RE: اين عضو قديمي دلش تنگه!!! دوستان کمک...
خسته شدم ،کارم فقط شده گريه،و تو سر خودم زدن،به قول شوهرم خيلي وقته که ديگه نميخندم،بي حوصله ام و هيچي برام جذابيت نداره،واقعا مردم،کاش ميشد دلمو بزنم به دريا و از اينجا برم،حرف مردم برام مهم نبود و ديگه لازم نبود اين زندگي رو تحمل کنم،خيلي داغونم شايد ديگه هيچ وقت به تالار سر نزنم،نميدونم حس ميکنم کار من به بن بست رسيده و الکي دارم شما رو زجر ميدم و وناراحتتون ميکنم،باور کنيد نميخواستم اينجور بشه،اصلا نميدونم چي درسته چي غلط،منوببخشيد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
مي مي عزیز
نو.ع نگرش شما و بی توجهی به راهنمائیها و ساز خود را زدن ، باعث میشه کسی رغبت به شرکت در تاپیکت نداشته باشه .
شما روند سازگاری منفی را در پیش گرفته و در پیله ترس ، خود را حبس کرده ای و حاضر هم نیستی از آن بیرون بیایی . و این روند را ترجیح می دهی و فقط هر از گاهی گوشی را برای ناله کردن که اینم روز به روز تتمه عزت نفست را از بین میبره می خواهی .
تا زمانی که افراد کتک خور هستند ، کتک زنها مشتری دارند و مشتاق هستند برای کتک زدن ( مثل است ) . یعنی روش و نگرش و عملکرد خود شما به همسرتون جرأت و جسارت بیشتر برای این رفتارها را مید هد ، اگر چه به مرور از این ذلت در شما خسته خواهد شد و انگیزه و علاقه به شما و زندگی با شما را از دست خواهد داد ، و آنوقت است که اون شما را طلاق خواهد داد . مطمئن باشید .
امیدوارم به خود آیی و در پی تغییر باشی و مسئله خود را خوب درک کنی . در همین تاپیک برگردی و پستها را خوب بخوانی و بخواهی که بفهمی وضعیت را .
موفق باشی
.
فرشته مهربان حرف شما متين
خواهشا بگيد چيکار کنم؟جناب sci راه حل دادن به نوبه راه حلهاي خوبيه،شما همه منو ترسو ميدونيد ولي خواهشا بگيد چيکار کنم،جراتمندي من مساوي کتک خوردن،مساوي طلاق.نميدونم شايد حق داريد ولي من باور کنيد فکرم کار نميکنه،شايد مشکل از خودمه،جناب sci کاش شما هم بوديدفمن ديگه خسته شدم،بريدم،از اينهمه کش و قوس بي خودي،از اينهمه تنش و استرس و نگراني...
دوستان ميدونيد حس ميکنم توي باتلاقم و دارم بيشتر و بيشتر غرق ميشم
تو رو خدا به حق اين روز عزيز دعام کنيد بخدا خيلي محتاجم،دعام کنيد تو زندگيم فرجي بشه...
خواهر عزيزم...
چرا ؟ چي شده؟ نكنه دنيا به آخر رسيده به ما چيزي نگفتن؟؟ ما نبوديم اينجا خبري شده؟
دقيقا احساست درسته، توي باتلاقي! به هيچ وجه من اين احساست رو انكار نمي كنم چون اونقدر درست و دقيق گفتي كه واقعا حد نداره! حالا هم مي توني منتظر بشي تا غرق شي! زياد طول نمي كشه... هر چي بيشتر دست و پا بزني،سريعتر تو مي ري... اگر هم آروم باشي... آروم مي ري... ولي در هر دو صورت مي ري غرق مي شي خواهرم! نگران نباش! مي دوني چرا!؟ چون خودت دوست داري كه تو باتلاق باشي... چون اگر دوست داشته باشي در عرض چند لحظه مياي بيرون! دارم داد مي زنم اونجا كه هستي باتلاق نيست! آبش گل شده! حتي لجنزار هم نيست! بازم تو كار خودت رو مي كني و مي گي باتلاقه... دست منم كه نمي گيري!
خواهرم... با دعاي من كه هيچي... با دعاي هيچ كسي تو از اين باتلاق خودت بيرون نمي اي مگر اينكه بخواي!!!
پس به خودت بيا!!!مي خواي چي كار كني؟؟ تكليفات رو چرا انجام ندادي؟
تو قرار بود نسبت به وضعيت جسماني خودت و دوره سني كه هستي توش كاملا واقف بشي و نذاري روي تو تاثير داشته باشه... خواهر عزيزم! عملا خيلي از مشكلاتي كه داري به دليل همين دو مورد بالاست...
