RE: چه جوري شوهرم رو راضي كنم؟
سلام
قبل از هرچيز دوتا سوال از iman_1362 دارم :
اول اينكه چرا وقتي از عمق زندگي دو نفر خبر نداري ( تنها با شنيدن يكي دو تا مشكل ) پيشنهاد طلاق رو مياري وسط و حس منفي ( مثلا در مورد اختلاف سن گلپر خانم و شوهرشون ) ايجاد ميكنيد ؟
دوم اينكه چرا توي پست هاتون آيدي و ايميلتون رو پيش ميكشيد ( يه خورده معني داره )؟ ، اگه كسي بخواد خصوصي باهاتون ارتباط داشته باشه ميتونه از طريق پروفايلتون اين كارو بكنه !
ازتون به عنوان يه همنوع ميخوام سعي كنيد در پست هاتون تا حد امكان به تحكيم روابط خانواده ها توجه كنيد بجاي دامن زدن به تفاوت ها .( البته ببخشيد اگه با لحن بدي نوشتم )
در مورد مشكل گلپر خانم : شما بايد در شوهرتون اين حس و ايجاد كنيد كه مهمترين آيتم زندگيتونه و ساير چيز ها در مرحله بعدي قرار داره. ، اما با اين حال و با توجه با روحيات سنتي و مذهبي شوهرتون پيشنهاد ميكنم قبل از هركاري ديد و بينش ايشون رو نسبت به مسايل و موضوعات روز و امروزي روشن كنيد ( به عبارتي ايشون و آپديت كنيد )( يه كتابي در اين مورد قبلا ديده بودم كه اگه يادم اومد براتون مينويسم )
باز هم ممنون ازتون آنیگما!
آقاایمان که فکر کنم دیگه نمیان!
در مورد شوهرم هم فعلا با توجه به شرایط پیش اومده که توی یه تاپیک دیگه راجع بهش صحبت کردیم و به پیشنهاد خودتون فعلا دست به کار نمی شم تا شرایط با ثباتی پیدا کنه!
باز هم از توجهتون ممنون!
سلام
من یک کم از همه چیز دور مانده ام . میشود برای بنده نیز کمی خلاصه گویی کنید .
--------
پاورقی: در گذشته در این موضوع فعالیت داشته ام .
سلام لرد حامد!
ماجرا اینه که نمی دونم چجوری شوهرم رو راضی کنم تا بذاره درسم رو بخونم!
2 سال پیش کارشناسی ام رو گرفتم ولی بعد که می خواستم برم ارشد گفت نمی خوام و نمی ذارم و خلاصه به هر روشی اقدام کردم ولی نتیجه نداشت!
گاهی وقتها نرم تر می شه ولی باز می گه زن باید بشینه توی خونه !یعنی چی بره با مرد نامحرم حرف بزنه و...!
با کار کردن زن شدیدا مخالفه!
به راهنمایی دوستان عمل کردم !فعلا به خاطر مشکلات جدیدی که برام پیش اومده دیگه نمی تونم روی این موضوع فکر کنم .
اگه ممکنه به این تاپیک هم سر بزنین و راهنماییم کنین!بخش اول سوالها تقریبا در ادامه همین بحثه!مشکل جدید رو در آخر تاپیک آوردم!
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2902&pid=26282#pid26282
ممنون از توجهتون!