RE: از بین رفتن 50 پست *فقط من* که البته سابقه هم دارد!!!
هایده خدا بیامرز یک آهنگ خیلی زیبایی دارد که مصرعی از آن این است:
من دیگه بچه نمی شم،آی؛دیگه بازیچه نمی شم.
و در کتب آورده اند که:خردمند را به جرم زندیقی بگرفتند و گفتند:دهنت را ببند و *گفتنی ها* را نگو؛لال شد.
و باز گفتند:*شنیدنیها* را نشنو؛:گوشش را بگرفت و کر شد.
دوباره گفتند:نبین *ندیدنیها* را:چشمهایش را بست و کور نیز شد.
گفتند:نفهم آن چیزهایی را که نباید بفهمی . . . . اینجا سر بالا کرد و گفت:از من این یکی را نخوان که *خر* نمی شم!!!
من گذشت نمی کنم و فراموش هم نمی کنم و البته:
***همچنان 100 پست من حذف شده است،به ناحق؛ بجای جبران فحش هم شنیده ام و حالا می خواهند به زور گذشت نمایم و اگر این کار را نکنم،حتماً:عقده ای،لجباز و کله شق هم خواهم شد.***
سلام
دوستان من ازتون خواهش می کنم این مسله را تمام کنید هر چه این مسله را بیشترکش بدیم کدورت ها بیشتر میشه
گردافرید من ازتون خواهش می کنم تمومش کنید
من هر موقع که به تالار می ایم این تاپیک یه ارسال جدید داره
هستی عزیز
هر کس خودش باید گذشت کنه
نه اینکه التماسانه خواهش کنیم که گذشت داشته باشه
خیلی ها فکر می کنند با گذشت کوچک می شوند اما غافل از اینکه گذشت موجب بزرگی اونهاست.
ببنيد دوستان الان گردآفريد دو روزه چيزي نگفته و حرفاش رو هم زده چه درست و چه غلط داره ميگه من رو حرف خودم هستم حالا چه دليلي داره كه شما هي ادامش مي دهيد ، اولا از خانم آتنا كه بعد دو روز دوباره اين بحث رو شروع كرد گله مندم ، و ساير دوستان هم خواهش مي كنم ديگه اين بحث رو ادامه ندن ، از همينجا ميگم هر كي دوست داره اين بحث كش داشته باشه و جو صميمي تالار رو بهم بزنه مي تونه ادامه بده ............ من كاري به گردآفريد ندارم چون صاحب تاپيكه و مي تونه صد بار هم تو اين تاپيك اظهار نظر كنه ولي از بقيه دوستان انتظار دارم ديگه اين بحث رو ادامه ندن ......
سلام
وا ؟؟؟اقا عرفان منم که همین را گفتم !!!!!!!!
خوب به هر حال خوبه اویزه ی گوش همه میشه
نخیر سرکار هستی خانم،شما دارید به این آتش به خاکستر تبدیل شده،مدام می دمید و آشکار است که قرضی و مرضی دارید و اگر نه هیچ نوشتار دیگری را در این گفتار نمی گذاشتید.(باز بدوید تا پاسخ من را بدهید و من پاسخ شما را و عرفان اظهار فضل کند،اون یکی بگه بکش،این یکی بگه نکش و . . . . برو تا . . . . . . . . . باز شما پست بگذارید و من پاس. . . .
واقعا که جناب گردافرید شما انگار احترام هیچ کس را نگه نمی دارید نه بزرگ و کوچکی میشناسید نه ....
و فکر میکنید همه قرض و مرضی دارند غیر از خودت اگه اینطوریه پس بهت تبریک میگم چون اعتماد به نفست خیلی بالاست .
دنبال جواب نباش چون دیگه برای گفته ها احترام قائل نیستم
جناب fnh63از حسن نظر شما هم ممنونم
نمی خواد از اب گل الود ماهی بگیرید
ما كه اينقدر ادعاي دموكراسيمون ميشه و ميگيم مملكتمون توي انتخابات و فلان و بهمان دموكراسيه، چرا نبايد قبول كنيم:
(دارم كلي ميگم كسي به خودش نگيره، در ضمن همش شامل حال يه نفر نميشه، فقط يكجا جمشون كردم.)
فردي نميخاد گذشت داشته باشه
فردي نميخاد عذر خواهي كنه
فردي نميخاد از آرمانهاي خودش كنار بكشه
فردي نميخاد از حق خودش بگذره
و ...
ديگه بايد اينجا حرفامو بزنم، هر كي دلش ميخاد بهش بر بخوره، اصلا مهم نيست.
قطره اي كه هستي خانوم انداختن، كاسه صبرو سر ريز كرد.
اوايل اين پست كه به نوعي ياركشي بود. بعدش افتادين به كل كل، سنگتراشان چون خودش يه پاي دادگاه بود هر كاري كرد نتونست ميانجي گري كنه. اكثر قريب به اتفاقتون گردآفريد رو محكوم كرديد و گفتين كه اشتباه ميكنه (هر كي به نوعي) بنده اين اوضاع رو كه ديدم، پيش خودم گفتم اين دعوا حداقل يه ميانجي ميخاد كه سوا كنه. و توي ارسال 30 دو طرف قضيه رو در نظر گرفتم. از روي تشكرها هم ميتوني بفهمي كه هردو طرف موافق بودن.
اگر دقت كرده باشين (كه مطمئنم نكردين) توي ارسال 31 گردآفريد خيلي آرومتر شده بود. چون تنها شخصي بودم كه اول گفتم "گردآفريد حق داري" بعد انتقادمو نوشتم.
بعد از كمي افت و خيز گردآفريد و عرفان گلاويز ميشن. و باز توي ارسال 48 ميام و ميانجي گري ميكنم.
در ارسال 49 متاسفانه آهو خانوم (البته مطمئنم بي منظور بوده) ميان و ميگن كه "جناب سنگتراشان بياييد و مسئله رو ختم به خير كنيد." . اين جمله دوپهلو البته سهوا، باعث اين برداشت ميشه كه با صلاحيت ترين فرد ما جناب سنگتراشانه. كه من خودم به شخصه با اين نظر مخالفم.
بدون توجه به اين موضوع كه گردآفريد از سنگتراشان شاكي است، و اين موضوع ممكنه باعث برانگيخته شدن گردآفريد بشه. كه در ارسالهاي بعدي هم ميبينيم كه نرمي آهو كارساز نيست. چرا؟! فقط و فقط به خاطر ارسال 49.
بعدش دانه مياد و آشو هم ميزنه.
سپس عرفان زمانيكه اوضاع رو ميبينه و متوجه وخامت بيشتر قضيه ميشه، توي ارسال 59 با بزرگواري كنار ميكشه. (فرق پيشكسوت و تازه وارد اينجا معلوم ميشه) و توي ارسالهاي 62 و 69 به نوعي عذرخواهي ميكنه. حالا حق با كيه، كار نداريم. و پس از كلي بالا و پايين شدن موضوع، پرونده توي ارسال 72 بسته ميشه.
هستي خانوم چه لزومي داره شما حرفتونو آويزه گوش همه كنيد؟ حتما توقع شنيدن چشم رو هم از اعضا داريد
اگر دقت كرده باشين، در نمودار سينوسي پست گردآفريد اكثرا خانوما بودن كه بحث رو جنجالي تر كردن، من نميدونم تو فكر خانوما چي ميگذره؟ مثلا اگر جواب ندن برچسب بيسوادي روشون ميچسبه؟ يا ميگن كم آورد؟
گردآفريد دلش خواست توي ارسال 72، اونجوري نتيجه بگيره، حالا شما مدعيان دموكراسي چرا نميذاريد، نتيجشو خودش هر جوري كه خواست بگيره.
مگه در ساير قسمتهاي سايت عمل يا نظر خلافي از گردآفريد سر زده، كه همش ميريزن سرش. و شده براتون عضو منفور سايت؟
با سلام و عرض ادب به كليه دوستان تالار همدردي
كليه عزيزاني كه در اين تاپيك نظرات خودشون رو بيان كردند خسته نباشن
:203:مجددا برادرانه از همه شما دوستان استدعا دارم كه بعد از پست بنده هيچ كدوم از دوستان پستي به اين موضوع اضافه نكنند .چون تمام حرفها زده شده و حرفي نگفته نمونده ، عزيزان خواهش مي كنم توجه كنيد كه جناب گردآفريد بعد از پست بنده مجاز هستند كه نظر بدند و هر كس كه جو صميمي و آرام تالار رو دوست داره ازش خواهش مي كنم اين توصيه منو زير پا نذاره:203:
اكنون هر كس تمايل داره اين بحث همچنان ادامه داشته باشه و باعث بشه دوستي بين اعضاء پر تلاش تالار از بين بره مي تونه بعد از اين پست هر چي دلش مي خواد بگه و من هم سعي مي كنم اسم كساني كه ارسالهايي از اين به بعد در اين پست دارن براي هميشه به فراموشي بسپارم و نام اين اعضاء رو از حافظه خودم پاك ميكنم :47:
براي اينكه اين بحث انشاءالله براي هميشه تموم بشه و براي سلامتي خودتون و خانواده هاي شريفتون و براي سلامتي و موفقيت و پيروزي و شادكامي صاحب اين تاپيك :103::103::103:
من هم جهت بهره گیری از این گفتار و جُستن نتیجه ای کارکردی؛سفارش می کنم که کتاب:
**جامعه شناسی نخبه کشی** را حتماً بخوانید.من از ته دل شاد هستم که افزون بر آشکار کردن برخی صفات سیئه خودمان و البته بیشتر آنها که بالاترند و بزرگترند!!خوی های کثیف خودمان را بنمایانم.
من هربار که از بعضی از شما فحش می شنیدم،سراسر شور و نشاط و شادی می شدم!!نه؛شگفت زده نشوید،زیرا بسیاری از نظریاتی که درباره خودمان داشتم،مصداقاً ثابت شد و لایه های کثیف و واقعی ناخوداگاه جمعی ما و فرهنگ کثیف تر و زشت تر ما،نمود کاملی یافت.من از فحش هایی که از این جوانان آینده ساز خوردم،بسیار خشنودم و از آنها بسیار سپاسگزار: