نوشته اصلی توسط ramin_zamani
تایپیک باز کردم تا مشکلاتی که هیچ جا و واسه هیچکس نمیتونستم مطرح کنمو، مطرح کنم
قبل از اینکه مطرح کنی یه سنگینی روی وجودت حس می کردی
الان وقتی درد دلت رو گفتی و روی موضوعی که باعث ناراحتی ات شده بود فکر کردی و نظر دیگران رو پرسیدی
آیا هنوز هم همون حس سنگینی رو داری؟ اون حس سنگین تعدیل نشده؟
آیا امروز با روز اول با یک دید داری به قضیه نگاه می کنی؟
اسمشم گذاشتم فریب یا دروغ زنم چون احساس کردم کل این زندگی با همسرم، فریب یا دروغی بیش نبوده
احساس کردی...
امروز چی ؟ بعد از حرف های بچه ها چی؟
باز هم حس می کنی فریب یا دروغ از طرف زنت بوده؟
احساس با منطق و عقل خیلی فرق داره
احساس بالا و پایین زیاد داره اما منطق و عقل نه
نمیخواستم فرق این 2تارو بدونم
خواستم نظرات افراد مختلفو بدونم، جه جنس مخالف جه جنس موافق تا با جمع بندی به یه نتیجه واحدی برسم
به دنبال یه جمع بندی بودی
جمع بندی ات چی شد؟
روال تاپیکت یه جمع بندی ( طلاق و جدایی) را از اولین پست داره طی می کنه
ایا این جمع بندی به قطعیت رسید؟
تایپکم دارم ادامه میدم چون زندگی من با همسرم ادامه داره و هرروز اتفاقات و رخدادهای جدیدی رخ میده که شاید به حل موضوع کمک کنه
بر این تعارضاتی که می نویسید آگاه هستید؟
شما زنتون رو دوست دارید... عاشقش هستید... اون رو می خواهید ... نسبت به نامزد قبلی همسرتون بی تفاوت نیستید ... وقتی توی اوج عشق هستید فکر اون شخص ناراحتتون می کنه دچار تردید می شوید...سعی می کنید حرف بزنید تا سبک بشید... راه طلاق را در پیش گرفته اید و می خواهید جدا شوید
ولی به انتظار معجزه هم نشسته اید
مطمئن باشید معجزه ای رخ نخواهد داد
این معجزه خود شما هستید
خواهشم که از بعضی دوستان دارم تا کمی صبور باشن و نخوان هی زود پایان کارو ببینن
فکر نمی کنم کسی بخواد پایان کار شما رو ببینه چون تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستید
دوستان قصد دادن راهنمایی به شما رو دارند
نظرات دوستان مثل فرشته ، رهایش، m25teh، فرانک و .... سعی می کنند راه درست رو به شما نشون بدهند و گرنه پایان زندگی هرکسی به خودش مربوط هست
این شمایید که مسئول زندگیتون هستید چه بخواهید ادامه بدهید و چه بخواهید جدا شوید
اون چیزی که مسلم هست راهنمایی ها در مسیر باز شدن دید شماست .. در مسیری هست که از زاویه دیگری هم قضیه رو ببینید
شاید زمان حلال مشکلات باشه
یه کسی یه جایی توی همین تالار به من گفت
مشکلات زندگی رو دو چیز حل می کنه
صبر و گذر زمان
و واقعا هم حل کرد
در ضمن من نمیخوام وقت سایتو بگیرم یا جایی از سایتو اشغال کنم
من فقط نوشته هامو می نویسم و اگر مدیریت سایت یا دوستان خسته شدن و یا این تایپیک رو الکی و وقت تلف کنی میدونن من خودمو کنار میکشم و میتونید تایپیکمو قفل کنید
مراجعی وقت تالار و کارشناسان رو می گیره که بی توجه به راهنمایی ها باشه
این مکان یه جای امن و پاک برای گفتن مشکلاتی است که در دنیای واقعی نمی تونیم بگیم
اما اگر صرف گفتن باشه اینجا میشه دفتر خاطرات .... آیا به نظرتون
ولی خواهش میکنم صبر کنید تا پایان کار زندگی من و همسرم مشخص شه... شاید و شاید درس عبرت یا تجربه ای باشه واسه بعضی از دوستان
درس عبرت رو وقتی می گیریم که کار اشتباهی رو با علم اینکه می دونیم اشتباه هست انجام بدیم و یا به توصیه های دیگران بی تفاوت باشیم
معمولا به بچه ها می گوییم " حالا واست درس عبرت شد!!"
مگه شما کار اشتباهی کردید؟
اگه این طور هست از اون اشتباه بگویید که درس عبرت بشه
و گرنه زندگی رو که آغاز شده و الان یه طوفان بحران بهش خورده رو میشه با تدبیر مدیریت کرد تا به سرانجام برسه
حالا این سرانجام هرچی می خواهد باشه
موفق باشید
ما که هستیم ممنون ...امیدوارم شما هم موفق بشید