يه سوالي ازت دارم!؟ سريع بهم جوابشو رو بده... قرص آهن مي خوري؟ حالت ضعف داري؟
سلام جناب sci
منو ببخش،هم از شما و هم از همه دوستان معذرت ميخوام،بخدا دست خودم نيست پاک نا اميد شدم از اينکه تو محل کارم يا تو زندگي زناشوييم اونطور که انتظار دارم نشده عصبي هستم،ببخشيد ديروز جواب ندادم بخاطر چند دليل ،اول اينکه تو خونه دسترسي به اينترنت ندارم و دليلش هم خوب معلومه همسرم نميذاره،دوم اينکه اعصابم خورد بود و احتياج به استراحت داشتم و با خانوادم رفته بوديم تو دل طبيعت و هر چي انرژي بود تخليه شد البته بماند همسرم طبق معمول با اين حساسيت بازي هاش يه چيزهايي ميگفت که ناراحتم کنه و حس کنم به من يا خانوادم داره غد بازي درمياره.
و اما جناب sci با عرض پوزش از بابت تاخير تو جوابم بايد خدمتتون بگم نه من قرص آهن مصرف نميکنم البته هر از چندي ميخورم،احساس ضعف ندارم و البته کم خوني ندارم.
خيلي حرفها دارم ولي چون هر چي فکر ميکنم بوي نا اميدي و منفي بودن داره پس بهتره هيچي نگم چون مطمئنا همش تکراريه،برادر عزيز ممنون که داريد سعي ميکنيد منو از اين وضعيتي که هستم نجات بديد...
خواهرم،
- مي شه شما يك بار ديگه پست 37 رو مرور كنيد و بهم بگيد چه كارهايي كرديد؟
- مي خوام بهت بگم مصرف قرص جوشان آهن رو شروع كني... فعلا هر روز يك قرص،بعد از شام قبل از خواب/ اگر جوشان پيدا نكرديد قرصهايي نظير ففول رو مي تونيد مصرف كنيد
مي مي جان بيا اينجا براي ما دردل كن حداقلش اينه كه سبك ميشي مي مي جان بچه ها به حرفات گوش ميدن وتنهات نميذارن گلم :72:
سلام مي مي عزيز :46:
اين فقط خودتونيد كه مي تونيد به خودتون كمك كنين. چرا به راهنمايي هاي دوستان خوب تالار عمل نمي كنين؟؟
سلام مي مي جون
غيبتت طولاني بود؟
چكار داري ميكني دختر با خودت؟
جرا اينقدر سخت ميگيري آخه؟
ببين مي مي جان تو يا بايد طلاق بگيري و يا اينكه اگه دنبال طلاق نيستي بايد وضعيت زندگيت و روش زندگيت رو عوض كني نبايد پيش شوهرت اخم كني قيافه بگيري منفي باشي بي انرژي باشي خوب با اين وضعيتي كه ميگي و از تصوراتي كه من خودم از تو دارم خيلي برام سخته كه با تو زندگي كنم چون تو منفي هستي چون كسل و بي حال هستي
در صورتيكه مردها همش دنبال اين هستن كه وقتي ميان خونه همسرشون حتي اگه خسته هم باشه بهشون انرژي بده
ولي ماها كلا هنر زندگي كردن رو بلد نيستيم كه هيچ به حرف اين و اون هم گوش نميديم و مدام ميگيم كه:
خوب شما به من بگيد كه چكار كنم؟
خوب عزيزم مي مي جان اين هم توصيه هاي خوب از طرف بچه هاي تالار بهت شده چرا اجراشون نميكني؟ چرا فقط ميخواهي بنالي از زندگيت
ما ميدونيم كه شما(تو و همسرت) زندگي خوبي نداريد اينو ميدونيم ولي تو خودت انگار دلت نميخواد به خودت و همسرت كمك كني
عزيز من تو اگه قبول كني كه هر دو تا تون ضعف داريد تو زندگيتون راحت تر ميتوني تغييرات مثبت ايجاد كني تو زندگيتخودت يه مدت كوتاهي بود كه ميگفتي كه همسرت عوض شده بود ميدوني چرا؟چون تو تغيير كرده بودي و همسرت مثل آيينه عمل ميكنه و هر رفتار خوبي رو كه در تو ميبينه فوري انعكاس ميده و بر عكس
راستي مي مي جان متولد چه ماهي هستي و همسرتون متولد چه ماهي هست
لطفا بهم جواب بده
خدانگهدار
ممنون دنيز عزيز
ببخشيد دير ميام سر ميزنم يه کم سرم تو اداره شلوغه
من متولد بهمن و همسرم تير ماهيه،هر دو مون واقعا همه خصلت ماه مربوطه رو داريم....