نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
وسط مشغله ها میام رو صندلی ، اینه که بعضی وقتا تأخیر پیش میاد والا فرشته و این حرفا:305:
نقل قول:
ولی سوالهای اساسی من :
1.فرشته چقدر توی زندگیش صادق بوده؟
برای صداقت ارزش زیادی قائلم و مرتبه اول و اساسی آنرا صداقت با خود می دانم ، نشنیدی میگن ، النجاة فی الصدق . من در زندگی در اینمورد به یقین رسیدم ، کافیه با خودت و با خدای خودت صادق باشی ، خواهی دید دلت قرص میشه و درست پیش میروی و تحت حمایت الهی قرار می گیری .
اگر صداقت به معنای مصطلح آن یعنی راستگویی مد نظر باشد ( چون راستگویی از نظر من یکی از وجه های صدق است و دو وجه دیگر هم دارد )، در زندگی من اصل "جز راست نباید گفت هرراست نشاید گفت سرلوحه هست ".
نقل قول:
2.اصلا تعریفت از صداقت چیه؟
یعنی اونی که هستی باش ( وحدت بود و نمود ) در سه بخش ، افکار و گفتار و کردار که مجموعاً می شود رفتار . یعنی رفتارت همون باشه که هست .
بله ، و از صادق بودن لذت و آرامش و صفاو صمیمیت نصیب برده و می برمنقل قول:
3.برات مهمه که توی زندگیت صادق باشی و دروغ نگی؟( البته بماند که گفتن همه حقیقتها منظورم نیست )
بسته به عمق و سطح آن دارد ، هروقت پی ببرم که چنین بوده اند ، معمولش این است که نسبت به آنها محتاط می شوم . البته معتقدم به خودشون ضرر می زنند .نقل قول:
4.اگه افراد با شما صادق نباشند چه عکس العملی داری؟
نقل قول:
5.آیا صداقتتان را در مقابل این افراد کم می کنید ؟
خیر ، چون صداقت من ربطی به صادق بودن یا نبودن طرف مقابل ندارد ، رفتار من برای من است ، و مقابله به مثل در این زمینه جز تخریب شخصیت خودم نصیبی ندارد .
به نظرم یکی از علتهای رضایتم از زندگی اینه که درصد بالایی خودم بوده ام ، حتی گاه برای خود بودن سنت شکنی و مبارزه هم داشته ام ( البته سنتهای غیر منطقی و غلط و آسیب رسان . والا سنتهای درست و سازنده را بسیار دوست داشته و ازشون با دلیل قاطع دفاع کرده و می کنم .)نقل قول:
6.اصلا فرشته چقدر تونسته خودش باشه؟ ( اینجاست که صداقت حاکم می شود:311:)
نقل قول:
7.توی زندگی واقعی ماسکهای مختلفی داره ؟ یا یک فرشته بیشتر نیست ؟
نیازی به ماسک ندارم شاید چون ترسی از خودم بودن ندارم ، برای همین خیلی ها بهم میگن ساده ای ( و حتی گاه منفی می دانند اما من به منفی بودنش نرسیده ام حتی جایی که کسی از این روراستی سوء استفاده کرده ، تا من نمی دانستم که نمی دانستم و حرجی نیست وقتی فهمیده ام اجازه ادامه نداده ام آنهم رک و صریح و دیده ام که فرد خودش ضرر کرده .
نقل قول:
8.چرا بعضی اوقات خط کش به دست می آیی و همه رو می ترسونی ؟ :163:
اگر عینکها را بردارید خط کشی در کار نیست عزیزم ، انجام وظیفه برای حفظ صیانت تخصصی تالار به نفع مراجعین نیازمند راهنمائیست .اما از بازخوردها در همین صندلی داغ فهمیدم چون دنیای مجازی هست و حضور فیزیکی رویت نمیشه و افراد حالت چهره و زبان بدن و لحن صوت کلام را نمی بینند ، نیازه لطافت لحن نوشتار بیاد وسط و حقیقت را بنمایاند
در حق خودم سخت گیرم ولی با اطرافیانم بیشتر رویکرد مدارا دارم طوری که اخیراً شک کردم نکنه انفعال هست که پی گیری کردم و مدارا تأیید شدنقل قول:
9.آیا واقعا توی زندگی واقعی هم همینطوری؟ اینهمه سخت گیر عمل می کنی؟
خانم گلی با سئوالاتی که کردی دستت نیومد ؟نقل قول:
10.می تونی یه چند خط از خودت بگی ؟ از روحیات و اخلاقیاتت برامون توصیف کنی؟
بازخورد کسانی که ابتدا صدا و بیان مرا داشته اند و بعدش دیدار ، این بوده که خیلی آرام و صبوری ، اما شما را نمیدانم ، باید پیش بیاد و از خودت پرسید .نقل قول:
11.فکر می کنی اگه ببینمت اولین خصلتی که توی چهره تان ببینم چیه؟
تا اینجایی که خودم را شناخته ام بلهنقل قول:
12.آیا این خصلت بیان کننده باطن شما هست ؟
شعار چی نی :311:، عمل مهمهنقل قول:
13.اینهمه شعار صداقت سر دادم به نظرت این شعارها چه نقشی توی زندگی ایفا می کنند ؟
اگر هرراست نشاید گفت را توجه نکنی بله و یا گزنده گویی را با رک گویی اشتباه بگیری .نقل قول:
14.می دونی من خودم توی زندگیم انقدر صادق هستم که با همه چی رک برخورد کنم به نظرت می تونه بعضی اوقات برام دردسر ساز باشه ؟!!
خیلی سخت هست در چنین شرایطی قرار گرفتن ( یک فشار روانی ولو مختصر احتمالاً دارد ) ، اما اگر ناگزیر به حضور و شهادت باشم ، وجدانم نمی پذیره حق را زیر پا بزارمنقل قول:
15.اگه توی یه شرایط بحرانی قرار بگیری و از شما بخواهند در یک دادگاه به عنوان شاهد حاضر شوید و از شما بخواهند
که حقیقت رو بیان کنید در حالی که با بیان حقیقت زندگی را به کام کسانی تلخ می کنید و نابود می کنید ولی از طرفی هم با نگفتن حقیقت مشکل ضایع کردن حقی باشد آیا شما باز هم حقیقت را بیان می کنید یا نه شهادت دروغ می دهید ؟
من که دیدم باز هست لای چیزی نپیچیده شده بود :311:نقل قول:
ببخشید فرشته جان سوالاتم یه مقدار پیچیده بود ولی بازم میام بهتره که زودتر اعلام کنی برشته شدی وگرنه جزغاله می شی:163:
نقل قول:
[size=large]ممنون به خاطر وقتی که می گذارید برای پاسخ به سوالات :82:
خواهش می شود عزیزنقل قول:
[/size]
.