RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
سلام و هزاران سلام به روی پاک نشوسته دوستان خوبم توی تالار
خیلی دلم برای تک تکتون تنگ شده بود و دوست داشتم که بیام (هرچند که میدونم برای تالار مفید نیستم) ولی اینقدر دلم میخواست بیام و اسماتونو ببنم که آنلاینید، نگو.
اومدم ولی با هزار امید و ارزو و نیاز به دعاهای زیاد شما. تا اخر امسال فرصت دارم که تصمیم نهاییمو درباره مشکلم بگیرم واقعا نمیدونم ایا کارم درسته یا نه؟ فقط بخاطر اینکه بعدا پشیمون نشم و دروغ نگم به خاطر دلم این فرصتو به خودم دادم و امیدوارم که به خوبی و خوشی تموم بشه و من کاری که دوست ندارمو نکنم و شاید خدا هم بخاطر این کارم نظری به من محتاج بکنه و مشکلم حل کنه.
موفق باشید و شاداب
التماس دعا
بچه ها! زندگی فرصتی برای هر روز از نو زیستن است. دوستان گل من! چقدر خوبه که همه ما دور هم هستیم. مثل یک خانواده پشت هم هستیم. نشد من اینجا از کسی کمک بخوام و بهم نه بگه... امروز آنی و فرشته رو خیلی زحمت دادم و براشون دعای خیر می کنم. بعضی وقتا آدم یه چیزهایی از بشر می بینه که فقط می تونه بگه :
فتبارک الله احسن الخالقین!
بهار شادی عزیزم... ممنونم که انقدر به یاد من بودی گلم... دارم زندگی نویی رو به لطف خدا آغاز می کنم و راههای جدیدی رو امتحان می کنم. برات آرزوی بهترینها رو دارم...:46:
همتون رو دوست دارم زیاد زیاد:46:
این یک اسمس زیبا بود که به دست من رسید و برای همه شما دوستای گلم می گذارمش...
امواج زندگی را بپذیر حتی اگر تو را به قعر دریا ببرد....آن ماهی که آسوده بر سطح آبها می بینی مرده است...
عزیز ِ جان،گل مریم جان!
قربونت برم بخاطر دعات،منم دلم واستون خیلی فشرده شده بود،یاشا جیران:46:
گل مریم بهت گفته بودم که این ترکیب اسمیتو فوق العاده دوست میدارم،اهنگ نازنین ِمریم
از مرحوم محمد نوری رو شنیدی؟من تازگیا با این اهنگ یاد تو میفتم حالا نمیدونم چرا؟شاید بخاطر مریمه!
بزارم لینک دانلودشو تجدید خاطره شه؟بزارم؟باشه میزارم،البته اینو باید تو نوستالژی ها میزاشتم،که چون فعلا مطلبی برای اونجا ندارم اینجا واستون میزارم :
http://www.4shared.com/mp3/s__QXBd8/...?cau2=403tNull
سلام رفیق،پارسال دوست امسال اشنا،فردا هم ....
شعره که دختر مهربون قابلتو نداشت،ولی بی معرفت مگه تو میتونی دوری منو تاب بیاری؟!:)
مشنو ای دوست! که غیر از تو مرا یاری هست
یا شب و روز بجز فکر توام کاری هست
البته اینو بهتره ادم از محبوبش بشنوه :16:
اینو از سعدی شنیدی؟
نه خلاف عهد کردم، که حدیث جز تو گفتم
همه بر سر زبانند و تو در میان جانی
اس ام اسیش هم هست:
همه بر سر زبانند و تو در میان جانی
چه مکانی بهتر از جان که تو در میان انی:46:
یه زمونی شیدایی که الان rahaشده خیلی شلوغ بود پر شر و شور،چی شده دیگه استه میای،استه میری؟
مادمازل تو کی این کنکورو میدی،راحت شی،پاشی بیای تا بچه ها هی نگن این یاسا کجاست؟
به به به سلام به همه
چه عجب هاله نو عزیز ، شایانای عزیز و سرافراز گل خودم!
شایانا که عذرش موجهه امتحان داشته....خوش اومدی دوباره تو تالار عزیزم...جات خالی با آنی و
دختر مهربون پر بازی کردیم یهو غیب شدیم :311: بیا آلاچیق حتما
هاله هم که عذرش موجهه مشکل داشته واسه غیبتش....دوباره خوش اومدی به تالار...من ایمان
دارم خدا بهترینها رو سر راه بهترین بنده هاش میذاره عزیزم
و اما سرافراز!!!!
سرافراز مگه نگفتم با ولی بیا؟ غیبت غیر موجه که داشتی بعد اطلاع هم ندادی نمیگی نگران
میشیم؟؟؟؟
دختر مهربون گلم هم که حالش دوباره داره خوب میشه خدا رو شکر :)
راستی گل مریم کارت و رزومت چی شد؟ ما منتظریما خانوم خانوما! ;)
راستی بالهای صداقت هم چند روزه نیستا! ... اما خدا رو شکر "سارا بانو" میاد هنوز تو تالار :)
راستی جناب baby مشکلتون حل شد؟ ان شاالله که مریضتون زودتر بهبودی حاصل کنه
:72:
سلام آقای sci جاتون خیلی خالی بود این چند روز.
خوش اومدید.:72:
سلام به همه :72:
من امروز پسر گلم رو برای اولین بار خودم بردم حموم و شستمش :46:
خیلی حس قشنگی بود :310:
بعد از چند مدتی که همش حس منفی ناشی از مشکلاتم به محیط پخش کردم، فکر کردم که لازمه انرژی مثبت این حس خوبم رو تو تالار قشنگ همدردی هم به اشتراک بذارم. :43:
سلام بلو اسکای
دلم واقعا تنگ شده بود واست:46:
خیلی خوشحالم که خوشحالی،همین جوری ایشالله فقط انرژی پخش
کنی،روی ماه پسرتو ببوس:46:
بچه ها از سبكتكين خبري نيست خيلي ساكت شده مياد ديد ميزنه و ميره.كسي خبر داره ازش؟
سبكتكين اميدوارم اين شكلي باشي:
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...4ea8408f2f.gif
دوستان سلام
از بی بی عزیز هم مدتیه خبری نیست
امیدوارم هم سلامت باشند و هم مریضشون صحیح و سالم باشند
منتظرشون هستیم با خبرای خوب:72:
سلام بچه ها حال واحوال یعنی بگیم از کی چند وقته خبری نیست؟:303:
خوب از pk1365 خیلی وقته خبری نیست! ! ! یعنی کوش؟
از خارپشت هم انگار خبری نیست واقعا؟
از داملا ! از پریماه! و دل هم هست ولی کم هست .
از اینا خبری نیست.