RE: در خواست راهنمايي فوري
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hm110
با سلام
من با خانمم مشاجراتي داشتم اما اصولا زود ايشان وقتي عصباني مي شود پرخاشگري مي كرد كم كم كار به زدن هم مي رسيد ولي ايشان شديدتر و حتي آثار كبودي و سرخي هم به جاي گذاشت.
متاسفانه در يكي از اين موارد كه كار به مشاجره رسيد ايشان به خانه مادرش رفت و برادرانش فهميدند و بلند شدند .
آمدند در خانه دامادشان و جلوي پدر و مادرم كلي بددهني و بي احترامي كردند و رفتند كه به چه حقي خواهرمان را زدي و ... در صورتي كه من مقصر نبودم او حمله كرد و شروع كرد و من در حد خيلي جزئي بود .
تازه از اين مي سوزم كه برادران خانمم اينقدر شهامت داشتند كه بيايند تو حريم خانوادگي من و جلوي والدين من به من اهانت و حمله كنند اما پدر من كلامي حمايت از من نكرد و حتي به حمايت آنها مرا هم جلوي آنها جلوي خانواده همسر كتك زد.
البته به عنوان مرد كم نياوردم و جواب آنها را مي دادم ولي به هر صورت متاسفم براي زندگي خودم و وجهه و شخصيت لگدكوب شده و بربادرفته خودم به عنوان مرد خانواده جلوي خانواده همسر و خانواده خودم و دلسردي ام به زندگي ام و.....
ببین عزیزم
هر کدم از زوجین که برای حل مشکلات که معمولاً هم همه کوچک هستند از قوه قهریه استفاده بکنه نتیجه اش مشخصه : طلاق
در این بین فرقی نمیکنه کی محکمتر زده ، مهم زدن ضربه اس که نباید زده بشه وقتی هم زده شد باید غزل زندگی رو یواش یواش بخونی چون بعد از ضربه هتک حرمت شروع میشه و بعد از هتک حرمت زوجین آبرو پیش در وهمسایه میره ووو
برای همین بهتره این زندگی رو ببوسی بزاری کنار اگر مشکل از خودته خودت رو اصلاح کنی اگر هم از همسرته که هیچی راحت میشی .
افسانه
بچه ها به نظرم خيلي از خانم ايشون حمايت كردين ! يعني به صورت افراطي
البته من خودمم خانمم ولي به نظرم اينجوري يك تنه به قاضي رفتنه ! ما هيچ كدوم اطلاعي نداريم كه چه اتفاقي بين ايشون و خانمشون افتاده ولي اينجوري قضاوت كردن هم هميشه درست نيست
اين نيست كه خانم ها هميشه مظلوم واقع بشن !!! چه ميدونم ؟ ايشون توضيح بيشتري ندادن و انگار با جوابها دلسرد شدن !!
سلام بر مرد خانواده...بر دوست عزیزم...به تالار همدردی خوش آمدی.
با شنیدن سخنانت ناراحت شدم...چون فقط یک مرد می تواند بداند که خرد شدن شخصیت مردی دیگر در مقابل اعضای خانواده چه حسی بدی است.
دوست گرامی اصولا دعوا زن و شوهر جز جدایی ناپذیر زندگی است و حتی یک زندگی موفق نیز عاری از جنجال نیست.....اما چرا بعضی از زن و شوهران با وجود این دعواها هنوز هم مانند قبل یکدیگر را دوست دارند و به شخصیت طرف مقابل احترام قایل ند..... جواب کاملا مشخص است چون در آن شرایط(دعوا) همیشه یکی از طرفین کوتاه آمده و با صبر و آرامش خود باعث می شود خشم همسرش فرو رود.....
کوتاه آمدن و کش ندادن موضوع و دادن حق به طرف مقابل(حتی اگر حق با شما باشد) و جلوگیری از بیان سخنان نا شایست و عدم زیر سوال بردن شخصیت همسر باعث می شود خشم طرف مقابل به سرعت فروکش کرده و کار به ضربات جسمانی نرسد.
هیچ وقت در مقابل سخنان همسرتان(در موقع دعوا) واکنش نشان ندهید در واقع مقابله به مثل نکنید...چون معمولا انسان در مواقع خشمگین بودن حرف هایی می زنند که درست نیست و فقط در صدد این هستند که با گفتن چنین حرف هایی خشم خود را نشان دهند پس مقابله به مثل کردن مشکلی را حل نمی کند چون خود شما می دانید حر ف های او نه از روی صداقت و از ته دل بلکه از روی عصبانیت هست.....
پس همیشه در موقع دعوا در جست و جوی حق خود و اثبات بی گناهی خود نباشید و موضوع را کش نداده و در صورت توان همیشه اول شما کوتاه بی یایید آن وقت کار دیگر به کنکفو و کشتی کج و سایر ضربات تدافعی نمی رسد. موفق و پیروز باشید
سلام عزیزم
می بینی؟ اینجا متعلق به خانوماست! ما مردا هرچی هم باشیم و در هر شرایطی مقصریم! گوش نده، بزار بگن...
ببین خانومه شما با توجه به گفته های ناقصه شما مقصره! این رو شما احساس کردید و بیانتون بر همون اساس بوده و ماهم چاره ای جز طبعیت نداریم مگر اینکه واضح تر و جزیی تر بیان کنید اما:
شخصا میگم بدور از هیچ تخصصی، که خانومه شما نسبت به شخصیت شما بی توجه و خانواده های شما مقداری از نظر سطح فکری پایین عمل می کنند! شما دیگه در خانواده ی خانومتون جایگاهی ندارید، مخصوصا با حرکته زشتهخ پدرتون که بنده احتمال میدم رفتار خودتون باعث شده که اینطر با شما برخورد بشه!
تاکتیک نظامی: بعد از سخت ترین شکست ها دقیقا زمان فتحی بزرگ فرا رسیده!
الان این مسئله در مورد شمال100% صدق می کنه، بنده می تونم با استفاده از تجربیاتم در این زمینه و تجربیاته دوستانم شما رو به جایی برسونم که فکرش رو هم نمی کردید اما مشکل کمبود اطلاعاته!
نکته ی اول: سخت باشید! اصلا دیگه به رفتن خانومتون توجه نکنید، دنبالش نرید و زنگ نزنید انگار که وجود نداشته! اون ها بالاخره پاپی میشن که دخترشونو برگردونن!
شما اینقدر به زنتون آزادی دادید که به خودش اجاه میده دست رو شما بلند کنه! البته که خوب نبود بزنیش باید با توانه مردونت جلوی زدنشو بگیری و بی محلش کنی! همین. حالا هم که گذشته اما دیگه نباید اجازه ی همچین کاری بهش بدیم نه با زور و مشتو لگد بلکه با راه های فکری تا با دیدن شما هیبت، ترس، محبت و مردونگی رو در شما ببینه و اینها فقط به عکس العمل شما وابستست! الان بهترین زمان برایه جبرانه فقط به ما اطلاعات برسون.
بنظر میاد تو خونه ی پدرتون زندگی می کنید درسته؟
از شغلتون، موقعیت اجتماعیتون اگرچه پایین هم باشه اما صادقانه بگید تا بتونیم کمکتون کنیم، وضع مالیه خودتون، خونوادتون و خونواده ی همسرتون بگید تا بهتر و بیشتر در خدمتتون باشیم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72: