RE: آيا طلاق بهترين راه حل براي من هست؟
سلام دریا جان
سرگذشت زندگیت رو خوندم. خدا رو شکر که الان حالت خوبه. این که سراغی ازت نگرفته احتمالا واسه اینه که شما
خسته بشی و از مهرت بگذری و درخواست طلاق بدی. متاسفم واست بابت این اتفاقات.
بهتره هر طور هست پیداش کنی تا باهاش اتمام حجت کنی! نه منت کشی و چیز دیگه ها نه! فقط برای تعیین تکلیف.
طلاق هم که بخوای بگیری باید بازم پیداش کنی. پس هر طور هست پیداش کن! ایشون باید بیاد و تکلیف شما رو
مشخص کنه. پس سعی کن پیداش کنی. اگر خودت پیداش کردی بهتره اما اگر بازم ازش خبری نشد میتونی بری و بگی
همسرت ترکت کرده. اما باز هم صبر کن! اگر باز پیداش نشد اونوقت تصمیم با توهست.
اما میدونم اگر مردی زنی رو نخواد به هیچ طریقی نمیشه راضیش کرد. اما باز هم باید باهاش صحبت کنی.
اگر دیدی بازم پیداش نمیشه واسه اینکه پیداش کنی میتونی قانونی اقدام کنی تا پیداش کنن. البته این آخرین راهه
واسه پیدا کردنش.
موفق باشی
:72:
سلام دریا جان
وقتی تاپیک تو رو خوندم ، خیلی متاسف شدم عزیزم
میدونم خیلی خیلی شرایط سختی داری ولی میخام بدونی که تو تنها کسی نیستی که این شرایط تو زندگیت پیش اومده منم سال تو همین ماه رمضان و چند ماه قبل و بعدش درگیر مشکلات مشابه تو بودم.
به نظر من صبر کافیه
دیگه نباید بلاتکلیف بمونی
به نظر میاد همسرت و خاتوادش برای فرار از مهریه تصمیم دارند اون قدر آزارت بدند که خودت از حقت بگذری.
به نظر من حتما با یه وکیل صحبت کن بیش از این با بلاتکلیف بودن روح و روان خودتو فرسایش نده.یادت باشه در بلا بودن به از بیم بلا بودن است. امیدوارم هر چی مصلحته همون پپیش بیاد
معذرت انگار پست من و بهار همزمان شد!
سلام دریا جان عزیزم خیلی ناراحت شدم امیدوارم الان حالت بهتر باشه واسه شرایطی که داری خیلی متاسفم عزیزم بهار شادی عزیز درست می گن فکر کنم همسرت می خواد که تو خسته بشی و از مهریه ت بگذری خدا بزرگه سعی کن با چند نفر بی طرف مشورت کنی نه با خونواده خودش چون منم همین تجربه رو دارم فقط یه بار خونواده همسرم فهمیدن ما دعوا کردیم همه تلاش مادر شوهر این بود که همسرم رو راضی کنه که جدا بشیم در حالی که مشکل حادی هم نداشتیم اما از اون وقت دیگه نمی ذارم اونا بفهمن و مشکلاتم رو بهشون نمی گم خدا بزرگه عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست امیدت به خدا باشه و دعا رو فراموش نکن
سعی کن خودت تو آرامش با همسرت صحبت کنی و به توافق برسی ولی دیگه نازشو نکش
سلام. دوستاي خوبم يه سوال دارم! كسي ميدونه ميزان نفقه چند هستش؟
سلام دریا جان
اوضاعت خوبه؟
شوهرم دوباره امروز 30هزار تومن به حسابم ريخته، مي خوام بدونم اين پولا رو به حساب نفقه بهم واريز مي كنه؟
سلام اقليما جان. نه اصلا روبه راه نيستم. امروز درست 3 ماه هستش كه از خونه اومدم بيرون و شوهرم ازم گريزونه. خيلي خيلي داغونم. هم از لحاظ جسمي هم روحي. اين كاراش هم باعث مي شه تخريب بشم. 1001 فكر جورواجور مياد به ذهنم كه واقعا داغونم مي كنه. مي خوام منم همون پول رو به حساب خودش برگردونم نظرتون چيه؟
دریا
واقعا برات ناراحت شدم
هیچ اقدامی نکردی
الان حال و روزت بهتره؟
ببین دریا زندگی فقط همسرت نیست
تو باید هر چقدر می تونی به خودت برسی حالا چه از نظر جسمی و جه از نظر روحی تا بتونی خودت و زندگیتو هر چه زودتر جمع و جور کنی و از این دور بلا تکلیفی خلاص بشی
اینقدرم نشین غصه بخور
دریا جان زندگی فقط در همسرت خلاصه نشده و خیلی چیزای دیگه هست که تو به خاطرش بخوای تلاش کنی
بلاخره چه تصمیمی گرفتی
باید یه تصمیمی برای زندگیت بگیری
حیف از عمرت نیست که داره اینجوری می گذره دختر
سلام دریا جان
یکبار یک کارشناس حقوق توی تلویزیون صحبت میکرد گفت مقدارنفقه متغیر هست بسته به شان خانوادگی دختر هستش ولی من خودم کلا شنیدم حدود 200 هزار تومان در ماه هست
به نظر من زیاد روی این پول حساس نشو فکر میکنی چه ضرری برات داره یا مثلا برگرداندنش چه سودی داره.این مقدار که از پول یارانه ای که احتمالا به حساب همسرت ریخته میشه (بخش مربوط به شما) هم کمتره پس نفقه محسوب نمیشه.البته با یک وکیل هم میتونی مشورت کنی.
شاید به این بهانه بتونی ببینیش و باهاش اتمام حجت کنی (به بهانه پرسیدن علت واریز پول به حساب شما)
نفقه يعني تأمين هزينۀ زندگي زن که بايد توسط شوهر پس از عقد ازدواج پرداخت گردد. بر همين اساس ماده 1107 اصلاحي 1381 قانون مدني ميگويد: «نفقه عبارت است از همه نيازهاي متعارف و متناسب با وضعيت زن از قبيل مسکن، البسه ، غذا، اثاث منزل و هزينه هاي درماني و بهداشتي و خادم در صورت عادت يا احتياج به واسطۀ نقصان يا مرض» قبلاً ماده 1107 قانون مدني نفقه را محدود به مسکن و البسه و غذا و اثاث البیت و خادم ميدانست و نيازهاي دارويي و بهداشتي آرايشي را مورد لحاظ قرار نداده بود و همين امر باعث انتقادهاي نسبت به اين ماده شده بود. تا اينکه پس از اصلاح اين ماده، نفقه زن شامل هر نيازي ميشود که براي زندگي متعارف نياز است؛ بنابراين در صورتي که زن مريض شود حتي اگر هزينه هاي زيادي بخواهد، شوهر مکلف به پرداخت آن است.
بنابراين ديدگاه، توانايي مرد براي پرداخت نفقه مورد لحاظ نيست. بلکه وضعيت و شرايط زن ملاک تعيين مقدار نفقه ميباشد و بدين منظور جهت تعيين وضعيت و محتواي نفقه رجوع به عرف را لازم ميدانند.
امیدوارم و دعا میکنم که این جریانات پیش آمده برای شما ختم به خیر و صلاحتون بشه:323:
سلام خانم دریا،
این تاپیک با توجه به طولانی شدن و گذشتن از حد ظرفیت تاپیک های مشاوره ای که 50 پست است قفل می شود.
اگر هنوز از تالار همدردی تقاضای کمک دارید، لطفاً یک تاپیک جدید ایجاد کرده، مشکل خود رو توضیح دهید و همینطور یک جمع بندی از این تاپیک رو بنویسید.
با تشکر.