یعنی چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
منظورتو نمی فهمم؟
پس کی انتخاب کنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
منظورتو نمی فهمم؟
پس کی انتخاب کنه؟
خب خونواده ات اگه قبولشون داری
از بین دوست اشنا فامیل یه معرفی خانوادگی
اگه سلیقه خونواده اتو قبول داری کارو به اونا بسپر
اوضاع خونواده ات جطوریه؟
جویای نیمه گمشده!
تاپیکتون رسید به صفحه 8 ولی هنوز به جواب نرسیدی. می دونید چرا؟
چون خارپشت از سر دلسوزی می خواد دامادت کنه:311: خودتون هم همینو می خوای.
ما هم عروسی دوست داریم در حد لامبورگینی!:43: اصلاً در صورت داماد شدن شما همه اعضا دعوت( شیدا خود مفتخر می شود.. خودش رو هم دعوت شده فرض می کنه:311:)
ولی..
شما که یه راهنمایی کامل گرفتی برا mohammad1369 بود. همین جا:
بله اول از همه باید چهره به دل بشینه بعد بری سراغ سایر معیارها ولی آدم یه بار عاشق می شه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_1369
می گن که: دل یکی دلدار یکی
شما عاشقی؟ نه
چرا؟ چون آقای عاشق وقتی xرو انتخاب کرد X می شه الهه زیبایی براش.
شما داری چشم های xرو با yو الی آخر مقایسه می کنی.. و دنبال بهترین گزینه ای.
در مورد سایر معیار ها هم قطعیت صد در صدی نداریم. مهم اینه که..علف به دهن بزی شیرین بیاد..
ببخشید جداً خیلی تلاش کردم ولی ضرب المثل بهتر از این که توش علف و بزی نباشه نبود:311:
خوندن مقاله های مربوط به خودشناسی و ازدواج که تو این سایت بهترین هاش جمع آوری شده خیلی کمکتون می کنه.
و این که تا عاشق نشدید و قطعی انتخاب نکردید دختری رو درگیر رابطه نکنید.
با بعضی از نظرات خانوم شیدا موافقم اما
تاپیکتون رسید به صفحه 8 ولی هنوز به جواب نرسیدی. می دونید چرا؟
چون خارپشت از سر دلسوزی می خواد دامادت کنه خودتون هم همینو می خوای
ارزو بر جوانان عیب نیست
منو جویا هر شب برای هم ارزوی خوشبختی میکنیم با هم همدردی میکنیم
من همین جا رسما اعلام میکنم
تا جویای نیمه گمشده نیمه خودشو پیدا نکنه من ازدواج نمیکنم[color=#FF0000][size=large]
تا اونجایی که من میدونم تو این تاپیک جویا هیچوقت ادعای عاشقی نکرده
مورد اخیری که جویا راجع بهش فکر میکنه خیلی از معیارای جویا رو داره اما
جویا هنوز در مورد ظاهرشون تردید دارن
این مسئله هم خیلی زود رفع میشه
ایشالا عروسی شما :72:
برام جالبه که خارپشت دقیقا حرف منو میزنه و درست میگه ولی دیگر دوستان حرفهایی می زنند که بر می گردیم اول ماجرا
آخه این چه حرفیه؟
ببخشید من اصلا قصد جسارت ندارم ولی دوست دارم از ایشون بپرسم اصلا میدونه کتاب خودشناسی چیه؟:316: بازم معذرت میخوام. آخه اصلا من مسئله ام این نیست. :72:نقل قول:
به نظرم شما بیخیال خواستگاری شو ازدواج که با این طرز فکر برات خیلی زوده
شما برا شروع یه سری کتب خودشناسی رو بخون شاید بلکه ...
احتمال می دهم خارپشت جون تمام تاپیک های من و از جمله این تاپیکم رو با دقت خونده و فهمیده مسئله من چیه ولی بقیه دوستان فکر کنم دقیق نخوندن و صرفا برای خالی نبودن عریضه خواستن نظری بدن...
باز هم از دوستان بابت اینکه من رو بی نصیب نذارن نظر می دن تشکر می کنم.:46:
بگذریم
راستش بچه ها من الان دو دلم و وقتی خیلی بررسی کردم دیدم دلیلش اینه که قبلا یه نامزدی داشتم که بهم خورده و یه فردی رو رفته بودم خواستگاری و ازش اصلا خوشم نیومده بود ولی دختر خوبی بود و خانواده ام پافشاری کردن که برو جلو و بعدش با هزار بدبختی خودم رو کشوندم عقب...
ضمنا شیدا خانم خوب، این مطلبی که به بنده متذکر شدید یکی دیگه از دوستان متذکر شدند BABY که بهشون گفتم مسئله این نیست!
جویا جان
میشه پست 71 رو بخونی ؟؟ لطفا جوابم بده
خارپشت جونم
خانواده ام مسئله ای ندارند فقط مسئله اصلی اینه که تا حالا کسانی رو پیدا کردند که بعدش [بعد از تحقیق] خودشون اقرار کردند که اصلا به من و خانواده مون نخورده اند. و از همه مهمتر اونها کمتر موردی واسه من می تونند پیدا کنن. کسانیکه اطرافشون هستند سنشون از من بیشتره
آخه چون من دائم کلاس میذارم بیشتر با دخترهای کیس ازدواج برخورد دارم (از نظر تناسب سنی و رشته ای با خودم)
خودتون خودتون رو لو دادین :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
قابل توجه دخترها این که پسرها هرشب برا هم آرزوی خوشبختی و ازدواج و اینا می کنن:311: یعنی انقده منتظرن برن خونه بخت بعد جلو دخترا اصلاً هم به روی خودشون نمی آرند:311:
این که شوخی بود حالا جدی ش اینکه..
اگر که mohammad، من یا هرکس دیگه بهتون پیشنهاد کردیم کتاب های خودشناسی رو بخونین یا حتی مشاوره حضوری از یک روانشناس بگیرید برا این بود که این کمال طلبی تون کمتر شه.
شما این حق رو به خودت می دی که موردهای بهتر رو هم در نظر بگیرید و بعد ازدواج کنید، فرض کنید اون دختر هم به خودش این حق رو بده و منتظر باشه تا خواستگارهای بعدی بیاد و بهترین رو پاسخ مثبت بده...
این طوری شما دو نفر که ممکن بود بهترین گزینه برای ازدواج با هم باشید از هم دورتر می شین و هر کدوم می رید به سمتی...
دلتون چند درصد پاسخ مثبت می ده؟ این دختر خانم چقدر به دلتون نشسته؟ معیارهاتون تا چند درصدش متناسبه..اگر که حداقل 80% پاسخ مثبته رو داد اقدام کنید و گزینه های بهتر و برتر رو فراموش کنید.
ولی اگه دو دلین و به این حداقل 80 درصده نرسیدین دست نگه دارید.
و این که چند روز پیش تو انجمن داستان، خاطره، شخصی لینک یه داستان رو گذاشتم به اسم چشم لیلی...
پایینش نوشتم این داستان شاید به چند نفر که تاپیکشون رو صفحه س کمک کنه. اون چند نفر شما بودید و آقای nava و...
لینکش رو تو همین تاپیک براتون می ذارم. اگر که فرصت کردید و حوصله داشتید بخونید..
چشم لیلی...
عشقشون فرا زمینیه، با قوانین زمین جور در نمی یاد، متناسب نیست...
ولی شما بخونید و متناسب با همین قوانین زمین هم می شه کلی درس گرفت ازش.
اگر که خواستید بخونید برا اذیت نشدن چشماتون ازش پرینت بگیرید.
و مورد دیگه این که، همیشه مورد بهتری هست,هیچ دختری و پسری بهترین نیست چون اگه بگردی یکی بهترش هست.مهم اینه که چقدر به دلتون نشسته باشه...
با آرزوی خوشبختی براتون:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جویای نیمه گمشده
ولی جسارت بود و به نظر بدتر از اون بی احترامی
با این تفاسیر کتب خودشناسی هم رو شما جواب نمیده
حالا این چندتا رو داشته باش تا یاد بگیری در مورد مردم این جور قضاوت نکنی
پیشنهاد:
هر وقت یادگرفتی زود قضاوت نکنی اون وقت برو ...
روانشناسی شخصیت شورتس
انسان و سمبلهایش یونگ
معجزه ی جهان اگ ماندینو
اسرار درون خویشتن
اثراستاد فقید و شهیر علامه شهید مرتضی مطهری
زنانی كه با گرگها می دوند اثر دكتر كلاریسا پینكولا
کتاب نیروی حال اکهارت تله
و نظر شخصی من ولی با این اوصاف رو شما جواب نمیده
ولی برا بقیه
به نظر من بهترین راه حل اینه که هر روز به مدت 1 ساعت جلوی آینه بشینی و به خود شناسی برسی البته خدایی نکرده یه وقت فکر نکنید که منظور من ظاهره ! نه اصلا
در این روش باید تمرین کنی که بتونی باطنت رو ببینی
این روش رو صادق هدایت توصیه کرده که گفته از بهرام گور یاد گرفته و در کتاب اسرار دورن خویشتن هم نوشته شده
:300:
[quote=شیدا]
متشکرم شیدا خانومنقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
حرفتون خیلی به دلم نشست و یا بهتره بگم خیلی کمکم کردید. می دونید من خیلی معیارهای مهمی واسه ازدواج دارم که این خانوم خیلیاشون رو داره و شایدم خیلی دیگه دارم به جزئیات دقیق می شم و یا شاید بخاطر پس زمینه هایی که خیلی خوب نبودند در زمینه ازدواج و برام اتفاق افتاده یه جورایی واسه اقدام رسمی دست و دلم میلرزه ولی دارم روی خودم کار می کنم.
خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم.
کاری نمی تونم براتون بکنم جز دعا:72:
دوست خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_1369
متشکرم از پاسختان اما چند نکته بسیار مهم در مورد شما:
1- ردیف کردن کتاب خیلی مهم نیست ، مهم مطالعه کردن و عمل به توصیه های آنها است.
2- اگر حرف من برای شما جسارت بوده ، حرف شما همبرای من بیش از اندازه جسارت بوده!
3- این کتابهایی و راهکارهایی رو که نام بردید خیلی وقت پیش مطالعه کرده ام و راهکارهای آنها را در زندگی ام پیاده سازی کرده ام و اگر خودت آنها را مطالعه کرده باشی پی خواهی برد که توصیه ات ربطی به مسئله من نداشته.
4- علاوه بر اینها کتاب خود مقدس شما اثر دکتر وین دایر و انسان کامل هم کتابهای خوبی در زمینه خودشناسی اند!!!
ولی باز هم از راهنمایی ات متشکرم...:46::72: