RE: نامزدم به طرز عجیبی تنوع طلبه
خواهش می کنم نازنین جان! قابل شما رو نداره؛ امیدوارم که همیشه آرامش داشته باشی!
در مورد همه ی مسائل باید به مرور با همسرت صحبت کنی!حتی در مورد فانتزیهای ذهنی همسرت در مورد شما!
این جوری ایشون هم با شما احساس راحتی بیشتری میکنند! در مورد مکان امن یادت باشه؛ موضوع مهمیه، بخصوص زمانی که این جور روابط برای همسر شما فوق العاده اهمیت داره؛ در ضمن عزیزم؛ شما چند وقته که عقد کردید؟
و قراره که چند وقت عقد بمونید؟
و اصلا درست نیست که شما بخواهید تمام طول دوران عقد خودتون رو با ترس و واهمه بگذرونید!
یادت باشه که شما نمی خوای کار بدی بکنی که مادرت داره این همه به شما هشدار میده؛ شما با رعایت تمامی اصول و موازین میخواهید با همسر قانونی و شرعی خودتون ارتباط عاطفی و جسمی در حد عرف برقرار کنید؛ پس عزیز من نیازی به این همه ترس و واهمه نیست!
سلام دوبارههه
من 17 مهر عقد کردم روز تولد امام رضا :43:
ولی خواستگاری من که اومد اولین بار که اومد فروردین بود
یعنی دوره شناختمون خیلی طولانی بود
عروسی مون قرار بمونه اسال بعد
برای اماده شدن خونمون
چون خونه ای که قرار بریم توش پیش خرید کردن و در حال ساخته و به صورت خوش بینانه تا سال دیگه پاییز تموم میشه
:72:
نازنین جان! عزیزم؛ خوب بهت حق میدم که یه کم ترسیده باشی؛ آخه هنوز یک ماه هم نشده که این آقا پسر شده، مرد زندگی شما!
اما بازم میخوام بهت بگم که هیچ کدومش دلیل بر این نمیشه که شما خودت رو از همسرت دور نگه داری!
شاید این آقا عجول باشه اما اصلا غیر طبیعی نیست؛ نگران نباش!
فقط کافیه یه کم در مورد روحیه ی خانوم ها شناخت پیدا کنه؛ شما هم همین طور عزیزم؛ نیازه که یه کم بیشتر در مورد مردها و روحیاتشون بدونید؛ پس شروع می کنید به خوندن کلی مقاله ی خوب که توی این سایت موجوده؛ افکارتون رو هم از فکرهای منفی دور میکنید و به خودتون میگید که نازنین وارد یه رابطه ی دوطرفه و البته زندگی و تعهد دو طرفه شده که لازمه هم نیازهای خودش رو خوب بشناسه؛ هم روحیات و خلقیات یه آدم دیگه مثل همسر نازنینش رو!
راه حل این مساله هم داشتن دید مثبت؛ صحبت های گرم و صمیمی با همسرتون در موقعیت های مختلف و البته گذر زمانه!
گذر زمان به هر دوی شما کمک میکنه که بهتر با هم آشنا بشید! یادت باشه که نازنین تو از این به بعد دیگه یه خانوم شدی برای خودت که باید تصمیمات مهمی رو توی زندگیت بگیری!:46:
ببخشید دوستانه خواهرانه با توجه به اینکه 1 سال قراره عقد بمونید هم شما و هم همسرتون برید پیش مشاور .
