RE: شوهرم ميخواد منو تربيت كنه
عزیزم منم مثل تو یک بار قبلا عقد بودم و الان بار دوممه
اولش فکر می کردم بمیرم سرم بره هم نباید به جدایی فکر کنم و این فکر توی رفتارهام انعکاس پیدا می کرد و شوهرم و خانواده شوهرم هم مشتبه شده بودند که آره هر جوری که باشه سابینا تحمل می کنه، ولی بعد به خودم گفتم نه، سابینا کالا نیست که دست اول و دست دوم باشه، هر کی یه سرنوشتی داره سرنوشت سابینا هم این بوده و فک و فامیل اول برن به زندگی خودشون برسن بعد بیان برای من حرف در بیارن، احساس کردم سابینا لیاقتش بیشتر از اینه و لزومی نداره بسوزه و بسازه، اینا رو نمی گم که فردا بری بگی طلاق می خوام، اینها رو می گم که لونلی هارت بدونه که ارزشش بیشتر از این حرفهاست و آبرو با طلاق گرفتن از بین نمیره، اینو گفتم که لونلی هارت محکم تر باشه و اعتماد به نفسشو ببره بالا، چرا که اگر خودت به خودت ارزش ندی هیچکس بهت ارزش نمی ده
عزیزم غرض من از گذاشتن این فیلم این نبود که بدی شوهرت ببینه، خواستم بگم که میتونی لو بدی این مثلا استاد وسواس خناس رو و مثل این میکشنش به دادگاه و پدرشو در میارن، شهر هرت که نیست!!!
یه موردی هم هست که میخوام بهت بگم، ببین عزیزم در حال حاضر این استاد عین یه غده سرطانی چسپیده به زندگی شما و چشم و گوش شوهرت رو بسته، الان شاید اگر تو طلاق هم بگیری شوهرت عین خیالش نباشه، چون از خود بی خود شده و الان نمیدونه داره چیکار می کنه، انگار افسونش کردن
لونلی ناراحت نباش ولی من چند بار بهت گفتم که اول شر این استاد رو از سرت کم کن بعد به مشکل خودت و شوهرت برس، این استاد عمرا نمیذاره آب خوش از گلوی شما پایین بره و شوهرت رو شدیدا تحریک می کنه، نمیدونم چه نقشه ای داره ولی خوب به نفعشه که شما از هم جدا بشید و برای همین داره تموم زورشو می زنه، پس اینقدر منفعل نباش، الان تو این یکی دو ماهی که اومدی تالار علنا قدمی برای زندگیت بر نداشتی، اومدی و شکایت کردی و ما هم گوش دادیم، ولی تو باید قدم بر داری، اینطوری چیزی حل نمیشه، بازم بهت می گم که نترسی و به وجود این غده سرطانی توی زندگیت عادت نکنی ( استاد) اول باید شر استاد رو از سر زندگیت کم کنی و شوهرت هم نباید بفهمه قضیه زیر سر تو بوده
با سلام به دوستان عزيز و مهربونم
سابينا جان من توي اين مدت پيگير قضيه استاد هستم و اينكه اينجا بيان نميكنم نگرانم كه همسرم يا دوستانش كه شاگرد استادن از اين تالار آشنا باشن و به گوشش برسه. من به اطلاعات گزارش دادم.
توي اين مدت 33 روزه سعي كردم خونه مرتب و تميز باشه و به خودم هم برسم و روحيه خودمو حفظ كنم. با فاميل و دوستام مهموني ميرم و كتاب ميخونم و فيلم ميبينم و كلاس ورزش و ... ميرم و اينجوري فكر و وقتم رو پر ميكنم. اين چند روز تعطيلي را شبها هم منزل نيومد و گمان كنم خونه دوستش بود ولي به دوستش سپرده بود به كسي چيزي نگه. ديشب متوجه شدم 3 ماه ديگه عروسي برادرشه و من از طريق دوستانم از تاريخ عروسي مطلع شدم و با اينكه به خانوادش هفته پيش زنگ زدم و احواالپرسي كردم بهم چيزي نگفتن.
همسرم همچنان به لجبازيهاي بچهگانش ادامه ميده و دير منزل مياد، غذاي منو نميخوره، اگه روشو بپوشونم كه سرما نخوره پس ميزنه و كلا زندگيشو جدا كرده و من هم اصلا به روي خودم نيوردم كه ايز اين جريان ناراحتم. زندگيم شده لجبازي. به تماسهاي برادرم هم جواب نميده.
تصميم گرفتم براش نامه بنويسم و ايميل كنم. شايد به روش نياره ولي فكر مي كنم بهش نظرمو بگم و از اشتباهش كه هر چي روي اين لجبازيش پافشاري كنه سردي بينمون زيادتر ميشه حداقل بشينه يه كم فكر كنه و متاثر بشه.
به نظر شما كار درستيه؟؟
از كارشناساي تالار ميخوام راهنماييم كنن.
خوبه که پیگیری و خوبه که اینجا نمی نویسی، راست میگی اینجا زیاد جزئیاتشو ننویس ولی پیگیر باش و مواظب باش پای خودت گیر نیافته، احتیاط کن
کارهای شوهرت رو فعلا نبین، خودتو اذیت نکن، فعلا هم و غمتو روی این بذار که این استاد رو از زندگیت بیرون کنی، بعدا شوهرت به احتمال زیاد پشمون میشه و وقت و فرصت داری که دوباره گرمای سابق رو در زندگی ایجاد کنی. من کارشناس نیستم ولی به نظر من کار خوبی می کنی که به خونه و خودت می رسی، همین روند رو ادامه بده و از کارهای شوهرت ناراحت نشو، فرض کن شوهرت افسون شده و کارهاش ارادی نیست ( و واقعا هم همینطوره ) بنابراین فعلا تا به نتیجه رسیدن کار استاد این روند رو ادامه بده. در ضمن مدیر برات پست گذاشته بود قبلا اونو چند بار بخون و استفاده کن.
آغاز طرح شناسايی شيطان پرستان و عرفانهای دروغين در کشور - خرداد 22
قائم مقام وزير کشور در امور فرهنگی و اجتماعی از آغاز طرح شناسايی شيطان پرستان و عرفانهای دروغين در کشور خبر داد و افزود: اين طرح جزئی از اجرای طرح تحول اجتماعی و در کارگروه وحدت و همبستگی ملی تعريف شده است.
عليرضا افشار در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای طرح شناسايی و پيشگيری فرهنگی از فرق و عرفانهای کاذب و مدعيان دروغين و فرقه های انحرافی از طريق ارتقای فرهنگ عمومی در ۱۰ استان کشور خبر داد و افزود: استانهای ديگر در مرحله بعدی طرح قرار دارند.
وی افزود: در اين طرح يک موسسه غيردولتی طرف قرارداد با وزارت کشور است و زير پوشش استانداريها و دستگاههای مسئول همراه با برنامه های فرهنگی اين طرح را اجرا می کند.
قائم مقام وزير کشور در امور فرهنگی و اجتماعی اجرای اين طرح را بخش بسيار کوچکی از اجرای طرح تحول اجتماعی عنوان کرد و افزود: هنوز اجرای طرح تحول اجتماعی کليد نخورده است ولی برخی از مصوبات اين طرح ضرورت بيشتری داشته که اجرايی شده است.
افشار گفت: البته قوه قضائيه، سپاه، اطلاعات و نيروی انتظامی با افرادی که قصد برهم زدند امنيت ملی، گمراهی مردم و شيادی دارند برخورد می کند ولی ارتقای فرهنگ عمومی و پيشگيری از گرايش مردم به فرقی که عمدتا با هدايت مالی استکبارجهانی است در اولويت است.
قائم مقام وزير کشور در امور فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: البته افرادی هم هستند که با فريب خانواده ها چنين کارهايی را انجام می دهند که توسط اين گروهها راهنمايی و ارشاد می شوند تا در دام آنها قرار نگيرند. در واقع هدف بيشتر اين طرح آشنا کردن مردم با شياديهايی اينچنينی است.
دوست عزيز سلام
من تايپيکت رو امروز ديدم و خيلي مشتاق شدم تا ببينم بالاخره چيکار کرديد و نتيجه چي شد؟
آخه همسر منم زود قهر ميکنه و اهل آشتي نيست منکه تا حالا آشتي کردم و البته اينجور که تو انجام ميدي انجام ندادم معمولا با حالت شاکي باهاش آشتي کردمو و حرفمو هم زدم بهش البته تو نتيجه تاثيري نذاشته ولي خوب خوبيش به اينه که منم حرفامو زدم تا فکر نکنه مقصر فقط منم....
منتظر حرفات هستيم......................
سلام
از سابيناي عزيزم بسيار ممنونم كه اينقدر پيگير مسئله منه.
ميمي جون. ما هنوز با هم قهريم. يعني اولش اون با من قهر كرد و من رفتم منتكشي كه بعد پس زد منو و منم مثل خودش شدم و ديگه سلام و خداحافظي هم نمي كنم. الان 40 روزه با هم قهريم و يك كلمه هم حرف نزديم. 3 روز پيش به پدرش زنگ زدم و بدون شرح ماجرا فقط گفتم كه بايد بريم مشاوره و پسرش قهر ميكنه و 40 روزه كه قهره. اونم گفت من بايد ببينمش و باهاش حرف بزنم . پدر شوهرم تهران زندگي ميكنه و ما شهرستانيم.
الان ديگه از قهرش ناراحت نيستم و دارم راحت زندگي ميكنم. با اينكه تلوزيون و اينترنت توي خونه ندارم و شوهرم نه آنتنو تنظيم كرده و نه اينترنتو تمديد و نه خريد براي خونه انجام ميده. من آنتن و اينترنتو درست نكردم چون ميدونم اين كار بهونهاي ديگه دستش ميده كه مرد غريبه اومده براي ماهواره و اينكه اينترنت هم كه توي محل كار دارم. شانس بزرگي كه دارم اينه كه سر كار ميرم و درآمد دارم و ماشين دارم و مستقلم. مهمونيهاي فاميلي را ميرم و به فاميل ميگم همسرم مسافرته يا كار داشته يا مريضه و .... خيلي فكر كردم ديدم اين دفعه ديگه جلو نميرم كه عذرخواهي كنم كه اون منو پس بزنه حتي اگه چند ماه طول بكشه. تا آخرش وايسادم. ديگه نميگذارم عزت نفسمو پايمال كنه. فقط يه نامه براش نوشتم كه از ناراحتيهام و مشكلاتمون نوشتم و بهش گفتم كه اين نحوه نگرششو نميفهمم و وقتي ميتونيم با هم حرف بزنيم قهر معني نداره و اگه نميخواد زندگي كنه اونقدر مردونگي داشته باشه كه محكم و روراست بياد و بگه.
ميدونيد چون من يكبار توي دوران عقد جدا شدم مسئله جدايي برام خيلي سخته و از بي آبروييش ميترسم ولي اين قضيه رو شوهرم ميدونه و از همين داره سواستفاده ميكنه. براي همين آخر نامه ازش خواستم كه وضعيت زندگيمونو روشن كنه و اعلام كردم كه من هنوز دوسش دارم و ميخوام زندگيمو بسازم ولي نه به قيمت زير پا گذاشتن عزت نفسم.
نامه رو امروز ايميل ميكنم. فكر ميكنم جوابي به ايميلم نده و اثري توي رفتارش هم نداره ولي من يه بار ديگه سعيمو ميكنم و ديگه اقدامي نميكنم.
سلام دوست عزيز:72::43:
راستش من پيگير ماجراتون هستم ولي نميتونم راه حلي نشون بدم چون موقعيت حساسي شما داريد و خودتون بهتر همسرتون رو ميشناسيد،همسر منم زود قهر ميکنه ولي بدتر اينکه زود جوش مياره و بد عصبي ميشه و از قهر من بدش مياد پس براي آدمي با شرايط من تهديد و قهر فايده نداره چون کار رو بدتر ميکنه البته اين هم مهمه که از آدم سوء استفاده نشه و اي کاش بعضي مردها اينجور بودن که پاي جلو اومدن داشتن که چقدر مشکلات زود حل ميشد و ناراحتي ها هم کم ميشد،همسر شما هم مثل همسر من مغرور و يکدنده به نظر ميرسه،اميدوارم به نتيجه برسيد ولي يه چيز رو هم فراموش نکنيد و اون اينکه دوري شما از اون مبادا اون رو به يه سري چيزها مثل دوست بد يا يه همدم يا دود و دم سوق بده چون شايد به نظر برسه مهلتون نميذاره ولي مطمئن باش ته دلش از اين وضعيت خسته ميشه و يه جورايي بايد تنهايي اش رو پر کنه تا حوصله اش سر نره و يا ناراحتيش رو کم کنه پس مواظب باش و باز ميگم خيلي مواظب باش،اين دوره و زمونه مثل گرگه و ماها بايد خوب حواسمون رو جمع کنيم...
موفق باشي و برات دعا ميکنم.
سلام خانم عزیز
من هم تقریبا مشکلم همینه من فوق العاده زود از کوره در میرم و قاطی میکنم (البته اینطوری نبودم و یادمه مجرد بودم همش آهنگ میگذاشتم و ورزش میکردم و میرقصیدم و شاد بودم و با دوستام دائم بیرون)
البته اون موقع ها هم اگر کسی رو اعصابم بود بازم از کوره در میرفتم
و شوهرم نقطه مقابل در اوج خونسردی میدونه چطوری حرص منو در بیاره و من در اوج بی سیاستی و بی کفایتی تمام نقاط ضعفم را دادم دستش و ایشون هر موقع بحثی میشد سو استفاده میکرد
و اینکه تو دعوا ها و بحث ها ایشون اول به طور کاملا خونسردی حرص منو درمیاره بعد که این کار را کرد یا منکر میشه و یا میگه منظورم این نبود که منظورم اون بود تو کلا بدبینی ها...
خلاصه و گاها در اثر پرخاشگری من کاملا قهر میکنه و اصلا زن ذلیل نیست و اهل منت کشی هم نیست
و قهر هم یکی از نقطه ضعفامه و نمیتونم مدت زیاد باهاش بقهرم
حالا به جای اینککه خودمو لوس کنم بیشتر قاط میزنم باهاش آشتی نمیکنما ولی همش بهش گیر میدم آی اطاقت را تمیز کن چرا دیر رفتی سرکار میپرم بهش
اون هم ناجنس میدونه که من از قهرش ناراحتم
و با خونسردی جوابمو میده یا میره با بچه ها شوخی میکنه
در صورتی که این جور موقع ها من سر بچه ها داد میکشم و خیلی کم پیش میاد باهاشون خوب حرف بزنم
البته من اوایل ازدواج قبل از بچه مثل شما بودم و تا قهر میکرد میرفتم یا باهاش سر صحبت را باز میکردم یا از دلش در میاوردم حتا اگر تقصیر از خودش یا خانواده ش بود
من تنها نتیجه ای که تو این چند سال زندگی بهش رسیدم این هست که اگر از همون اول ازدواج سیاست به خرج دادیم و با پنبه سر بریدن و با رفتار به همسر بفهمونیم اشتباهش را نه با درگیری و دعوا یعنی تو حرکاتمون و سر سنگین شدنمون بفهمه که ما ازش دلخوریم
البته شوهرهای ما جزو اون دسته از مردهای مستقل هستند یعنی اگر زنشون هم نبود نبود خیلی احساس ناراحتی نمیکنند
و مثل خیلی مردها نیستند که (نمیشه بهشون گفت زن ذلیل چون من خودم از مرد زن ذلیل خوشم نمیاد)برای خانمها احترام قائلند و وابستگی دارند به همسرشون
و این فقط بخت ما بوده و بس
اکثر زن و مردهایی که دور و برم دیدم البته غیر از مادرشوهر و خواهرشوهرم که هم شوهراشون دوستشون دارند و یه لحظه بدون اینها نمیتونند باشند و البته این رابطه دو طرفه س
خیلی خانواده ها را دیدم که یا مرده گرمتر از زنه هست و زن پسش میزنه یا برعکسه
یا اگر هم خیلی با هم هستند و همیشه دو طرفه علاقه هست هم مرد سیاست داشته و هم زن
مثلا من به همسرم از دوران دوستی حساس بودم و همسر من خیلی راحت فهمید که من آدم حسودیم و در نتیجه بعد از چهار پنج سال که خودمو حسود نشون دادم دیگه الان حنام رنگی نداره یا باید همینقدر بگذره تا همسرم بفهمه که من دیگه حسود نیستم و بهش حساس نیستم
و یا یک عمر بهش تذکر با تشر دادم دیگه باید به همون مقدار هم تذکراتم با متانت و مهربانی و همرا با قدردانی باشه تا ایشون بفهمه که من آدم خونسردیم وگرنه حالا حالا ها باور نمیکنه
گرچه الان هم دیر نیست
عزیزم اولین کاری که میکنی اینه که این استادش را لو خواهی داد و بعد که استادش گیر افتاد
همسرت که اومد خونه دیگه نگذار از خونه بره پدر و مادر خودت و همسرت را دعوت کن و خط مشی زندگی و انتظاراتت را با متانت و ادب روی کاغذ بنویس و از اون هم بخواه این کار را بکنه و جلو بزرگترها به هم تعهد بدهید
اجازه نده همسرت با دوستاش بره این شهر و اون شهر
از کجا معلوم که هنوز با اون دختره نباشه که تو جلسات استاد بهش علاقه مند شد شاید دیگه با استاد نباشه و استاد فقط یه بهانه باشه
از کجا معلوم که استاد ایشون که فهمیده شما با ایشون مخالفید ایشون را تشویق به همبستری و آشنایی همسرتون با اون خانم نکرده باشه؟؟؟
هر جور شده حتا اگر شده تو اتاقی حبسش کنی و مهریه ات را اجرا بگذاری و با مامور بیان و ببرنش یک کاری کن تنبیه بشه
ایشون شما را به راحتی به دست آورده و از قرار معلوم زیاد بهش سخت نگرفتی
باید بهش سخت بگیری ازش پول بخوای نگذاری هر موقع خواست بیاد هر موقع خواست بره همسرت در درجه اول باید کنارت باشه هر شب هر شب
حالا اگر محبت نمیکنه و مهرورزی نداره فعلا عیب نداره
ولی اولین قدمت این باشه که حتا اگر جدا از هم میخوابید حتما زیر یک سقف با هم باشید
اگر اینقدر ازت فراری شده بدون کسی را برای خودش داره و استاد هم بهانه س
بذار سختی زندگی و خرج کردن برای همسرش و گذشت واز بین بردن یکدنگیش را پیش بگیره
من دقیقا نمیدونم چطوری باید اینکار را بکنی اگر مهریه هم نداری که از تاین طریق گیرش بندازی حتما پیش یک دکتر مشاور روان پزشک برو شاید توصیه های من کارساز نباشه
ولی به دکترت بگو که نظرش راجع به اینکه بایدکار بکنی که همسرت مسولیت زندگیش را قبول بکنه (حالا که دیگه استادی در کار نیست)
و اگر موافق این موضوع بود ازش بپرس که چه کارهایی باید انجام بدهی
با درایت این همسری که اصلا بهش سخت نگرفتی درست کن
شاید خیلی دیر شده باشه ولی باز هم ممکنه درست بشه
میدونی مردی که زنش را دوست داره و عاشقشه نباید بره دنبال استادش نباید به راههای فرعی کشیده بشه و اگر هم کشیده شد دلیل بر این هست که اونقدر که ما دوستشون داریم اونها ندارند
پس دلیل اینکه بهش سخت نگرفتی اینه که دوستش داشتی و ترسیدی ازت ناراحت بشه و قهر کنه و یا بهت محبت نکنه
ایشون که اگر شما هم باهاش آشتی باشی و حرفی که به دلش بشینه را هم بگی و باهاش راه بیای باز هم اونقدری که باید بهت محبت و توجه نمیکنه و یکرنگ و یکدل نیست پس دیگه قاطع باش
دو حالت داره خانمم
1-یا درست میشه و میاد سر زندگیش
2-یا درست نمیشه که همچنان که سانتیا گفت طلاق عار نیست و نیمه گمشده ت را پیدا خواهی کرد شاید ایشون لایق شما نباشه و خدا راههای بهتری را سر راهت قرار بده(البته این را درصورتی گفتم که ایشون اصلا نخواد خودش را اصلاح کنه حتا بعد از گیر افتادن استادش)و باز هم بخواد همش تو را تنها بگذاره هی نیاد خونه هی قهر کنه
اینطوری که نمیشه
فعلا خیلی خونسرد کارهاتو از پیش ببر تا ببینیم این استاد محترم را کی میان کدبسته ببرند
بعد اقدام به اصلاح زندگیت بکن
چون تا وقتی این مرد تو زندگیتونه یا شوهرت بهانه ش میکنه واسه نبودن با تو و یا خیلی بهش وابسته س و واقعا میره پیش استادش در هر دو حالت به ضرر شماست و باید اسم این استاد را از زندگیت پاک کنی تا همه چیز اوکی بشه
با توجه به موضوع این تاپیک که گذاشتی کسی که نیاز به تربیت داره همسر شماست و شما هیچ مشکلی نداری و اشتباهی هم نکردی همسرت را هم خیلی دوست داری و کاملا نرمالی با توجه به نوشته هات تنها خطا این بوده که هر حرفی را که باید میگفتی بهش نمیگفتی البته میگفتی هم فایده نداشته چون زیر بار نمیرفته و دعوا و قهر
برای همینه که میگم کسی که نیاز به تربیت داره همسر شماست