سلام
سارا جان شما مطمئنی که این آقا هیچ کم و کسری برای زندگیش نذاشته!!!!
آیا بهتر نیست حرف همسر این آقا هم شنیده بشه و بعد قضاوت بشه!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سارا جان شما مطمئنی که این آقا هیچ کم و کسری برای زندگیش نذاشته!!!!
آیا بهتر نیست حرف همسر این آقا هم شنیده بشه و بعد قضاوت بشه!!!!!
سارای عزیز من یه زنم بچه هم دارم
اگه اون اتفاقها تو اون زندگی افتاده و اون زن تونسته اینجوری برخورد کنه مقصر فقط اون زن نیست قطعا حرمتها از بین رفته و کار بالا رسیده که اون خانم این مدلی با همسرش صحبت کرده و مطمئن باش این اقا هم واسه خانمش کم نزاشته در واقع کارد به استخونش رسیده که اینجوری رفتار کرده من اصلا رفتار اون خانمو تائید نمیکنم ولی وقتی یه ادم به ته خط میرسه خیلی رفتارها ممکنه ازش سر بزنه حالا بعضی ها اگاه ترند سوادشون بیشتره مشاوره میرن رفتارشون محترمانه تره یکی بی تجربه تره اگاهیش کمه اونجوری برخورد میکنه
ولی میخوام بگم ما زنها موجودات بسیار عاطفی هستیم و با همه چی کنار میایم خود شما اینقدر احساساستت ظریف و زیاده که حاظری زن مردی بشی با یه زندگی قبلی یه بچه و قطعا در اینده کلی قرض و بدهکاری بخاطر مهریه و طلاق زنش ولی اگه شما شوهر داشتی اختلاف داشتی یه بچه هم داشتی ایا اون اقا مجرد بود حاظر بود بازهم با شما ازدواج کنه قطعا نه
پس میبینی فرق ما زنها با مردها چقدر زیاده؟
ما ایتقدر تحمل میکنیم کوتاه میایم تو خودمون میریزیم که زندگیمون خراب نشه چون یه زن مطلقه تو اجتماع خیلی اسیب پذیر تره پس هیچ زنی نمیخواد زندگیش خراب شه اگه اون زن اون کارو کرده مطمئن باش خیلی اذیت شده و شاید همسرش مشکلات روحی رفتاری زیادی داره ولی همیشه اوائل اشنایی همه چی قشنگه و زیباست
اگه همون رفتاری که با همسرش داشته با شما هم داشته باشه که شما نمیتونی جذبش بشی
عزیزم مردها موجودات عجیب خلقت هستند براحتی نمیشه شناختشون و خیلی هم با سیاست رفتار میکنند برعکس ما خانمها
حالا اون اقا با خانمش هم هرچقدر اختلاف داره چرا دردسرش واسه تو باشه شما از رابطه خودتو بیرون بکش دیگه خودشون میدونند میخوان با هم زندگی کنند یا جدا شن ولی بزار شما انگیزه ای واسه این جدایی نباشی
سلام
تعداد ارسال های این تاپیک به بیش از حد مجاز(50 ارسال) رسیده است.
لطفا" جهت پیگیری مشکل مطرح شده تاپیک جدیدی را ایجاد کنید.