RE: دوبار؛چرا؟(تعدد زوجات آقایان)
من براي مردي كه همسرش رو از لحاظ مسائل حياتي زندگي مشترك !! ( مثل مسائل جنسي و عاطفي) به هيچ وجه!! ارضا نمي كنند ونه از لحاظ مسائل مالي اين رو قبول دارم كه بايد همسرش رو طلاق بده يا اجازه ازدواج مجدد. اين انتخاب به عهده مرده.همونطور كه زني كه نمي تونه ارضا كنه همسرش رو يا بايد با بخشيدن مهريش طلاق بگيره يا اجازه ازدواج مجدد بده. دو طرفست.
بهتره همسر این خانم اول از همه سعی خودش رو بکنه تا ایشون رو متوجه اشتباهاتش بکنه و اگه موفق نشد دیگه چاره ای جز جدا شدن نیست. در مورد آقایونی هم که خانمهاشون رو ارضا نمی کنن، درسته بهترین کار همینه که شما میگید. اما مشکل این جاست که در هر دو مورد انتخاب با مرده، من نمیخوام فمنیستی صحبت کنم اما در بعضی از موارد خانمها باید حتما اجازه طلاق رو داشته باشن. (من بیشتر بحثم سر خانمهایی که از طرف همسرانشون ارضا نمیشن هم روحی و هم جنسی)
:72:
من با شما هم عقيده هستم. اما فكر كنم همچين اجازه اي به خانومها داده شده كه در شرايطي كه از برخي از موارد ارضا نمي شن نه تنها طلاق بگيرند كه مهر خود رو نيز بگيرند. نمي خوام باز هم قضيه مهريه رو بيارم وسط اما اين قضيه به قوت خودش پابرجا هست كه در مورد مرد همچين شرايطي لحاظ نشده." اگر اشتباه گفتم تصحيح كنيد"
بله همچین چیزی هست، اما به نظر شما یه خانم چطور میتونه ثابت کنه که از طرف همسرش ارضا نشده؟؟ (مگر در مواردی که همسرشون از لحاظ جسمی دچار نقص باشن اما اگه نقصی نباشه اثبات این امر تقریبا غیر ممکنه)
نمي دونم. به همون شيوه اي كه يك مرد مي تونه. من وارد زندگي مشترك نشدم هنوز.يك مرد چطور مي تونه؟
يك سوال ديگه؟ اين رو شاد گرامي شما قبول داري يا نه؟ من نمي دونم واقعيت داره يا خير
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
سلام ،
مثلا اینکه اکثریت مردان ( استثنا هم وجود دارد ) این توانایی را دارند که در آن واحد و در شرایط مساوی به چند زن محبت داشته باشند ، بدون اینکه آن را خیانت بدانند ، در صورتیکه اکثریت زنان ( استثنا هم وجود دارد ) از اختصاص محبت و احساس خود به چند مرد ( فارغ از تعلقات خانواگی ) در آن واحد ناتوانند.
آقایون می تونن با ادعای زبانی این کار رو به راحتی انجام بدن اما خانمها نه!
در مورد چیزی که طاهره عزیز مطرح کردن من مخالفم، همونطور که گفتم تنها عادل موجود در جهان هستی خداس، همه ما وقتی میخوایم کاری رو انجام بدیم، باید خودمون رو جای طرف مقابل بگذاریم، مطمئن باشیم که همون احساسی که به ما دست میده به طرف مقابلمون هم دست میده، هیچکس نمیتونه در ابراز علاقه اش عدالت روبرقرار کنه، شاید فکر کنه که همه چیز بروفق مراده و هیچ کم و کسری نذاشته اما حقیقت در وجود همسران اونه نه در دل اون شخص، خانمها هم از این امر مستثنی نیستن، خانمها هم نمی تونن به یک میزان این علاقه رو کنترل کنن و بین دو مرد تقسیمش کنن.
شما هرگز نتوانید میان زنان به عدالت برخورد کنید و هر چند راغب و حریص بر عدل و درستی باشید پس به تمام میل خود یکی را بهره مند آن دیگر را محروم نکنید تا او معلق و بلاتکلیف ماند اگر سازش کنید و پرهیزگار باشید همانا خدا بخشنده و مهربان است. (آیه 129 سوره نساء)
شاد عزيز
ممنونم.
شما قسمت قبلي رو هم خونديد؟
"نمي دونم. به همون شيوه اي كه يك مرد مي تونه. من وارد زندگي مشترك نشدم هنوز.يك مرد چطور مي تونه؟ "
من جوابتون رو دادم، چون حق طلاق با آقایونه خیلی راحت می تونن این کار رو انجام بدن، بعضی مواقع ازشون درخواست شاهد میشه اما در بعضی مواقع هم بدون نیاز به شاهد فقط با شکایت آقا این کار انجام میشه. پسر یکی از دوستان خانوادگی ما به سادگی این کار رو انجام داد.
:72:
شايد به گفته شما بايد در دادن اين حق به خانومها هم بايد تجديد نظر بشه. من با شما هم عقيده ام