RE: علاقه مندی همسرم به تصاویر غیر اخلاقی
دفعه ی قبل که مامانش زنگ زده بود بهش گفتم. تو پستهام هم نوشتم که چی جواب داد!!
اونها کلاً وقتی به ما نیاز دارن دور و برمون میان!!
مشاور میگفت دعا کن هرچه زودتر بقیه ی بچه هاشون عروسی کنن اونوقت قدر شما دو نفر رو بیشتر میدونن. میگفت من بعید میدونم دیگران تا این حد با اینها کوتاه بیان. من هیچوقت بد کسی رو نخواستم و همیشه آرزوی خوشبختی اونها رو کردم. اما ساره جان اونها نمیدونن تا چه حد رفتارشون داره زندگی من رو خراب میکنه. بدبختی اینجاست که وقتی هم که میان تو زندگی ما با دخالتهاشون و انتظاراتشون یه جور دیگه زندگیم رو جهنم میکنن!!!
نقل قول:
به نظر من همسرشما یه کم افسرده شده که از خانوادش بیخبره بهتره خودت پیش مشاور بری و کل مسائل را مطرح کنی و راهکار بگیری تا دیر نشده . امیدوارم به نتیجه دلخواهت برسی .
موافقم. علائم افسردگی داره. موندم یه پدر و مادر تا چه حد میتونن بیرحم باشن. تو این دوره زمونه پسری که تا این حد به خونواده ش احترام کنه کجا پیدا میشه . اونوقت اونا قدر همچین پسری رو نمیدونن.
رفتم پیش مشاور، رفتارهای خونواده ش رو توضیح دادم گفت کمتر برین اونجا و بی دعوت هم اصلا نرین. اونها آدمهای خوبی هستن اما کمی خودخواه و مغرورن. از این دست مشکلات تو خوناده های مادرسالار زیاد دیده میشه.
امیدوارم این سفری که قراره بریم باعث تغییر روحیه ش بشه.:227:
ماه منیر جان سلام زیاد راجع به خونواده ی شوهرت باشوهرت حرف نزن. :72:ایشالا که بهتر میشن بعد از سفر
[size=large]از همه ی دوستانی که تو این مدت با نظراتشون در کنار من بودن متشکرم.
دیشب تغییر بزرگی از همسرم دیدم که من رو خیلی به زندگی امیدوار کرد. روزنه ی امید و چراغ روشنی بود به سوی بازگشت اعتماد از دست رفته، خالی از هرگونه ریا. من رو نوشته های تک تک شما فکر کردم و دیدم من فقط باید رو خودم کار کنم، به لطف خدا زمینه های تغییر در همسرم هم ایجاد شده. اگرچه که خیلی از نسبتها ناشی از سوء تفاهمات و ساخته پرداخته افکار منفی ذهن خودم بود.
به لطف خدا و با دعای شما زندگی نوینی خواهم ساخت سرشار از اعتماد و توام با شادی و موفقیت انشاالله...
بنابراین با دلی سرشار از امید اعلام خواهم کرد: این تاپیک برای همیشه بسته شد[/size]
سلام ماه منیر جان
خانوم تبریک....تبریک...تبریک :46:
:104: :104: :104: :104:
آفرین به تو که تصمیم داری زندگیتو بسازی گلم...
خیلی برات خوشحالم
به مدیرا اطلاع بده بیان تاپیکت رو جزو به نیجه رسیده ها اعلام کنن...
قبل بسته شدنش هم یک نتیجه گیری کلی از اینکه از این تاپیک چه نتیجه ای گرفتی بگیر!
تا به درد دیگر مراجعان هم بخوره!
انشالا با بکارگیری روش های صحیح ارتباطی و مهارتی روز به روز بیشتر به همسرت نزدیک
بشی و بیشتر گل عشقتون رو آبیاری کنید :72:
موفق و پیروز باشید بانو
:72:
RE: علاقه شوهرم به تماشای تصاویر جنسی و ناراحتی من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ماه منیر
سلام مهسا جان.خدا شاهده که من واسش هیچی کم نذاشتم.
من بهش سربسته و غیرمستقیم گفتم.جواب میده من تو این گروهها عضو نیستم...دیدن این تصاویر رو انکار میکنه و میگه من از خدا میترسم نه تو!!!اما من میدونم که هست!!
هر بار هم مخفیانه کاری میکنم که از عضویت این گروهها بیاد بیرون اما دوباره عضو میشه!! میدونم به دیدن این تصاوی رمعتاد نیست بیشتر از سر کنجکاوی و همکارهای نابابشه...
این موضوع داره من رو داغون میکنه....
به نظرتون بهش بگم پسورد ایمیلشو دارم و میدونم چه میکنه! آخه موقع رابطه باهاش فکر اینکه این تصاویر رو میبینه از ذهنم نمیره بیرون و یه جورایی احساس تنفر نسبت بهش پیدا میکنم!
مشکلی که شوهرم داره و من نمیتونم بهش بگم اینه که هروقت سر کوچکترین موضوعی بهش انتقاد میکنم سریع عصبانی میشه و حالا شده بعد از یک سال هم باید تلافی کنه
هفته پیش رفتم پیش مشاور...تنها.... خیلی سخت بود اما مشکلم رو به مشاور گفتم. به من گفت تو هیچ مشکلی نداری من باید با همسرت صحبت کنم.
اما من هرگز نمیتونم راضیش کنم در این مورد بیاد پیش مشاور، در ضمن مشاورش خیلی هم به نظر کارکشته نمیومد.
تو رو خدا کمکم کنین
اتفاقا چیزایی که شما از همسرتون نقل می کنید زیاد با فرض شما که نوشتین " میدونم به دیدن این تصاوی رمعتاد نیست " جور در نمیاد ....
اعتیاد به پ*و.ر*ن ( تصاویر ویژه ی بزرگسالان ) یکی از نشونه هاش همین تغییرات رفتاریه . اما به عنوان یه آدم متمدن ، قبول کنید که سرک کشیدن به ایمیل های خصوصی یه آدم دیگه کار درستی نیست .
خیلی از اوقات دلیل جذب افراد به تماشای این قبیل تصاویر ، داشتن فانتزی های خاصیه که در زندگی زناشویی شون دست یافتنی نیست . گاهی هم دور بودن همسر از استانداردهای جذابیت جنسی 0( از نظر خود شخص ) باعث میشه با تماشای این قبیل تصاویر احساس تشفی و اقناع بهشون دست بده .
و در هر حال ، مسلما شخص از یادآوری اون تصویرها در هنگام آمیزش واقعی برای ایجاد تحریک یا حفظ اون استفاده می کنه .
عذر میخوام که اینو می نویسم اما فکر می کنم دیدگاه تون در باره ی موقعیت کنونی تون از نظر زناشویی واقع بینانه نیست .
tvcdk و hesamr گرامی
مراجع در این تاپیک به نتیجه رسیده است!
لطفا در تاریخ آخرین ارسالها دقت کنید که قدیمی تر از 2 هفته نباشد!
ضمنا hesamr گرامی
در راهنمایی مراقب گفتار خود باشید و به کسی حکم نهایی را ندهید!
موفق باشید!