RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )
بلو اسکای عزیز
باهات موافقم
البته امروز تولد محمده و نمی خوام بگم
ولی فردا و یا پس فردا به زبون مناسب حتما خواهم گفت
چون اینجوری اولا مادرش کاملا خودشو خالی میکنه و بعدشم خیلی راحت قسم می ده تورو خدا به محمد نگین
ثانیا من از مادرش دلخور می شم و وقتی عکس العمل نشون می دم محمد تعجب می کنه که مگه چی شده
ثالثا محمد فرداش دوباره می ره همه چیزو به مامانش می گه به خیال این که مامانش از بس مهربونه هیچ چیزی رو به روی من نمیاره!!
در مورد مساله گفتن صحبت های حتی خصوصی شما به مادرشون؛ حتما باید خیلی جدی با ایشون صحبت کنید و ازشون بخواید که رازدار زندگی تون باشن و این تنها یه راهکار داره و اون هم 1. نگاه کردن به رفتارهای مادرشون که با چه روشی پسرشون (یعنی همسر شما ) رو به سمت خودش جلب میکنه؛ جوری که خصوصی ترین مسائلتون رو هم با اعتماد کامل به مادرش میگه!
2. محبت و میزان صمیمیت و نزدیکی شما به همسرتون که من فکر می کنم این فوق العاده اهمیت داره که همسر شما احساس کنه که یه خانواده ی دو نفره تشکیل داده که مسئول اصلی و مرد اون زندگی همسرتونه!
3. صحبت در مورد رازداری و اهمیت اون و حفظ حرمت و شخصیت همدیگه نزد خانواده هاتون که شما باید بخاطر حرمت که هر کدوم به عنوان عروس یا داماد خانواده ی دیگری دارید؛ سعی کنید پشتیبان حرمت و حریم همدیگه باشید!
البته همه ی اینها باید با برنامه ریزی و پشتکار و با محبت بیان بشه!
پس یادته نره که تنها شما می تونید این خواسته رو داشته باشید و به اون در زندگیتون اولویت و اهمیت بدید!:72:
بلو اسکای کاملا باهات موافقم ولی خوب وقتی تو تاپیک نوشتم بی مسئولیتی همسر منظورم تنها مسائل کاری نبود بلکه این نوع مسائل رو هم در بر می گرفت، در بیشتر امور همسرم خودش و من رو یه خونواده نمی دونه و اینهم یکیشه
ولی خوب خوبی کار شما اینه که فقط انتقاد نکردین و راهنمایی هم ارائه دادین، خیلی ممنون از همه کسایی که کمکم کردن و از جمله شما
فقط دعا کنید که مشاور نتیجه بده و زندگیم درست بشه چون اقای مدیر هم فرمودن مشکلات من جدیه و راستش مشاور تلفنی هم همینو گفته و من یه کم استرس زده هستم
آخه من قبلا یه بار طلاق از نامزد رو تجربه کردم و واقعا اعصابم نمی کشه دوباره اون روزهای تلخ تر از زهر تکرار بشن...
سابینا تو خیلی داری خودت را دست کم می گیری و اذیت می کنی.
اولش که نامزدی قبلیت را نگفتی، علیرغم اینکه برای پی بردن به ریشه مشکلت و حلش لازم بود کسی که میخواد راه حل بده بدونه. حالا که گفتی هر روز داری تکرارش می کنی.
این نشون می ده که تو خودت بیش از همه به این مساله حساسی و خیال نداری فراموشش کنی. همین را به همسرت هم منتقل می کنی. من که دیگه دارم مطمئن می شم ریشه مشکلات تو و همسرت همینه. خودت هم باعثش شدی.
به قول خودت دو ماه اول ازدواجتون از نظر جنسی خوب بود. بعد یهو بد شد. می دونی چرا؟ این کارها و حرفهای تو سردش کرد. اون از مساله ازدواج قبلی تو خبر داشت و اون را پذیرفته بود. اما بعدش تو کاری کردی که با این قضیه مشکل پیدا کرده و حالا خودش هم مونده که بایدچیکار کنه.
به هر حال منظورم اینه که اول خودت باید این قضیه را ببندی بذازی کنار تا ااون هم فراموشش کنه. اینقد توی ذهن خودت و ما و شوهرت این مساله را بزرگ و تقویت نکن.
سلام بهشت عزیز
من یکی دوبار که اینو تکرار کردم بخاطر اینه که بگم چرا اینقدر مضطرب هستم و نگران طلاق
البته حدس شما هم درسته شاید
اگر صد در صد هم اینطوری نباشه مطمئنا تاثیر بدشو گذاشته
حتما بعد اینکه رفتم مشاور
میام اینجا می نویسم
که چی گفت
تا برای افرادی که می خونند هم مفید واقع شه و هم ببینیم فرضیه ها کدومیک درست بوده و کدوم نادرست و تاثیر عوامل مختلف تا چه حد بوده
سابینای عزیز سلام
منم یکی هستم عین خودت با مشکلات خودت
5 سال از ازدواجمون می گذره و من هر روز به خودم می گم اگه همون دوران نامزدی تمومش می کردم الان کارم به اینجا نمی کشید.
همسر من در زمینه بی محبتی شاید از همسر شما هم بدتر باشه .
اولاٌبنده نمی دونم شما تا چه مقطعی درس خوندید.؟
دوماٌاز نظر اخلاقی خیلی به من شبیه هستی.
شما کسی هستی که اصولاٌ از تنها موندن می ترسی و همیشه در طول زندگی دنبال منبع محبت می گردی
من همه مطالب رو خوندم و الان 4 سال در تلاشم که 1 طرفه زندگیم رو درست کنم که فکر می کنم دارم نتیجه می گیرم
.راه حل من:
:310: :323: :303:
انسانه از نظر روابط به 3 دسته تقسیم میشن :
1.A
2.M
3.H
خانواده گروه A:
زوجهایی هستند که فکر می کنن باید وابسته 100% هم باشند ظاهراٌبه ابعاد دیگه توجه می کنن اما تمام ذهنشون به این فکر می کنه که زندگی سرتاسر عشق دوست داشتن وابستگی محبت و... هست.این گروه که روابطشون شبیه A هست سر A که به هم وصل هست یهنی 2 طرف یا یکی از 2 طرف به دیگری در هر شرایطی مثلاٌ علاقه 1 طرفه به دیگری شدیداٌ وابسته می شود در این گوه رابطه ها هر 2 یا یکی از 2 طرف که وابستگی بیشتری دارد خود را فدای دیگری می کند .از زندگی پیشرفت خود می گذرند و مانند کسی هستند که فقط برای فدا شدن آفریده شده است .در این گونه روابط در صورت شکست یا فوت ادامه زندگی طبیعی برای فرد ممکن نیست.
متزلزلترین فرزندان از این گونه خانواده هاست
خانواده گروه M:
این خانواده با هم بسیار کم ارتباط برقرار می کنن و معمولاٌ وقتشان را با نفر سوم که می تواند آشنا یا غیر آشنا باشد بگذرانن.در این گونه خانواده ها اغلب طلاق عاطفی ایجاد شده .گسیخته ترین فرزندان از اینگونه خانواده هاست.
خانواده گروه H:
در این گونه خانواده ها زن و شوهر هر کدام در کار یا زندگی موفق هستند و برای خود و دیگری ارزش قائلند مانند افرادی که هر کدام در هر زمینه ای موفق هستند و با هم روابط صمیمی وتوام احترام و تعهد دارند
شما از اون افرادی هستی که خودتو فراموش کردی و همش می گی اون درس بخونه اون کار کنه بابا پس خودت چی تو باید انگیزه پیشرفت پیدا کنی باید به فکر دادن کنکور یا یه چیز تو این مایه ها باشی .سعی کن همون قدر که به اون فکر می کنی به خودت هم فکر کنی.
یه چیز می گم خواهشاٌ به معنی و تفسیرش توجه کن به ظاهر قضیه توجه نکن.
گفت : انقدر دوسم داری حالمو بهم میزنی.
حالا تو هم همش همو غمت اینه تحویل نگیرم می یاد سمتم تحویل بگیرم نمی یاد سمتم.
تو وقتی هواست به خودت باشه به پیشرفت خودت فکر کنی اونوقت اون می فهمتت.باورت می کنه.اگه تو کارش جدی نی تو تو کارت جدی باش .یه کاری کن قبولت داشته باشه .انقدر از بی محبتی حرف نزن.تو همه چیت شده اون.
درسته آدم باید تو زندگی همسرشو دوس داشته باشه اما نه تا اینجا که خودتو فراموش کنی.
به فکر یه انگیزه خوب باش تو زندگی.به فکر درس خوندن ادامه تحصیل هرچقدر هم فاصله گرفتی باز هم می شه بری سراغ درس .اگه فوق لیسانس بخون برای دکترا .
50% به خودت فکر کن 50% به اون.سعی کن از افراط و تفریط جلوگیری کنی تا به تعادل برسی.
تو تلاشتو بکن نتیجه رو واگذار خدا کن. :104:
سلام مریم عزیز
خوب با توجه به این حرفتون که گفتین مشکلاتی شبیه من دارید شما بهتر منو درک می کنید و ممنون از این که با دقت خوندید و با جزئیات جواب دادید
تحصیلات من در سطح کارشناسی ارشده و دو سه ماه پیش دفاع کردم
من از لحاظ شخصیتی مستقل هستم ولی کیه که عاشق محبت نباشه؟!
ولی خوب درست که فکر می کنم می بینم اینروزها همه فکر و ذکرم شده کارهای محمد و مثلا اساتیدم به من پیشنهاد دادن مقاله بنویسم که اونقدر درگیرم که سه ماهه هیچ کاری نکردم! حتی تسویه حساب دانشگاهم هم بمونده!
راستش من زیاد به محمد محبت نمی کنم ولی زیاد گیر می دم
البته علت این کار من اینه که محمد سال بعد سن استخدامش می گذره و من می ترسم بعد اون کاری نتونه بکنه ولی باید نترسم، راست می گی من چرا باید همیشه به فکر کارهای محمد باشم و به پیشرفت خودم فکر نکنم؟؟
در کل پست شما رو قبول دارم و در مورد من صدق می کنه درسته
راستش من از وقتی وارد این تالار شدم تاپیکهای زیادی رو خوندم و چشم وگوشم خیلی باز شده
حتی پست های مدیر و اونهایی رو که دوست داشتم جداگانه در یک فایل وورد کپی کردم
الان متوجه شدم که منم خیلی جاها اشتباه کردم
کلا بی صبر و کم حوصله بودم
الان فرصت ندارم ولی در پست بعدی فهرست می کنم اشتباه های خودمو و نکات مثبت محمد رو
به هر حال این آرامشی که الان دارم قسمت اعظمشو مدیون همدردی و دوستان خوبی هستم که اینجا پیدا کردم
دوستان همونطور که گفتم قرار بود روی نکات منفی خودم و مثبت محمد فکر کنم و بنویسمش، تو این یکی دو روزه که اعصابم آرومه چند تا تاپیک خوندم و با دیدن فداکاریهایی که در حق همسراشون انجام دادن واقعا از خودم پرسیدم : تو برای زندگی مشترکت چیکار کردی که توقع همه چیزو داری؟؟!تو از زندگی مشترک چی می خوای و چه چیزهایی برات مهم هستند؟
جواب هایی که به خودم دادم خیلی جالب بودن!
نکات مثبت محمد:
1- با ادب و با شخصیت طوری که به هیچ وجه اهل فحش و توهین و ناسزا نیست
2- شخصیت آرام و ملایم به دور از رفتارهای تکانشی
3- تحصیلکرده و همرشته خودم
4- خانواده خوب، اصیل و با درک و شعور بالا و ثروتمند
5- به جز مواقعی که با داد و بیداد گفتم بقیه مواقع انتقاد پذیره و به گردن می گیره اشتباه هاتشو
6- به گردش و تفریح و بیرون رفتن علاقمنده و کمتر اتفاق میافته بگم بریم بیرون و قبول نکنه مگر اینکه خیلی خسته باشه و ...
7- متواضع هست و مثلا با این که سالها خارج بوده ولی کمتر پیش میاد مدرکشو و یا این مسئله رو در جمعی مطرح کنه بنابراین به نوعی دوست نداره خودنمایی کنه
8- با اینکه خوشگل و خوشتیپ نیست ولی قیافه اعیان و تودل برویی داره
9- به نظافتش خیلی اهمیت میده و هیچوقت نشده بوی عرق و... بده و دندوناش عین صدف صافن!
10- با اینکه مشکل جنسی داره ولی اینطوری هم نیست که مثلا من لباس لختی بپوشم و اهمیت نده و یا شوخی های جنسی نکنه شاید حتی بشه گفت کمتر اتفاق می افته بی تفاوت باشه به این نوع لباسهای من
11- خسیس نیست و اگه پول داشته باشه و من بخوام و یا بدونه نیاز دارم محاله که پول نده و یا چیزی لازم داشته باشم و امکانش باشه و نخره
12- اصولا آدم چشم پاک و سر سنگینیه و طوریه که همه دایی هام عین چشماشون بهش اعتماد دارن
13 - حتی اگه یه ناهار دونفره درس کرده باشم امکان نداره تو جمع کردن سفره کمک نکنه و بشینه و دستور بده مثلا اگه یه لیوان آب بخواد می گه: یه خواهشی ازت دارم میشه یه لیوان آب بهم بدی؟؟
14- تو جمع خیلی به من احترام میذاره و یا همین که میرم خونه شون حتما چایی میاره و پذیرایی می کنه و یا توی مهمونی در خانواده خودشون میوه برام پوست می کنه و همیشه غذای منو اون می کشه بلا استثنا
15- مادر منو عین مادر خودش می دونه و اگه مریض باشه و یا خرید داشته باشه اصرار می کنه که بدین خریداتونو من بکنم و خیلی وقتها برای مادرم از پسرهاش بهتر بوده
16 - تو جمع با همه گرم و صمیمیه و نه خودشو زیاد میگیره و نه مثل بعضی ها متکلم وحده هست خیلی با وقار و قشنگ برخورد می کنه به طوریکه فامیل بنده عاشقشن و همکاراش و دانشجوهاش
17- محمد دروغ نمی گه و اگرم بگه چنان ناشیانه میگه فوری می فهمم و تا بگم جون من راستشو بگو فوری اعتراف میکنه کلا یا تودار هست و نمیگه و اگرم بگه می تونم مطمئن باشم که 99 درصد مواقع راستشو میگه از این صداقتش خوشم میاد
18- آدمیه که برخلاف بعضی از آقایون از پیشرفت من ناراحت نمیشه و ابدا جلوی پیشرفتمو نمی گیره حتی تشویقم می کنه
19 - آدم یک دنده ای نیست و نمی گه مرغ یه پا داره درسته یه کم به مادرش وابسته س ولی اینطوریم نیست حرفشو دربست قبول کنه و یا مثلا بگه امروز بخوای نخوای خونه خواهرم مهمونیم و باید بیای !!
20- درسته کم حرفه وقتی دو نفری تنهاییم زیاد حرف نمیزنه ولی عبوس و اخمو نیست و خنده رو هستش
فعلا بیست تا شد مزایای ایشون بسه در پست بعدی مزایا و معایب خودمو می گم چون معایب محمدو گفتم دیگه تکرار نمیکنم
با سلام
با این توضیحی که شما دادید من به شخصه فکر میکنم که شوهر یا همون نامزد شما احتمالا نسبت به شما بی میله مادر شوهرتون هم شاید به خاطر یه مسائل دیگه نمیخواد شما رو از دست بده
دوست عزیز از قدیم گفتن جنگ اول به از صلح آخر
یعنی بهتر نیست که تا دیر نشده شما یه حرکتی بکنید
یعنی یه کم شکم سیری بری واسش
تورس عزیز ممنون از کامنتت
ولی ما در وهله اول به حل مشکل می اندیشیم
اگر نشد آخرین راه جداییه