این مقاله رو بخونید( شب زفاف و پیچیدگی های آن برای زنان منبع ایران سلامتhttp://tanzimekhanevadeh.com/archive/87-8/423.htm )
در ضمن این سوالات حتما تو ذهنتون ایجاد شده
خدای نکرده تو تصادفی خدای نکرده عزیزم
زیبایی تون کم بشه و یا به خاطر حاملگی صورتتون لک بیاره و چاق بشید اونوقت چی میشه ؟
با چروک های 40 سالگی به بعد چی؟
جوابشون رو حتما پیدا کنیدو مطمئن بشید . قضیه ی یک عمره . همسرتون تو این شرایط فکر می کنید چه کار میکنه ؟
اینکه با اولین رابطه همسرتون بهتر میشه یه احتماله
وقتی شخصی تنوع طلبه تنوع طلبه
حرف بزنید راحت الان این اقا همسرتونه
بگید چه انتظاراتی دارید
من این تنوع طلبی برام کمی عجیبه
چون من خودم هم برای آشنایی با پسری 4.5 سال دوست بودم . تنوع طلب بودن و من سکس و رابطه ی جنسی رو نخواستم و اما عطر و ادکلن و حتی نحوه ی خط چشم کشیدن و مدل مو ... بیچارم کرد .
تمرکزم رو گرفت و الان از درس و کار و زندگی افتادم و رابطه مون تموم شد همیشه میگفت من تنوع طلبم و اگر زده بشم و به تکرار برسم میرم و رفت.جنیفر لوپز میخواست اما من ودروایسی کردم که بگم خوب منم برادپیت میخوام.
نمیدونم چرا تو این زمینه اینقدر خانوم ها تو فشارن . طرف مقابل راحت در مورد دور کمر ادم نظر میده اما اگر من مثلا بگم میخوام اینجوری باشه راحت میگن ما همینیم برو سراغ یه مرد دیگه .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو مثل من نیستی این اقا همسرته اما این تنوع طلبی رو کنترل کن .
تو رو خسته میکنه و ارامش رو ازت میگیره
سلام دوست عزیز من مشاور نیستم خودمم هم تو زندگیم هم مشکل دارم ولی مطلب شما رو خوندم امیدوارم موفق باشی من فکر می کنم شاید اگر همیشه تیپ مهمونی بزنی انگار که همیشه می خوای بری عروسی یا مهمونی های مهم مثلا دامن تنگ کوتاه بپوشی کفش پاشنه بلند تو خونه نمی دونم ببخشید که فضولی کردم امیدوارم مشکلت حل بشه به خدا توکل کن و ارامش خودتو حفظ کن و به مشاوره حضوری حتما برو انشااله درست میشه فقط می خواستم باهات همدردی کرده باشم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asdivorceh
این مقاله رو بخونید( شب زفاف و پیچیدگی های آن برای زنان منبع ایران سلامتhttp://tanzimekhanevadeh.com/archive/87-8/423.htm )
در ضمن این سوالات حتما تو ذهنتون ایجاد شده
خدای نکرده تو تصادفی خدای نکرده عزیزم
زیبایی تون کم بشه و یا به خاطر حاملگی صورتتون لک بیاره و چاق بشید اونوقت چی میشه ؟
با چروک های 40 سالگی به بعد چی؟
جوابشون رو حتما پیدا کنیدو مطمئن بشید . قضیه ی یک عمره . همسرتون تو این شرایط فکر می کنید چه کار میکنه ؟
اینکه با اولین رابطه همسرتون بهتر میشه یه احتماله
وقتی شخصی تنوع طلبه تنوع طلبه
حرف بزنید راحت الان این اقا همسرتونه
بگید چه انتظاراتی دارید
من این تنوع طلبی برام کمی عجیبه
چون من خودم هم برای آشنایی با پسری 4.5 سال دوست بودم . تنوع طلب بودن و من سکس و رابطه ی جنسی رو نخواستم و اما عطر و ادکلن و حتی نحوه ی خط چشم کشیدن و مدل مو ... بیچارم کرد .
تمرکزم رو گرفت و الان از درس و کار و زندگی افتادم و رابطه مون تموم شد همیشه میگفت من تنوع طلبم و اگر زده بشم و به تکرار برسم میرم و رفت.جنیفر لوپز میخواست اما من ودروایسی کردم که بگم خوب منم برادپیت میخوام.
