خانم پیانو زن عزیز،
آقا کیوان و خانم bluesky نظر های خوبی دادند.
و همینطور یکبار دیگه نظر مدیر همدردی رو یادآوری می کنم:
این نگرانی بیشتر تحت تاثیر تلقین های محیطی یا واگویه های تکرار گونه ذهنی شما قوت گرفته هست.
شما به خودت مطمئن باش!
خداوند هر کسی رو به یک شکلی آفریده و همونطور که آفریده زیباست!
همونطور که به تعداد آدمها ظاهرهای متفاوت داریم، به همین تعداد هم سلیقه های متفاوت داریم.
شما اصلاً هیچ نگرانی نداشته باش.
همانطور که قبلاً گفتم، مطمئن باش کسی که به خواستگاری شما میاد، دیر دیرش وقتی برای جلسه دوم سوم هم اومد، شما رو همینطور که هستی پسندیده.
در رابطه با خیانت صحبت کردی. به نظر من خیانت هیچ توجیهی ندارد.
ربطی به کوچکی اندام ندارد. اگر خیانتی صورت می گیرد، در مرحله اول کسی که خیانت کرده مشکل شخصیتی دارد و پایبند به عهدی که بسته نیست. و همینطور معمولاً اشتباهات زیاد از دو طرف و مشکلات زیادی دست به دست هم می دهند تا یک خیانت صورت بگیرد. می توانی این تاپیک را بخوانی.
شما باید مطمئن بشی که کسی که می خواهد با شما ازدواج کند، شما رو همینطور که هستی دوست دارد.
البته که شاید یک مردی سلیقه اش با اندام شما متفاوت باشد و شما را نپسندد. ولی سوال اینجاست که چرا اصلاً چنین کسی باید با شما ازدواج کند و تازه بعد از ازدواج یادش بیفتد که سلیقه اش چیز دیگریست؟! اگر اینطور هست، سر هر مسئله ای دیگری ممکن است این مشکل پیش بیاید! ممکن است بیاید بگوید، من دوست دارم زنم قدش 180 باشه، ولی تو نیستی.
من دوست دارم زنم چشمهایش سبز باشه و هزار مسئله دیگر!
پس این هم مهم هست که شما تشخیص بدهی خواستگارت تا چه حد پخته هست و آمادگی ازدواج دارد و می داند که چه می خواهد! معمولاً پسرها تا سن 24-25 سلیقه هاشون ثابت نمی ماند. البته باز هم به شخصیت طرف بستگی دارد.
اگر خیلی نگران هستی، می توانی بعد از اینکه کمی با طرف آشناتر شدی و هر وقت شراطیش فراهم بود، نظر او رو راجع به اندامت بپرسی.
پس به خودت اطمینان داشته باش. تو همینطور که هستی، زیبا هستی.
موفق باشی