RE: چند سال ديگه منتظرت بمونم ؟ آيا ميتونم ؟
نیکتا خواهر جونی
دعا میکنم برات
دعا میکنم که بگذره
دعا میکنم که آررووم بگیری
دعا میکنم قوی باشی
.
.
له می شی
درد داره
انگار دارن سلول های بدنتو دونه دونه می سوزونن
اشکات هم بدون اجازت جاری میشن...
من درکت میکنم
.
اما خدا هست
این خیلی خوبه
خدا رو میتونی احساس کنی
خدا از میون گریه هامیاردت بیرون
خدا دستتو میگیره
بهت بگم یه چیزی رو؟
خدا عاشقارو روست داره...
خدا جون به کدووم گناه؟ ؟
.
.
منم برات دعا میکنم گلم
با سلام
اعضاء گرامی توجه داشته باشید
لطفا" از ارسال مطالب تمسخر آمیز ، توهین آمیز ، اعتراض آمیز ، انتقاد آمیز ، دشنام گونه و ركيك و مبتذل و یا هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران سايت جدا" خودداری کنید
در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
نیکتای گرامی پستی براتون نوشته بودم که بنا به درخواست خودتون مبنی بر ادامه ندادن به موضوع ویرایشش کردم
امیدوارم بتوانید از لحظه لحظه زندگیتان به بهترین نحو استفاده کنید
موفق باشید
من كاملا با نظر فرشته مهربان موافقم شما بايد قطع رابطه كامل كنين (كامل كامل كامل) و براي هميشه فراموشش كنين. البته اگه هم فكر مي كنين ممكنه اون شما را دوست داشته باشه، طبق نظر فرشته مهربان بهش بگين دارين ازدواج مي كنين و عكس العمل اش را ببينين. شايد با ديدن عكس العمل اش راحت تر بتونين باهاش براي هميشه تموم كنين.
ممنونم
بيخيال
اگه برام اسمس فرستاد چي ؟ يه شعر يه جمله عاشقانه ؟
بچه ها لطفا همتون بگين چي ميشه اگه اون تاپيكها را بخونه و بفهمه به نظر شما 6 سال كم نيست به نظرتون اون ميتونست زودتر بياد و اينا ؟
براش آدرسو نفرستم؟
ميدونم كه اصلا فكر نميكنه ديگراني هستن كه اين نظرو دارن
و يكي ديگه اينكه فك نكنه يه خواستگار خوب پيدا شده و من زدم زيرش؟
مسلمن می فرسته.ولی بهش بگو ادامه ارتباطمون به شرط خاستگاری رسمیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكتا
ممنونم
بيخيال
اگه برام اسمس فرستاد چي ؟ يه شعر يه جمله عاشقانه ؟
بچه ها لطفا همتون بگين چي ميشه اگه اون تاپيكها را بخونه و بفهمه به نظر شما 6 سال كم نيست به نظرتون اون ميتونست زودتر بياد و اينا ؟
براش آدرسو نفرستم؟
ميدونم كه اصلا فكر نميكنه ديگراني هستن كه اين نظرو دارن
و يكي ديگه اينكه فك نكنه يه خواستگار خوب پيدا شده و من زدم زيرش؟
سلام نیکتا،:72:
اگر مثل دیشب سر ما پسرها جیغ نمیزنید،:311:
باید خدمتتون عرض کنم:
۱- هر کاری که کرد، پاسخ او را ندهید( قطع کامل رابطه)،
اگر برایتان اساماس فرستاد، شعر یا جمله عاشقانه نوشت، پاسخش را ندهید و این اساماس را پاک کنید. اجازه ندهید احساسات شما را دوباره تحریک کند.
تنها روزی تصمیم به صحبت دوباره با او بگیرید، که خانواده اش با منزل شما تماس گرفتند تا با خانواده تان جهت هماهنگی مراسم خواستگاری صحبت کنند.
۲- نه، لزومی ندارد که او این تاپیکها را بخواند، او خودش میداند که ۶ سال به هیچ عنوان کم نیست، این مساله بسیار واضح و مبرهن هست.:303:
اصولأ این را هر آدم منطقی میفهمد، مگر اینکه بخواهد وانمود کند که نمیفهمد، که در آن صورت هیچ فردی نمیتواند او را مجاب کند که ۶ سال زمان خیلی زیادی هست.:300:
۳- نه او چنین فکری را نخواهد کرد، مطمئن باشید، او اگر شما را دوست داشته باشد و بفهمد یا حتی حس کند که خواستگار خوبی دارید و در حال برسی او هستید، دست روی دست نمیگذارد. رسما به خواستگاری شما میاید و حداقل شانس خود را برای داشتن شما امتحان میکند.
وقت بخیر،:72:
کامران
سلام نيكتا جان. تمام پستا رو خوندم
اخرين خبر اين بود كه باهاش ديروز قطع رابطه كردي. <strike>اينطوري كه من فهميدم در برگشتش اميدي هست</strike>.
من تمام اين چيزا رو تجربه كردم. به پسر چسبيدن رو كه رهام كرد رفت(اين اصلا مشمول حال شما نسيت كه بخوام تو رو با خودم مقايسه كنم چون شما حرف ازدواج دارين.) از پسر فاصله گرفتن رو( كه حتي كمتر از يه هفته از اشنايي مون بود ولي اومد خواستگاري و من بهش گفتم نه!!!!)
<strike>ببين نيكتا جون كسي كه صبح تا شب كاراشو بهت گزارش ميداده و از اينكه با فكر كنه تو مال كس ديگه اي باشي حتي براي يه همصحبتي مطمئن باش اگه تو بهش بي محلي كني . كم محلي كني سنگين باشي و براش مهلت تعيين كني، مطمئن باش نميره. </strike>
يه جا يادمه اينو گفته بود"اگه من بخوام ببينمش بايد از روز قبلش باهاش هماهنگ كنم اگه اون بخواد كه به ندرت ميگه هر وقت گفت من بايد زود برم
قبلا اينطوري نبود الان دو سالي هست كه جامون برعكس شده"
حالا نوبت تويه كه جا رو عوض كني و برگردي سر جاي اولت:305:
<strike>اگه بهت زنگ زد حرف بزن باهاش </strike>ولي طوري نباش كه قربون صدقه اش بري. طوري نباشي كه فكر كنه داري براش ميميري. در ضمن اينكه اصرار داري روز تولدش براش كادو بگيري اين يه اشتباه محضه. اينو با اطمينان ميگم. اصلا هم نيازي نيست تا مهر بذاري اين اتفاق بيفته.!!!!
<strike>وقتي هم بهش يه چيزي رو ميگي و ميگي تا فلان روز من بهت مهلت ميدم كه بياي خواستگاري لطفا ديگه در موردش بحث نكن ديگه هي تكرارش نكن. مغزش خسته ميشه و يهو ميگه اصلا بررررررررررررررررو</strike>
هميشه يادت باشه وقتي حرفي رو ميخواي به كسي بگي كه نتيجه داشته باشه توي يه جمله كوتاه بگو و ديگه تكرارش نكن . يعني بهش فرصت دادن براي فكر كردن
ولي حرفت جدي باشه.
<strike>من مطمئنم نميره. </strike>فقط تو ارزش خودتو حفظ كن
يادت باشه هيچكس يه سيب سرخ له شده رو دوست نداره
مي فهمي منظورم رو؟
اون دوستت داره بي احساس نيست . <strike>ولي تو بايد بهش فرصت بدي </strike>.نه اينكه فرصت براي انيكه بياد خواستگاريت/!!! توبه اندازه كافي بهش فرصت دادي
<strike>اس داد اگه اسي بود كه احوال پرسي بودجواب بده. </strike>اگه اسي بود كه شعري بودي جكي بود به نظر من جواب نده. بذار اونم يه كم بترسه. بذار اونم يه كم به خودش بجنبه
ما دخترا هستيم كه پسرا رو بد عادت ميكنيم.
پس حالا بايد چكار كني؟:227:
(ويرايش توسط مدير همدردي)
سلام
من کاملا شما رو درک می کنم ولی امیدوارم این ابراز احساساتی که اینجا نوشتی همه اش رو به نامزدت نگفته باشی چون این وابستگی نقطه ضعفت میشه و ذاتا مرد اهل نیاز و زن اهل نازه ولی با این کارا شما داری احساس نیاز میکنی واین برا مردها جالب نیست نمیخوام سرزنشت کنم بخاطر این کار حالا که شده ولی به نظرم شما باید احساساتت رو کنترل و مخفی کنی و قویا از ایشان بخوای برات تصمیم بگیری
اگه کاری نکرد احتمالا رابطه شما یک طرفه است وبهتر که با کمک خدا ودعا کردن جلوش رو بگیری یادت باش خدا نامردی نکرده شما بی تدبیری کردی
یادتون باشه من یه پسرم ودانشجو و اصلا به این رابطه با این شرایط خوش بین نیستم هر کی هستی با هر دین وایینی از خدا و امام رضا بخواه درست میشه ناامید نشو