نمیدونم چرا تو این زمینه اینقدر خانوم ها تو فشارن . طرف مقابل راحت در مورد دور کمر ادم نظر میده اما اگر من مثلا بگم میخوام اینجوری باشه راحت میگن ما همینیم برو سراغ یه مرد دیگه .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سللام مرسی از نظرت جواب اون سوال هارو پرسیدم می گم بعدا
یعنی گگفت به تکرار رسیدم که رفت؟
شما دیگه به نظراش اهمیت نمی دادی؟یا بازم مثل قبل خووب بودی باهاش؟
ببخشید عزیزم یه سوالی
اختلاف قدتون زیاد بود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
ببخشید عزیزم یه سوالی
اختلاف قدتون زیاد بود؟
بابا بی خیال این اختلاف قد شو:316:
مشخصه که شوهر شما اصلا با شما تعارف نداره .اگه میگه اینجوری بیشتر دوست داره حرفشونو قبول کنید و دیگه اصلا در این مورد نه فکر کنید و نه حرفی (مخصوصا با نامزدتون) بزنید.
در مورد تنوع طلبی هم من فکر می کنم این مسئله در دوره نامزدی پررنگتر از بعد از ازدواجه و احتمالا کمتر میشه.ولی بهتر است یک بار برای همیشه با نامزدتو ن اتمام حجت کنید و بگید تا جایی باهاش راه میاد که واسه سلامتی شما ضرری نداشته باشه(منظورم خال کوبی و عمل جراحی زیبایی است).
درخواست های دیگه ایشون اصلا نا متعارف نیست و عمل کردن به اونها هم خیلی سخت نیست.برای همسرتون یک خانوم باشید با همه عشوه گری و زیبایی های زنانه.
خوشبخت باشید.:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جان سخت
سلام دوست عزیز من مشاور نیستم خودمم هم تو زندگیم هم مشکل دارم ولی مطلب شما رو خوندم امیدوارم موفق باشی من فکر می کنم شاید اگر همیشه تیپ مهمونی بزنی انگار که همیشه می خوای بری عروسی یا مهمونی های مهم مثلا دامن تنگ کوتاه بپوشی کفش پاشنه بلند تو خونه نمی دونم ببخشید که فضولی کردم امیدوارم مشکلت حل بشه به خدا توکل کن و ارامش خودتو حفظ کن و به مشاوره حضوری حتما برو انشااله درست میشه فقط می خواستم باهات همدردی کرده باشم .
آدم یه شب می ره عروسی هوله که برگرده خونه اون کفشها را از پاش دربیاره یه نفسی بکشه ! شما می گی ایشون یه عمر با کفش ده سانتی تو خونه راه بره و چای بیاره و ظرف بشوره و ...
چرا همتون اصرار دارید که خانمها باید به همه ساز آقایون برقصند؟ چرا مصرید که مردها تنوع طلبند و کاریش نمی شه کرد و این زن بیچاره است که باید با دامن تنگ و کفش ده سانتی گردگیری کنه؟
نازنین جان من هم با تردیدهای خودت موافقم. رفتارهای ایشون افراطیه. با مشاوره حضوری و با وجود خودش می شه فهمید که چقدر این رفتارها ناشی از کمبودها و کنترل های قبلیش است و چقدش واقعا ذاتی و همیشگی است. شاید چون مدتها خودداری کرده و به قول خودتون خیال پردازی ( بوسیدن شما در خیالش ) الان عطش زیادی داره و بعدها کمی آرومتر بشه.
زندگی که همه اش نامزدی نیست. توی دوران بارداری رنگ کردن مو و حتی استفاده از مواد آرایشی برای جنین ضرر داره. سربی که در اکثر رژ لب ها هست و ... آلرژی های و مشکلاتی که امروزه بین بچه ها رایجه از همین انواع و اقسام آلودگیها و مواد شیمیایی و ... است دیگه.
سلامتی خود نازنین هم یه طرف دیگه. اکثر رنگ موها مواد سرطان زا دارند. همین فر و صاف کردن مو و ... کلی ضرر دارد. حتی سشوار ساده هم بعد از مدتی مو را خراب می کنه.
هزینه های این رنگارنگ شدن هم یه طرف.
نازنین نه هنرپیشه است و نه مدل. نمی تونه هر روز یه رنگ و یه شکل بشه که. یک زن معمولی است با هزار و یک دغدغه ی زندگی معمول. بهتره شوهرش این چیزها را بدونه و کمی منطقی تر باشه.
نازی جان این آقا داماد چند سالشونه؟
راستی ساده هم هستا .......
اینکه گفته مدتها در خیالش با شما ارتباط داشته از سادگیشه. حداقل باید اینقد سیاست می داشت که نگه.
با کلمات راحت میشه بازی کرد
گل رز رو لای روزنامه نمیپیچونن اره. اما لای طلا هم نمیپیچونن چون زیبایی گل دیده نمیشه
گل برای بشاشی به خاک و یا اب گلدون نیاز داره این اب گلدون یا این خاک پس چی ؟
نباید بستری مناسب برای شادابی گل باشه ؟حکم آب حکم همسر یک خانومه که شادی گل رو به ارمغا ن میاره .
میبینید راحت میشه با کلمات بازی کرد توپ رو انداخت انور
شعار شعار شعار من خودم شعار زده شدم
لطفا شعار ندید
لطفا شعار ندید
هیچ کس هر روز نمیتونه مدل مو و تیپ و ارایش و قد و سایز سینه و شکم و ساق پا و فانتزی های سکس و .......رو تنوع بده
حتی فکرش سرگیجه میاره
الان اول زندگی شده مسال قد و وزن و ارایش و .....................
هنوز شروع نکردید که تب و تاب تنوع دارن.................................
رک و راست و بدون رودروایسی صحبت کنید شما خانومشون هستید .
کسی هست تضمین کنه این شرایطه دوران نامزدیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی هست تضمین کنه با شروع زندگی حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رک بگم من هم موافقم با شما نازنین جان که نامزدشما تنوع طلبیش عجیبه
مشاور و صحبت با خانواده رو پیشنهاد میکنم
مادرتون اگه باهاش راحتید یه صحبتی باهاش بکنید
مادر ادم از همه ی ادم های کره خاکی درد دخترش رو بهتر میفمه
[quote=asdivorceh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asdivorceh
عزیزم کار من از ارایش و مدل لباس و ...گذشته بود و به من میگفت تکراری رفتار میکنم
ناز و عشوه ندارم و ....
واااییی خدای من!تا این حد!!!
نه امیر این جوری نیست عزیزم :(
همیشه از رفتار من خوشش می اد ،راجب اینکه ناز و عشوه ندارم هیچ حرفی نزده
بر عکسشم می گه
چه قد اذیتت می کر ده ،خداروشکر که رفت
چرا راجب رابطه ما این جوری فکر کردی!شاید من یک بعدی صحبت کردم
عشق ما به قد نیست عزیزم ،به رابطه جنسی نیست:302:
من کاملا عشق واقعی رو تجربه کردم
همین الان که تموم شدن این رابطه فکرش از ذهنم می گذره قلبم درد می گیره :302:
به خدا عشق ما حقیر نیست
اونم منو دوست داره خیلی زیاد بهم نشون داده علاقه و عشق واقعیش رو
اصلا علاقه من از زمانی شروع شد که علاقه اونو نسبت به خودم احساس کردم
اینم که راجب اختلاف قدی پرسیدم فقط حدس خودم بود،اصلا اون هیچی راجب اختلاف قدمون نگفته ... اتفاقا بر عکس می گه ،هر دفعه منو بغل می کنه می گه چقد خوب تو کوچولویی
چه قد خوب من می تونم بلندت کنم ....میگه وقتی بغل منی احساس می کنم دنیا در کنترل منه...
محبتش خیلی زیاده ،خیلی به من اهمیت می ده ،یه سرما خوردگی عادی یا یه ناراحتی طبیعی که برام پیش می اد خیلی نگرانم میشه
خیلی مراقب سلامتیم هست:302:، چیکترین مناسبت هارو یادش نمیره و به هر بهانه ای که شده یه چیز کوچیکم که شده برام می خره
تنها ایراد همینههههه که راجب تنوع خیلی حساسیت نشون می ده
می دونی چرا به مامانم نمی گم چون می دونم ممکنه نسبت به نامزدم بدبین شه
و اگر بد بین بشه هیچ جوری نمی تونم دیدشو به این راحتی ها عوض کنم ،الان خیلی تو دل پدر و مادرمو خودشو جا کرده و واقعا مامانم می گه هیچ وقت فکر نمی کرده که دامادشو تا این حد دوست داشته باشه،مامانم می گه واقعا مثل پسرش دوستش داره،حالا من برم این حرفا رو بگم همه محبتش خدشه دار میشه
************************************************** *
گل رز رو لای روزنامه نمیپیچونن اره. اما لای طلا هم نمیپیچونن چون زیبایی گل دیده نمیشه
نباید بستری مناسب برای شادابی گل باشه ؟حکم آب حکم همسر یک خانومه که شادی گل رو به ارمغا ن میاره .
لطفا شعار ندید
لطفا شعار ندید
هیچ کس هر روز نمیتونه مدل مو و تیپ و ارایش و قد و سایز سینه و شکم و ساق پا و فانتزی های سکس و .......رو تنوع بده
حتی فکرش سرگیجه میاره
حلال کسی باشی یعنی مثل گوشت قربونی باشی
راست میگی حرفات کاملا درسته باید حتما این موارد رو بهش بگم
منم واسه اینکه حساسیتشو دیدم حتی از رابطه جنسی که قرار بعدها بینمون باشه می ترسم
می ترسم اون راجب همه بدن این وسواس و این نگاه مو شکافانه رو داشته باشه
که این واقعا آزار دهنده و غیر قابل تحمل برام
:302:
درباره بارداری قبلا باهاش صحبت کردم ؛میگه الان انقد علم پیشرفت کرده و با ورزش میشه هیکل رو بعد بارداری به وضعیت قبلی برگردوند و با ورزش هم میشه این کارو کرد
و اگر هم نمیشه گفت از من اصلا بچه نمیخواد :302:
گفت بچه رو از پرورشگاه می گیریم ،این همه بچه بی سرپرست وجود داره
اینم مثل دوست تو به اصرار منو فرستاد باشگاه
میگه تحت هیچ شرایطی باشگاهو ترک نکنم و جز اولین اولویت زندگیم ورزش باشه
لطفا شعار ندید
لطفا شعار ندید
حتی فکرش سرگیجه میاره
حلال کسی باشی یعنی مثل گوشت قربونی باشی
راست میگی حرفات کاملا درسته باید حتما این موارد رو بهش بگم
منم واسه اینکه حساسیتشو دیدم حتی از رابطه جنسی که قرار بعدها بینمون باشه می ترسم
می ترسم اون راجب همه بدن این وسواس و این نگاه مو شکافانه رو داشته باشه
که این واقعا آزار دهنده و غیر قابل تحمل برام
:302:
درباره بارداری قبلا باهاش صحبت کردم ؛میگه الان انقد علم پیشرفت کرده و با ورزش میشه هیکل رو بعد بارداری به وضعیت قبلی برگردوند و با ورزش هم میشه این کارو کرد
و اگر هم نمیشه گفت از من اصلا بچه نمیخواد :302:
گفت بچه رو از پرورشگاه می گیریم ،این همه بچه بی سرپرست وجود داره
اینم مثل دوست تو به اصرار منو فرستاد باشگاه
میگه تحت هیچ شرایطی باشگاهو ترک نکنم و جز اولین اولویت زندگیم ورزش باشه
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
ببخشید عزیزم یه سوالی
اختلاف قدتون زیاد بود؟
بابا بی خیال این اختلاف قد شو:316:
مشخصه که شوهر شما اصلا با شما تعارف نداره .اگه میگه اینجوری بیشتر دوست داره حرفشونو قبول کنید و دیگه اصلا در این مورد نه فکر کنید و نه حرفی (مخصوصا با نامزدتون) بزنید.
در مورد تنوع طلبی هم من فکر می کنم این مسئله در دوره نامزدی پررنگتر از بعد از ازدواجه و احتمالا کمتر میشه.ولی بهتر است یک بار برای همیشه با نامزدتو ن اتمام حجت کنید و بگید تا جایی باهاش راه میاد که واسه سلامتی شما ضرری نداشته باشه(منظورم خال کوبی و عمل جراحی زیبایی است).
درخواست های دیگه ایشون اصلا نا متعارف نیست و عمل کردن به اونها هم خیلی سخت نیست.برای همسرتون یک خانوم باشید با همه عشوه گری و زیبایی های زنانه.
خوشبخت باشید.:43:
بی خیال شدم پاییزان ،همین جوری سوال کردم ًدیگه برام مهم نیست :302:
اصلا راجب این یه مورد اعتماد به نفس ندارم اونم فهمیده واسه همین دیگه اصلا نه حرفشو میزنم
چند روز پیشا رفته بودیم مانتو بگیرم ...دیدی این مانتو ها که تازه مد شدن خیلی بلندن ؟
من یه دونه از اون خیلی بلندا دیدم گفتم ببینم بهم می اد یا نه!
نظرشو که پرسیدم ،اومد یه چیزی بگه سریع حرفشو خورد!بعدش کلی اصرار کردم بهش گفتم چی می خواستی بگی !!!! گفت می خواستم بگم تو ریزه میزه ای این مانتو برات بلند میشه !!
ولی انقد حساسیت داری گفتم بگم ناراحت میشی :311:
حالا جالب اینجا بود که مانتو هرو پوشیدم خیلی خیلییییییی هم بهم اومد خریدیم :227::227:
بله قرار اتمام حجت کنم ،تا حالاشم با خیلی از خواسته هاش راه نیومدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جان سخت
سلام ممنون از همدردیت :72:
ولی با شب نم موافقم ...
واقعاااااااا از عهده من خارجه این جور کارا
همیشه کفش پاشنه بلند دامن کوتاه...........
من لباسای راحت دوست دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جان سخت
نازنین جان من هم با تردیدهای خودت موافقم. رفتارهای ایشون افراطیه. با مشاوره حضوری و با وجود خودش می شه فهمید که چقدر این رفتارها ناشی از کمبودها و کنترل های قبلیش است و چقدش واقعا ذاتی و همیشگی است. شاید چون مدتها خودداری کرده و به قول خودتون خیال پردازی ( بوسیدن شما در خیالش ) الان عطش زیادی داره و بعدها کمی آرومتر بشه.
زندگی که همه اش نامزدی نیست. توی دوران بارداری رنگ کردن مو و حتی استفاده از مواد آرایشی برای جنین ضرر داره. سربی که در اکثر رژ لب ها هست و ... آلرژی های و مشکلاتی که امروزه بین بچه ها رایجه از همین انواع و اقسام آلودگیها و مواد شیمیایی و ... است دیگه.
سلامتی خود نازنین هم یه طرف دیگه. اکثر رنگ موها مواد سرطان زا دارند. همین فر و صاف کردن مو و ... کلی ضرر دارد. حتی سشوار ساده هم بعد از مدتی مو را خراب می کنه.
هزینه های این رنگارنگ شدن هم یه طرف.
نازنین نه هنرپیشه است و نه مدل. نمی تونه هر روز یه رنگ و یه شکل بشه که. یک زن معمولی است با هزار و یک دغدغه ی زندگی معمول. بهتره شوهرش این چیزها را بدونه و کمی منطقی تر باشه.
نازی جان این آقا داماد چند سالشونه؟
راستی ساده هم هستا .......
اینکه گفته مدتها در خیالش با شما ارتباط داشته از سادگیشه. حداقل باید اینقد سیاست می داشت که نگه.
26 سالشه شب نم
آررهه خیلی ساده است :46:
آدم با سیاستی نیست
کم و بیش یه صحبت هاییی باهم کردیم اونم تا حدی حرفای منو قبول داره
ولی خوب حساسیتاش پا برجاست
قرار بریم پیش مشاور ،البته نه به این دلیل
یعنی دلیلشو نگفتم ،گفتم اگر بگم اینه شاید با حرف منو قانع کنه که نباید بریم