RE: کاسه داغ تر از اش شدم !! شکستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
فرض کن در جایگاهی هستی که بخوای با توجه به مطالبی که تابحال گفتم در مورد من قضاوت کنی
به من بگو گناه من چی بود ؟
خب آخه من در اون جایگاه نیستم! :311:
شاید من هم جای تو بودم همینطور برخورد می کردم!
و از طرف دیگه من که دقیقاً نمی دونم در طول این سالها تو چه برخوردهایی داشتی!
ولی خب، فکر می کنم که احتمال اینکه یک پسر و دختر با هم دوست معمولی باشند و به هم محبت و کمک کنند و آخرسر درگیر احساسات نشوند، خیلی کمه!
البته حالا هم اشکالی نداره!
یعنی به نظر من اتفاقی نیفتاده که خیلی بد باشه!
بنده خدا عاشق شده.
همینطور که همه عاشق می شوند.
خودش هم می دونه که این عشق درست نیست. ظاهراً دختر عاقلی هم هست. پس فراموشت خواهد کرد.
با توجه به این اطلاعاتی که دارم، به نظر من گناهی نداشتی. چون تو نیتت خیر بوده.
شاید کمی بی تجربگی کردی. و یا اینکه چون عاشق دختر دیگری بودی، خودت متوجه نشدی که زیادی به سیما نزدیک شدی. شاید با او درد و دل می کردی و به این خاطر رابطه تون بیش از حد صمیمی شده، بدون اینکه خودت بدونی. اگر اینطور بوده، میشه گفت اینجا رو اشتباه کردی.
از این به بعد زیاد تو دیدش نباش که داغ دلش تازه نشه.
فکر میکنم اکثر ادما موقع مشکلات مرثیه سرا هستن دیگه!
خارپشت خان رومانتیک بازی در نیار،اگه میگی بهت کششی داره،اگه تو به ازدواج با ایشون فکر نمیکنی که نمیکنی، کمتر تو مسائل مربوط به ایشون مداخله کن،البته میفهمم از سر دلسوزی و محبت پیگیر کاراشی
ولی نکن اینکارو :305:،مطمئن باش فردا پس فردا اگه قبل ایشون تو اازدواج کردی نمیتونی دیگه اینقدر ساپورتش کنی،بچه که نیست همش تو غصشو بخوری،اونم خدایی داره که
خیلی بهتر از شما مراقبشه!
اگه هم میخای کمکی بهشون بکنی،فقط از طریق خونوادت اقدام کن،هر دختری اگه این همه حمایت و پشیبانیو از یه پسر ببینه،حالا اونم با وضعیت زندگی سیما که حتی پدری هم بالا سرش نبوده زود جذبش میشه.
راستی آقا خارپشت همونطور که شایانا گفت، سیما خانم که هیچ، همسر آینده شما هم معنی این همه لطف و محبت به یک خانم را درک نخواهد کرد.
شما اگه می خوای کار خیر کنی، چرا گیر دادی به سیما؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
راستی آقا خارپشت همونطور که شایانا گفت، سیما خانم که هیچ، همسر آینده شما هم معنی این همه لطف و محبت به یک خانم را درک نخواهد کرد.
شما اگه می خوای کار خیر کنی، چرا گیر دادی به سیما؟
هرچند لحن پرسش شما چندان جالب نیست اما به احترام وقتی که برای تایپ کردن در این تاپیک گذاشتین جواب سوالتون رو میدم
بله من بهش خیلی توجه داشتم چون بهش علاقه داشتم
چون حس میکردم دختری بود که ارزش این رو داشت که موقعیت بهتری داشته باشه
همیشه بهترین عملکرد رو داشت و همیشه تحسین برانگیز بود ، این رو همه میگفتن
دلم نمیخواست بخاطر شرایط بد خونوادگیش بقیه توانایی هاش زیر سوال بره
کار خاصی هم انجام ندادم که برام سخت باشه ولی وقتی احساس میکردم به کمک احتیاج داره قبل از اینکه درخواست کنه بهش کمک میکردم
حد و مرزهامون هم مشخص بود
من با وسواس خاصی بهش خواستگار معرفی میکردم ! پس قطعا فکر نمیکنه که از جانب من تمایلی وجود داره
این من نیستم که اشتباه کردم این سیماست که علی رغم اینکه جنس محبت من روبر خلاف شما درک میکرد اما باز هم به خطا رفت
البته سیما تونسته تا به امروز تصمیم درستی در مورد احساسش بگیره و جز این انتظاری از سیما نیست
من قصد نداشتم تا پایان عمر نگران سیما باشم و به قول شما در امور شخصی زندگیش دخالت کنم
تو دو سال اخیر تمام تلاشم رو کردم تا موقعیت کاریش تثبیت بشه و بتونه همسر دلخواهش رو انتخاب کنه
اما خب انگار قسمت نبود
در هرصورت مثل اینکه باید بساط مرثیه سراییم رو جمع کنم چون نه برای من و نه برای هیچکس دیگه ای سودی نداره
خارپشت عزیز، به نظر من این کاری که داری میکنی، مرثیه سرایی نیست. شما داری سعی میکنی تمام شرایط رو برای ما توضیح بدی.
اگه این جوری باشه که آدم اصلا نباید از مشکلاتش حرف بزنه. تا حرفی از مشکلات بیاد باید طرف رو به مرثیه سرا بودن متهم کنیم.
دوباره به اون تاپیک برو و مثالی که مدیر زدن رو دوباره بخون.
شاید جملاتی که توی اون مثال آقای مدیر اومده توی درد و دل یا راهنمایی خواستن هامون بیاد. اما کسی رو تصور کن که مدام داره این جملات رو میگه و به دنبال راه حل نیست و هر راه حلی که بهش ارائه میشه، بدون فکر کردن به اونها، به تکرار اون جملات اصرار میورزه!
من که همچین شخصیتی از شما ندیدم!
سلام
آقای خارپشت من تاپیکتون رو جسته گریخته خوندم و مخصوصا پستهای خودتون رو
یه سوال دارم (واقعا برام سواله):
اگه سیما خانم انقدر دختر خوب و نجیب و موفق و ... هست شما هم خیلی قبولش دارید و مهمتر اینکه " میدونید نباید به خاطر خانوادش قربانی بشه و آسیب ببینه " چرا به ازدواج باهاش فکر نمیکنید؟
شاید بگیداوندختر خوبیه اما ...یه دلایلی بیارید
شما حق دارید با هر کسی که دوست دارید ازدواج کنید البته به شرطی که اون هم شما رو بخواد اما وقتی چنین دختر پاک و نجیب و زحمت کش و ... تو نزدیکانتون هست و میشناسیدش و میگید هر کسی لایقش نیست واقعا چرا بهش فکر نمی کنید؟
اب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم...
شاید هم بگید 2 سال اختلاف سنی داریم...اینم درسته اما خود من یکی از کسانی هستم که شاید حدود 10 ساله با این اختلاف سنی مشکل داشتم و موردهای خیلی خوبی رو به این دلیل از دست دادم چون نمیخواستم همسرم از خودم کوچکتر باشه اما حالا شاید دیر باشه اما واقعا و قلبا از این کارم پشیمان شدم و میدونم که اگه از جهات دیگه تناسب داشته باشیم اختلاف سن میتونه خودش رو نشون نده و خوشبخت بود.
اینو واقعا از منظر دینی میگم چون نمونه اش رو دیده ام.دیده ام کسی که چندین سال از من کوچکتره اما واقعا از من عاقلتر و داناتر و پخته تره طوری که معیاری که سالها برام مهم بود حالا کلا از بین معیارهام حذفش کنم و حاضر بوده ام اگه اون بخواد من به خاطرش هر کاری بکنم اما خب ...خواست خدا نبود و من باز هم راضی ام به رضای خدا.
شاید این حرفام برخلاف حرف بقیه باشه اما چیزیه من قلبا بهش رسیدم و باور دارم و دیگه هیچوقت کسی رو تنها به خاطر اختلاف سنی رد نمیکنم.
شما هم بیشتر و بدون تعصب خاصی فکر کنید
آقای خارپشت به نظر من شاید با تمام تلاشی که برای ازدواج سیما خانم می کنید روزی که او ازدواج کند شما چهره مغموم جمع باشید چون کیس خوبی برای ازدواج را از دست داده اید در حالی که شناخت کافی داشتید .
البته به نظر من صرفا خوب بودن سیما خانم ملاک نیست بلکه ایشون باید برای شما مناسب نیز باشند. اما اگه شرایط ازدواج با او را ندارید در پی یافتن شوهر هم نباشید چه بسا به خواستگاران هم خیانت می کنید در حالی که می دانید این خانم در حال حاضر دلبسته شخص دیگری است . علاوه بر این با معرفی شخص جدید روح او را نیز ازار می دهید.
امیدوارم هر چه سریعتر این مسئله برای شما حل شود هر چند که جای خوشبختی است که این خانم از علاقه شان به شما تا به حال چیزی نگفته بنابراین اگر قصد ازدواج با او را ندارید زودتر به این رابطه خاتمه دهید که اگر دل را به دریا زند و به شما بگوید که دوستتان دارد گریز از آن بسیار سخت تر خواهد بود و خاطره بدی از دوستی خوبتان باقی می ماند.
با سلام
هر عضوی مؤظف است ، بر اساس آگاهی از قوانین تالار در همدردی فعالیت داشته باشد.
چنانچه خارج از قوانین در تاپیکها پست ارسال شود با کاربر مورد نظر برخورد خواهد شد، حتی اگر عضو قدیمی و فعال باشد(شخص خاصی در نظر نیست) چون از آنها انتظارات بیشتری داریم
لطفا" خارج از محتوای تاپیک پست ارسال نکنید
پست های خارج از محتوا حذف شد
سلام
آقای کیوان ببخشید:72:
فکر نمیکردم حرف بدی زده باشم.
اینطور که آقای خارپشت تا حالا گفتند سیما خانم دختر خیلی خوب و لایقیه برای همین پرسیدم چرا خودشون بهش فکر نمیکنند، همین
به هر حال ببخشید، نباید پست میذاشتم.با حذفش هم موافقم.
از آقای خارپشت هم عذرخواهی میکنم:72: