RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام و صد سلام سرافراز بانو :72:
ما میخایم شمارو سرافراز کنیم با سوالامون یا شما میخای ما رو سرافراز کنی با جواباتون،هااان کدومش؟
راستی اواتارت خیلی خواستنیه .
1.تا حالا شده يه جايي كه نبايد بخندي كلي خندت بگيره؟؟
2.ایا استادها به دخترها بهتر نمره میدن؟اگه اره چراااا؟
3.چرا دخترا اکثرا استادای مردو به زن ترجیح میدن؟؟
4.از اون دسته ادمایی که تو هر مهمونی نباید لباس تکراری بپوشن؟
5.از سوسک بیشتر میترسی یا موش یا گربه؟
6.کله پاچه دوس داری ؟
7.تا حالا زیر اب کسی رو زدی؟
8.رابطت با خدا؟
9.اگه یه روز از خواب پاشی ببینی همه جا سیاه و تاریکه چی فکر میکنی؟قشنگ توضیح بده ها
10.کمترین نمره ای که گرفتی؟تا حالا رفتی دنبال استاد واسه نمره؟
11.تا حالا با سر رفتی تو دیوار؟
12.چرا میگن خدا در دلهای شکسته جا دارد؟دلتو شکستن یا شکستی دلیو؟
13.بیشتر به چه خصوصیتی معروفی؟
فعلا اینارو جواب بده تا بعد .
سلام خانم سر ا فرا ز سو ا ل از شما
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
2ـ چه رشته و رزشی دوست دارید
3ـ نظر درباره سری جدید صندلی داغ چه است
4ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
5ـ چه ماشینی دوست دارید
6ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
7ـ زییاترین تصو یر ذهنی یا خاطره تان چیست
8ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
9ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
10ـ چه وقتی عصبانی می شوید
11ـ منطقی ترین فرد توی تالار معرفی کن
12ـ در یک جمله مادر پدر توصیف کنید
13ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
14ـبهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
15ـ با لوله کتاب و زرشک یک جمله بسا ز
16ـاگر در ایران زندگی نکنی کجا رو انتخاب می کردید
17ـ یک ضرب المثل بگوید
18ـ یک نمونه از زییایی های معنوی رو بگید
19ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنترل پیدا کرده اید چیست
20ـ چه غذایی دوست دارید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سلام به سرافراز خانم عزیز،
سلام به شما آقا حامد گل
من هم می خواستم فعلاً چندتا سوال راحت از شما بپرسم.
1- حال شما خوبه؟
شکر الحمد لله!
2- چه خبر؟
خبری نیست شما چه خبر؟:D
3- چرا ماها وقتی هم رو می بینیم، می پرسیم حالت خوبه؟ بعد زیاد هم به جواب توجه نمی کنیم. پشت سرش می پرسیم چه خبر؟ باز هم جواب زیاد مهم نیست. یکم وقت که می گذره می پرسیم خب، خودت چطوری؟ چی کارها می کنی؟ :) برای شما هم اینطور احوال پرسی ها زیاد پیش میاد؟
آره البته فکر می کنم توی همه فرهنگها اینطوری باشه. فقط یه بهونه برای شروعه دیگه! ولی خب پیش اومده طرف بپرسه خوبی؟ منم میگم نه! دوباره میگه چرا؟ نه بابا اینطوری نیست، خدا نکنه، ایشاء الله درست می شه و این حرفا! دوباره برمیگردیم سر خونه اول :311:
4- راستی شما که شیمی خوندی می دونی کروماتوگرافی چیه؟ یا فقط shayana بلده؟ :)
کروماتوگرافی یک روش شناسایی مواده که از طیف رنگ حاصل از اون ماده به ماهیتش پی می برن.
5- به نظرت چرا برای تالار همدردی رنگ آبی رو انتخاب کردند؟
بنظرم آبی هم رنگ آرامشه و هم یک رنگ رسمی هست. شایدم آقای سنگتراسان رنگ آبی دوست دارن!:)
6- اگر به کامپیوتر وارد بودی، بعد هر کی می دیدت بهت گیر می داد بیا برای من ویندوز نصب کن، صدای کامپیوترم رو درست کن، بهم یاد بده ایمیل بفرستم و ... چی کار می کردی؟ این جواب خیلی برای من مهمه. دیگه خسته شدم! :)
خودمو نمی تونم جای شما تصور کنم چون زباد در این زمینه صبر و حوصله ندارم اما خواهرم که مهندس نرم افزارن خیلی با حوصله و دقت اینکارو انجام میدن.
7- من هیچ وقت نفهمیدم فرق سرفرازی با سرافرازی چیه... شما چطور؟
فکر نمی کنم فرقی کنن. اگه کسی می دونه به منم بگه!
سوال باز هم هست :)
اگر تشریحی دوست نداری، تستی بدهم!
ممنون هرجور راحتید من در خدمتم. ممنون ازسوالات جالبتون:shy:
جواب دوستان گلم محمد ابراهیمی و shayana ی عزیز رو فردا سر فرصت میدم.:) ممنونم
حالت خوبه؟
نظرت راجه به این جمله چیه؟تاهل با تعهد معنا پیدا می کنه و تعهد بدون تاهل بی معنیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
سلام و صد سلام سرافراز بانو :72:
سلام خانمي!:72:
ما میخایم شمارو سرافراز کنیم با سوالامون یا شما میخای ما رو سرافراز کنی با جواباتون،هااان کدومش؟
ايشاءالله هممون سرافراز بشيم:)
راستی اواتارت خیلی خواستنیه .
راست ميگي؟ ممنون!
1.تا حالا شده يه جايي كه نبايد بخندي كلي خندت بگيره؟؟
آره شده. سال پيش من با رئيسم توي يك اتاق مي نشستيم. يكي از بچه ها يه ايميلي داده بود كه شيرين كاري بچه ها روي توي يه كليپ نشون مي داد. قسمت آخر اون كليپ يه پسربچه بود كه با دوستاش داشتن يك نمايش عروسكي رو نگاه مي كردن. نمي دونم كجاش ترسناك بود ولي اين بچه به حدي از اون نمايش ترسيده بود كه بلند شده بود بين دوستاش جيغ مي زد و از ترس پشت دوستش قايم شده بود با دو دستش توي گوش دوستش مي زد. آخرشم يه صندلي برداشت كوبيد توي سر خودش! انقدر از اين صحنه ترسيدن پسركوچولو از يك نمايش عروسكي خنده ام گرفته بود كه جلوي رئيسم زدم زير خنده و واقعا كنترل خنده توي اون وضعيت خيلي دشوار بود بزور خودمو كشوندم بيرون و خنديدم :311: جاهاي ديگه مثل كلاس درس با استادا هم پيش اومده كه خيلي كنترلش زجرآور بود و مجبورم بودم عواقب كار رو سريع در ذهنم مرور كنم..."اگه صدات بلند شه آبروت مي ره. همه ميگن اين خله. بقيه كه نمي دونن براي چي مي خندي. خودتو كنترل كن!..."
2.ایا استادها به دخترها بهتر نمره میدن؟اگه اره چراااا؟
شنيدم. اما خودم از اون دسته دخترها نبودم. جواب چراش سخته. شايد براي اينكه بيشتر از اينكه به ارزش خود علم توجه كنيم به ديسيپليني كه اون موقعيت علمي برامون داره فكر مي كنيم و براي بدست آوردن اون ديسيپلين و نه علم، هركاري مي كنيم!
3.چرا دخترا اکثرا استادای مردو به زن ترجیح میدن؟؟
خودمم ترجيح مي دم. و بالعكس هم هست. فكر مي كنم آقاپسرها هم استاد خانم رو ترجيح بدن. شايد براي اينكه مي تونيم از ناآگاهي جنس مخالف نسبت به حال و هوامون استفاده كنيم و ناخواسته هارو قايم كنيم. يعني چي؟ نمي دونم!:311:
4.از اون دسته ادمایی که تو هر مهمونی نباید لباس تکراری بپوشن؟
زياد اهل مهموني رفتن نيستم. اما خب سعي مي كنم اون لباسي رو كه يكبار توي يك جمع خاص پوشيدم دفعه ديگه جلوي جمع ديگه اي بپوشم كه نديدنش.
5.از سوسک بیشتر میترسی یا موش یا گربه؟
خب معلومه ديگه! از سوسك!
6.کله پاچه دوس داری ؟
اگر خودمون توي خونه درست كنيم آره. چون خيلي تميز درست مي كنيم. حتي دندوناي گوسفند رو مسواك مي زنيم.:311: اما بيرون دوست ندارم.بعد خوردن احساس مي كنم توي دهنم چسب ريختن!
7.تا حالا زیر اب کسی رو زدی؟
نه خداروشكر
8.رابطت با خدا؟
دوستانه
9.اگه یه روز از خواب پاشی ببینی همه جا سیاه و تاریکه چی فکر میکنی؟قشنگ توضیح بده ها
فكر مي كنم برق رفته! اما اگر صداي داد و فرياد بشنوم مي ترسم. ميگم حتما اتفاق بدي افتاده. اگر بيرون از خونه هم همه جا سياه و تاريك باشه يقين ميكنم قيامت شده و شروع مي كنم به توبه كردن. خدايا غلط كردم!
10.کمترین نمره ای که گرفتی؟تا حالا رفتی دنبال استاد واسه نمره؟
كمترين نمره ام صفر بود. اول ابتدايي. درس املا. چون اصلا نرفتم امتحان بدم. درواقع خواب موندم.
اعنراض كردم به نمره. اما اينكه بدوم دنبال نمره كه مثلا مشروط نشم نه.
11.تا حالا با سر رفتی تو دیوار؟
اين چه سواليه آخه!:311: نزديك بود بخورم به ديوار ولي اصابت نكرد. چون پشت به در بودم خواستم از در رد شم چرخيدم ديدم جلوم ديواره. بدون اينكه اعتمادبنفسمو از دست بدم جابجا شدم و از در رفتم بيرون.
12.چرا میگن خدا در دلهای شکسته جا دارد؟دلتو شکستن یا شکستی دلیو؟
فكر مي كنم آدمي وقتي مستاصل مي شه ياد خدا ميفته. يكي از نشانه هاي وجود خدا توي قرآن هم همينه كه مي فرمايند اون موقع كه در دريا بودي و خدا رو خالصانه ياد كردي چه كسي جز خداوند كمكت كرد؟ ولي وقتي نجات پيدا كردي دوباره ستمكار شدي.
براي همينه كه موقع دلشكستگي آدم بيشتر ياد خدا ميفته. اما اگر رابطه رو با خدا زياد كني درواقع حالت دلشكستگي مصنوعي كه همونقدر بخدا نزديكت كنه مي توني بوجود بياري.
دلم شكسته شايدم دل كسي رو شكسته باشم. اميدوارم خدا ببخشه.
13.بیشتر به چه خصوصیتی معروفی؟
بين دوستان شوخ و شيطون. بين فاميل و اطرافيان نابغه و انيشتين. :311:
فعلا اینارو جواب بده تا بعد .
مرسي خانمي. سوالات همگي دوستان باعث مي شه خودمم يك بازنگري نسبت به خودم داشته باشم. متشكرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام خانم سر ا فرا ز سو ا ل از شما
سلام آقاي ابراهيمي عزيز:72:
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
زياد در قيد نوع خواننده نيستم. اما از خواننده هاي كشورمون، براي استاد شجريان احترام خاصي قائلم. از خواننده هاي خارجي از سلن ديون و انريكو خوشم مياد.
2ـ چه رشته و رزشی دوست دارید
تا حالا ورزش رو حرفه اي كار نكردم. به خاطر همون مشكل كف پام كه صافه. بيشتر براي سلامتيم ورزش مي كنم. اما خب پينگ پنگ و شنارو دوست دارم.
3ـ نظر درباره سری جدید صندلی داغ چه است
عااااليه! :43: من كه دارم لذت مي برم!
4ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
دو تا انسان شجاع. چرا؟ چون اسم كاربريشون اسم و فاميل خودشونه(نمي دونم هست يا نه ولي اگر هم نباشه چيزي از شجاعتتون كم نمي كنه). دو تا انسان مستعد براي رهبري جمع و با روحيه كار تيمي بالا! پست هاي شما رو بيشتر توي موضوعات اينجوري ديدم و بنظرم شخصيت آرومي داريد كه الكي خودتونو درگير مسائل چالش برانگيز احساسي نمي كنيد و خانم شيدا حاتمي هم كه بنظرم در اين سن دختر كاملا پخته، مهربون با فضائل اخلاقي بالا و دوست داشتني هستند:43:
5ـ چه ماشینی دوست دارید
از ماشيني كه خودم دارم خيلي راضيم ولي دوست داشتم ماشين شاسي بلند هم داشته باشم.
6ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
فكر كنم پشتكارمه. دوستام بهم ميگن تو تا به يه چيزي كه مد نظرته نرسي ول كن ماجرا نيستي!
7ـ زییاترین تصو یر ذهنی یا خاطره تان چیست
صحنه هاي زيادي جلوي چشمم ميان. اما زيباترينش وقتيه كه يواشكي به صورت پدر و مادرم خيره ميشم و دلم براشون مي ره.:43:
8ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
اول خودمو بعد يكي از اون دو تا دوست صميمي ام. حرفاش خيلي توي زندگي بهم كمك كرد و واقعا ازش ممنونم.
9ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
فرقي نمي كنه. هركي بياد جذاب مي شه. اما چون به آقاي فرهنگ قول دادم ازشون بپرسم اون آواتار رو براي چي گذاشتن تا يادم نرفته ايشون بيان و بپرسم. دوست دارم سارابانو و بالهاي صداقت هم بشينن. نمي دونم قبلا نشسته ان يا نه.
10ـ چه وقتی عصبانی می شوید
متاسفانه توي اين زمينه نقطه ضعف دارم كه دارم روي خودم كار مي كنم. ممكنه يه كاري كنم بعدا پشيمون شم. دارم تمرين مي كنم موقع عصبانيت تا يكروز هيچ رفتار هيجاني از خودم نشون ندم. دعا كنيد موفق بشم.
11ـ منطقی ترین فرد توی تالار معرفی کن
اكثر افراد تالار منطقي هستن اما بنظرم آقاي سنگتراشان گل سرسبدشون هستن.
12ـ در یک جمله مادر پدر توصیف کنید
عشق خالصانه و واقعي
13ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
اكثر هديه هايي كه گرفتم خوشحالم كردن. اما يادمه راهنمايي كه بودم خواهرم يك ساعت مچي برام سوغاتي گرفت كه خيلي خوشحالم كرد با ذوق تمام پريدمو بوسش كردم.
14ـبهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
كتابهاي خوب زيادي خوندم. هر كدوم كلي نكته برام داشتن. از كتب روانشناسي كتاب رازهايي درباره زندگي باربارا دي آنجليس، كتاب مذهبي چهار اثر از فلورانس اسكاول شين و رمان كوه پنجم از پائولوكوئيلو رو دوست داشتم.
15ـ با لوله کتاب و زرشک یک جمله بسا ز
از دست شما! آخه چي بگم!:311:
زرشك پلوله شد روي كتاب!
16ـاگر در ایران زندگی نکنی کجا رو انتخاب می کردید
مرگ بر استعمار...ولي آمريكا رو انتخاب مي كردم.
17ـ یک ضرب المثل بگوید
موش تو سوراخ نمي رفت جارو به دمبش مي بست!
18ـ یک نمونه از زییایی های معنوی رو بگید
صبر. لحظه اي كه قاعدتا بايد غرغر كني و ناراحت و غمگين باشي اما ته دلت قرصه و حلاوت و شيريني خاصي از حضور خدا احساس مي كني.
19ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنترل پیدا کرده اید چیست
بداخلاق و قهرو بودن. كه تا بيست، بيست و يكسالگي رفعش كردم.
احساسي بودن. تونستم تا حد زيادي كنترلش كنم. هرچند بازم جاي كار داره.
20ـ چه غذایی دوست دارید
لوبيا پلو :43:
امیدوارم همیشه موفق باشید
ممنونم از سوالات جالبتون. شما هم موفق باشيد:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
حالت خوبه؟
مرسي. شما خوبيد؟
نظرت راجه به این جمله چیه؟تاهل با تعهد معنا پیدا می کنه و تعهد بدون تاهل بی معنیه.
يكم گيج شدم! شايد پيشكسوتان تالار بهتر بتونن اين جمله رو ترجمه كنن. حالا من يه چيزي ميگم ايشاءالله كه درسته.
"يعني اگر ازدواج كردي تعهد به طرفت نداشته باشي فايده اي نداره و اگرم الكي همينجوري متعهد طرفت بشي باهاش ازدواج نكني دروغگوييه و باوركردني نيست! :158:تازه بعدش اون دختر بيچاره چيكار كنه؟ جواب مردم رو چي بده؟ اينكه نشد زندگي! الكي بگي متعهدم بعد عين خيالت نباشه. فردا يه چيز بشه دستش به جايي بند نيست كه ه ه ه ه... اين انصافه آخه. جوونن جووناي قديم. تكليفشون از اول با خودشون روشن بود نه الان كه هر روز صبح پا ميشن يه فكر جديد دارن! بابا تعهد كه به حرف نيست به عمله و ... هزار حرف ناگفته ديگر! :302:
قسمت دوم محض شوخي بود:)
خوب سر افراز گلی ما دوباره اومدم:227:خوبیش به اینه که این میز و صندلی ها برا هیشکی نمیمونه و گرنه حداقل اش این بود که هیچ خانومی روی صندلی داغ نمینشست:311:
-سرافراز جان،شما این حرف رو که بعضی ها میگن مهریه بالا تضمین آینده ی زن هست،قبول دارین؟
-میشه بدونیم مهریه سرافراز چقدره؟
-نظرتون راجع به این شعر چیه؟
کعبه به دیدار خدا میرویم/او که همینجاست!کجا میرویم؟!
-اگه بهت بگن یک روز دیگه بیشتر زنده نیستی،توی اون یک روز باقی مونده چه کار میکنی؟
-مستقل بودن چه حسی داره؟از کی مستقل شدین سرافراز جان؟
-راستی هنوزم وقتی رانندگی میکنی،توسط بعضی آقایون اذیت میشی؟یا بعضا متلک بشنوی که شما باید بری بشینی پشت ماشین لباسشویی و...:161:
-میشه یه کتاب خوب بهم معرفی کنید؟کتابی که به نظرتون از خوندنش لذت خواهم برد(تو هر زمینه ای)
-سنی که الان داخل اش هستین،بزرگترین حسن اش چیه؟
-سرافراز وقتی عصبانی میشه،چکار میکنه؟
-اگر جای مدیر تالار همدردی بودین چکاری برای بهبود تالار میکردین؟
-...نه بذار بقیه اش رو بعدا بپرسم.قول دادم حواسم به سرافراز گل باشه:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
خوب سر افراز گلی ما دوباره اومدم:227:خوبیش به اینه که این میز و صندلی ها برا هیشکی نمیمونه و گرنه حداقل اش این بود که هیچ خانومی روی صندلی داغ نمینشست:311:
:)
-سرافراز جان،شما این حرف رو که بعضی ها میگن مهریه بالا تضمین آینده ی زن هست،قبول دارین؟
تضمين نيست. ولي يه جاهايي خوبه چون به طرف آقا فرصت مي ده بيشتر فكر كنه. من فكر نمي كنم جنبه مادي مهريه براي هيچ خانمي اونقدرها مهم باشه بلكه به خوشبختي و آرامشش بيشتر اهميت ميده. بالا گرفتن مهريه يجورايي در جامعه مد شده اما بالا بردن مهارتهاي ارتباط زن و شوهر متاسفانه كم آموزش داده ميشه.
-میشه بدونیم مهریه سرافراز چقدره؟
ها؟ منكه مهريه ندارم! ولي خب پايين نمي گيرم. به وسع مالي طرف نگاه ميكنم بعد تعيين ميكنم. حتي اگر ببينم استعداد پولدار شدن در آينده رو داره بازم مبلغ رو مي برم بالا.:163: هدفم هم اصلا گرفتن پول نيست. هدفم اينه كه اگرم خداي نكرده فردا مشكلي پيش اومد قضيه رو سرسري فرض نكنه و فوري چمدوناشو نبنده بره تقاضاي طلاق بده. البته اميدوارم اصلا به مرحله بده بستون مهريه و اين حرفها نرسيم.
-نظرتون راجع به این شعر چیه؟
کعبه به دیدار خدا میرویم/او که همینجاست!کجا میرویم؟!
خب تا يه جاهاييش درسته. اما خدا از ايجاد كعبه هدف داشته. هم اينكه قدرت اسلامي رو به رخ بكشه و هم اينكه همونطور كه مي دونيد كعبه در مركز ميدان مغناطيسي زمين واقع شده و در واقع به منشا نيرو نزديكتر و هماهنگتر ميشيم. يه نظر ديگه هم دارم و اونم اينه كه آدمي ذاتن دوست داره دنبال چيزي بگرده و پيداش كنه. خب خدا اينجوري خواسته نشون بده كه حتي روي زمين هم دست يافتني هست.
-اگه بهت بگن یک روز دیگه بیشتر زنده نیستی،توی اون یک روز باقی مونده چه کار میکنی؟
با خدا راز و نياز مي كنم و مي خوام كه منو ببخشه. به دوستام و خانواده هم زنگ مي زنم يا به ديدارشون مي رم و سعي مي كنم هرجور شده خوشحالشون كنم.
-مستقل بودن چه حسی داره؟از کی مستقل شدین سرافراز جان؟
خيلي حس خوبيه. از اول ليسانس كه به خوابگاه رفتم تقريبا مثل خارجيها از سن 18 سالگي. اما از لحاظ مالي وابسته بودم كه خوشبختانه الان اونم نيستم. بنظرم اگر شرايط جامعه مهيا بود خيلي خوب ميشد همه از يك سني به بعد مثلا 20 و خورده اي سالگي مستقل بشن و بار مسئوليت همش روي دوش پدر و مادر نميفتاد.
-راستی هنوزم وقتی رانندگی میکنی،توسط بعضی آقایون اذیت میشی؟یا بعضا متلک بشنوی که شما باید بری بشینی پشت ماشین لباسشویی و...:161:
بله. يبار توي يه كوچه داشتم ميرفتم يه پسري با پرايد جلوي راهم سبز شد زورش ميگرفت بره كنار كه من رد شم. سرشو آورد بيرون و داد زد: من اگه جاي شوووهرت بودم اين ماشينو نمي دادم دستت!(حالا شوهرم كجا بود؟ خودم خريدمش بابا!) البته چيزي نگفتم و آروم رد شدم.
يه بار ديگه هم همين چند روز پيش بود كه توي جاده ديدم يه آقا پسري سرعتشو دقيقا روي 80 تا تنظيم كرده و هرچي كم و زياد ميكنم اونم همينكارو مي كنه. برگشتم نگاش كرد ديدم با دست اشاره ميكنه كه شيشه رو بده پايين. منم با دست اشاره كردم برو آقا برو!:163:
-میشه یه کتاب خوب بهم معرفی کنید؟کتابی که به نظرتون از خوندنش لذت خواهم برد(تو هر زمینه ای)
كتاب روياي من كه خاطرات خانم انوشه انصاري هست
-سنی که الان داخل اش هستین،بزرگترین حسن اش چیه؟
اينه كه مراحل احساساتي بودن رو پشت سر گذاشتم و خيلي منطقي تر شدم.
-سرافراز وقتی عصبانی میشه،چکار میکنه؟
واي اين همون نقطه ضعفه منه كه دارم روش كار مي كنم! خب با اجازه تون اگر با طرف راحت باشم يكي بدو مي كنم و اگر راحت نباشم خودخوري ميكنم و معمولا به يكي دو روز فرصت براي تمدد اعصاب نياز دارم.
-اگر جای مدیر تالار همدردی بودین چکاری برای بهبود تالار میکردین؟
ميذاشتم هركي هرجور ميخواد توي تاپيك اظهار نظر كنه و سانسور نمي كردم و اونوقت هركدوم كه كارشناسانه بودن تيك ميزدم يا از بقيه جدا مي كردم كه طرف فرقشونو متوجه بشه. البته كار سختيه.
به تازه واردين كه داراي ارسالها و رتبه هاي بالا ميشدن بطور آزمايشي محدود يكماهه عضويت مي دادم تا مزه اشو بچشن بعدي كه قطع شد خودشون برن شارژ كنن.:227:
-...نه بذار بقیه اش رو بعدا بپرسم.قول دادم حواسم به سرافراز گل باشه:46:
دستت درد نكنه خانمي. واقعا من اگه مي خواستم سوال طرح كنم انقدر نمي تونستم. آفرين!
سلام:
بابا چه خبره!!!!
ماشا الله چقدر این سری جدید خوب شده و من با خوندن سوال و جواب های دوستان بعد مدت ها کلی انرژی گرفتم...ولی بابا سوالاتون خیلی تفکر می خواد من اگر نشستم رو صندلی فقط باید سوالهای شوخی بپرسیدها ..مخ ادم سوت می کشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــه!!!
دست شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی عزیز درد نکنه ..همگی خستــــــــــــــــــه نباشید...
سرافراز خانم با اجازه منم چند تا سوال دارم:
1:دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟اسمشونو چی می ذاری؟
2:استقلالی هستی یا پرسپولیسی؟( مواظب جوابت باش ..حامد خان که سربلند بود)
3:به نظرت دعوا منو بی بی سر چیه ؟تاریخچه اونو می دونی؟
4:اهل آسمان آبی هستی یا خورشید تابان ..چرا؟
5:اگر فقط یک روز پزشک بودی دوست داشتی چه کاری انجام بدی ؟
6:تا حالا شده تو زندگی احساس کنی کم اوردی؟در اون لحظه چه کردی؟
7:الا بذکر الله تطمئن القلوب......نظرت چیه؟
8:صبـــــــــــــــر یعنی چی؟تا حالا شده بتونی مدت طولانی صبوری کنی؟
9:چند روز قبل تو اورژانس یک پسر نون خشکی اومده بود با دوتا از دوستاش ...هیچی از چهره هاشون معلوم نبود بسکه کثیف بودن..انگشت اون کوچکتره حین کار در رفته بود...تو نشستی پشت میز اورژانس جای من...چه میکردی؟چه احساسی داشتی نسبت به اون همه فقر و ....؟
10:فکر می کنی : یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه؟
11:فکر می کنی تا چه حد بتونی عاشق بشی؟فکر می کنی درسته که کسی رو بیشتر از خودمون دوست داشته باشیم؟
12:تصور کن مادر هستی ..فکر می کنی قشنگترین صحنه ای که کودکانت می تونن برات بسازن چیه؟
آیا خودت اون تصویرو برای مادرت ساختی؟
13:تا حالا دست پدر و مادرت و بوسیدی؟آیا کار سختیه؟
14:برای اسم های زیر یک شکلک بذار که به شخصیتشون نزدیک باشه:
مدیر همدردی:
دختر مهربون:
حامد:
فرهنگ:
فرشته مهربان:
بالهای صداقت:
محمد ابراهیمی:
شیدا حاتمی:
سرافراز!!:
سارابانو:
بی بی :
شایانا:
آنی:
باران 68:
کیوان:
آویژه:
گرین:
پردیس:
شمیلا:
خب فعلا خسته نباشی خانم............http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...c2e6a1d02f.png.....
سرافراز خانم پایین صندلی یک دستگیره هست برای تنظیم ارتفاع. اگر براتون بلنده می تونین هر طور خواستید تنظیمش کنید. من دستکاریش کردم :)
در ضمن به قول خانم حاتمی این صندلی به کسی وفا نمی کنه. :311:
1- بچه بودی ازت می پرسیدن پدرت رو بیشتر دوست داری یا مادرت رو؟ چی جواب می دادی؟ به نظر تو هم این سوال بدیه؟
2- تو تالار کسی هست که خیلی ازش خوشت بیاد، همیشه همه مطالبش رو بخونی؟ (به جز کارشناسها)
3- تو تالار کسی هست که ازش بدت بیاد؟ :)
4- تا حالا به کسی از دوستانت حسودی کردی؟ اگر آره، چطور با این حسودی کنار اومدی؟ یا اصلاً باهاش کنار نیامدی؟
5- تا حالا دو به هم زنی کردی؟ :)
6- کاری کردی که الآن ازش خیلی پشیمون باشی؟
7- از کارهای مهران مدیری خوشت میاد؟ نظرت راجع به قهوه تلخ چیه؟