آموخته ام که بچه بهترین دارایی پدر ومادر است وپدر ومادر بچه هایشان را باد نیا عوض نمیکنند **:16::305:
نمایش نسخه قابل چاپ
آموخته ام که بچه بهترین دارایی پدر ومادر است وپدر ومادر بچه هایشان را باد نیا عوض نمیکنند **:16::305:
آمـــــــو خــته ام ......
اگر کسي مسئول شد موظف است که بر کار زيردستان خود تا حد امکان و توان نظارت نمايد و گرنه بايد از آن مسئوليت کنار رود.
سلام عزیزانم:72:
:72:آموخته ام ...... بهترين كلاس درس دنيا كلاسي است كه زير پاي پير ترين فرد دنياست:72::227:
موفق باشید:72: :16: :72:
آموخته ام عاشق باشم ولي صدايم در نيايد.................:72:
آموختم ام بهای ما انسانها چیزی جز بهشت نیست پس خود را به کمتر از آن نفروشیم
آموختم ام محبت بزرگترین عطا است وزندگی خود را سرشار ازمحبت به ادمیان کنم
آموختم ام هم ی کارهایی که انتظار دارم دیگران برای من انجام دهند یا انگونه رفتار کنم من برای آنها انجام دهم
آموختم اگر فقط به انسانهای خوب نیکی کنم وعشق بورزم فرقی با بدان ندارم زیرا آنها هم هم چنین می کنند یعنی آنها فقط به دوستان خود خوبی می کنند
آموخته ام که اگه در ارتباط با دیگران چیزی بهت گفتند که موضع مخالف داشتی همونجا نظرتو بگو چون وقتی اون فرصت از دست رفت حسرت خوردن فایده نداره
آموخته ام که آدمها(حالا شاید هم نه همه شون ولی خیلی هاشون)وقتی بزرگ می شن دورویی سنگدلی غرور و ... توشون خیلی زیاد می شه :47:
آموخته ام غمهایم لحظه ای پایان می یابد و خوشبختی ام آغاز می شود که من انرژی خود را به جای تغییر بیرونی روی تغییر درون خود متمرکز کنم.
آموخته ام ارزشم به اندازه آن چیزی هست که دلم برایش می لرزد.
:72:آموخته ام که دوانسان می توانند به یک چیز کاملا مشابه نگاه کنند وچیزی کاملا متفاوت را مشاهده کنند:72:
بیایید بیاموزیم و عادت کنیم که به هیچ چیز عادت نکنیم
آمــــوختم كه :
گاهي اوقات همـه آن چيزهايي كه انسان نياز دارد ، دسـتي بـراي گرفتـن و قلبـي بـراي درك شـدن مي باشد .