RE: همفکری فوری فوری-داریم بدبخت میشیم
حتما بیا و خبر بده ما منتظریم. تا اون روزی که تعیین کرده بود چقد مونده؟
از خدا میخوایم همه چیز درست کنه.
به مامانت بگو اگه رفتن مسافرت حواسش جمع باشه کاری نکنه بابات ناراحت شه و بهانه دستش بیاد. باهاش خیلی مهربون باشید. خودتم با بابات صحبت کن ازش تشکر کن و تونستی از زبونش درآر چی تو سرشه؟
خيلي مودبانه به بابات بگو، بابا جان 90 درصد به خاطر مامان باشه و 10 درصد به خاطر من. چون مامان از من خيلي بيشتر شما را دوست داره. اين جمله خيلي روي بابات تاثير ميذاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
خيلي مودبانه به بابات بگو، بابا جان 90 درصد به خاطر مامان باشه و 10 درصد به خاطر من. چون مامان از من خيلي بيشتر شما را دوست داره. اين جمله خيلي روي بابات تاثير ميذاره.
:104::104::104::104:
:104::104:
:104:
عالی بود.
وای راستش این موضوع مثل سریالهای جذاب شده، اما از صمصم قلب براتون دعا میکنم که همه چی به خوبی و خوشی به پایان برسه.:323::104:
آندیا باران عزیز کجایی؟
راستش نگران شدیم؟؟ چی شد؟؟ مشکلتون حل شد؟؟ بابات چیکار کرد؟امیدوارمم این چند مدته که نیومدی ،مشکلت حل شده باشه.:323:
مواظب خودت و مامانت باش.
به نظر من بزارین بره متاسفم که اینو میگم اما بابات عقده محبت داره پس تا جایی که امکان داره به مادرتون دلگرمی بدین و کمکش کنید و امکانات مالی را از پدرتون براش بگیرید اینو بهت قول میدم بعد ازدواجش با این زن جدید میفهمه چقدر اشتباه کرده و بر میگرده اینجور زنا تا پاشون به زندگی طرف نرسه فرشتن اما همین که برن زیر یه سقف پوست میندارن و خودشونو نشون میدن بزار بابات یه جور دیگه از زنارو ببینه بزار فردا که نتونست از پس توقعات همین زن بر بیاد افسوس بخوره که چرا این کارارو کرده شما نمیخواد به فکر آبرو و ازین حرفا باشی اگرم قراره آبروی کسی بره مال بابات میره نه شما پس ناراحت نباش و فقط به مامانت دلداری بده
خیلی ببخشید
به تاریخ این پست نگاه کنید که آخرین بار کی جواب دادن
لطفا تاپیک هایی که قدیمی هستن رو بالا نیارید