررررررخوبه انقدررررررررررررررمهربونه :46:
سلام خانم بهار شادی بهترین اعضا تالار هستی هر کسی خانم بهار شادی اذیت کند من ناراحت می شوم ایشان در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72:
اقای ابراهیمی
نقاشی خوب میکنه که میخواد از شما انتقام بگیره...منم کمکش میکنم !
والله بعضی شبا خواب میبینم که مدیران فنی تالار باید عوض بشن !هی این جمله تکرار میشه....بعد جیغ میزنم از خواب میپرم..!
خانم مریم 123 خانم نقاشی دو نفری از من انتقام بگیرد من اماده ام منتظر هستم از من انتقام بگیرد ممنون:311::311::311:
:72::72::72:
دانوب جان عمارت النسا كم كم داره به حول و قوه الهي متلاشي ميشه
والا گلنوش جان شما اون تراوشات ذهني قبل از ورود قوم الظالمين رو ميخونديد ميفهميديد كه ديگه كار ازين حرفا گذشته و فقط دعا اونم شايد جواب بده:316:نقل قول:
نقاشی جون مثل اینکه درست مطلبو نخووندی قضیه برنج سوخته نیست.قضیه تیر های زهرالود غیبی هست که از سنگر قوم الظالمین میاد
حالا چرا از مريم كمك ميگيريد با اين حالشنقل قول:
سلام خانم مریم 23 1خانم نقاشی می خواهید از من انتقام بگیرد من اماده ام از من انتقام بگیرد ممنون
اهاي همدردي ها كشف شد. بشتابيد متخصص فني تالار كشف شد, رسوا ميكنم, افشا ميكنم, اقاي محمد ابراهيمي
ايشون براي گمراهي اذهان عمومي هر از چند گاهي به خودشون گير ميدادن, من از مديران تالار تقاضاي اشد مجازات رو براي ايشون دارم
لطفا رسيدگي شود, با تشكر
آخ جون جنگ منم هستم .منم بازی بازی .مریم گلی بگومن چیکارکنم من صورتم رو ماژک رنگی زدم .
محمد ابراهیمی منو نشناسه .
با عصام بزنمش:311:
نه گناه داله محمد خوبه .واااا من چرا رفتم تو باند خانمها .از ضربات گلنوش واقعا گیج شدم یادم رفت من پدربزرگما.
محمد ابراهیمی اومدممممممممممممممم بغلت .بگیر پدربرگ رو نشکنه.:311:
اقای ابراهیمی من روی این دنباله ام ! خیلی حساسم.....!
123 نه 23
لطفا دقت بفرمایید !!!!!!!!!
بابا چرا کسی به حرف من گوش نمیکنهههههههههههههههههههه ههههههه
میگم این پدر بزرگ نفوذیههههههههههه
حالا تا تالارو ویران نکنه شما دست به کار نمیشید
هم نفوذیه هم جنسیتش مفقود الاثره !!( چی گفتم ؟!)