RE: جشن تولد تالار همدردي تبربك عرض مي كنم
سلام ...چه خبره اينجااااااا؟
قرعه كشي كجا بود؟اصلا كي بود؟؟؟:163:
واي چه سورپرايزي ي ي ي ي :104::104:
من اومدم تولد همدردي رو تبريك بگم،يه دفعه ديدم اي دل غافل...15 روز شارژ رايگان انجمن آزاد بردم وخودمم خبر ندارم:311:چه حس خوبي:310:
ممنون آقاي مدير...من كه واقعا خوشحال شدم.از فرهنگ 27 و گلنوش67 هم كه به صورت كاملا اتفاقي:311: شماره ي منو انتخاب كردن ممنونم.
در نهايت اين كه پنجمين سالگرد تولد همدردي رو به همه ي مديران واعضا خوب همدردي تبريك عرض ميكنم،تولد پنجاه سالگيش ان شالله:72:
اينجا جه خبره؟؟؟؟؟؟
احساسي رو دارم كه اصحاب كهف بعد از بيرون اومدن از غار داشتن:311:
همه كه قهوه اي شدن!!!!!!
تبريك ميگم , مخصوصا به اميد 65 كه با تكنيك تمركز افزايي بالاخره تونست بياد انجمن ازاد:310:
خوب به منم ميگفتين 15 شهريور به بعد شارز ميكردم تخفيف ميخورد بهم:302:ديدم تا شارز كردم دو دقيقه بعد قهوه اي شدم هاااا
اقاي مدير تولدت مبارك:72:
اخه شما هم همزمان با تولد همدردي متولد شدي و شدين مدير همدردي ديگه:82:
(اينجوري گفتم شارزم دوبرابر حساب بشه:311:)
منم تبریک جشن همدردی رو. ما رو که برنده نکردین. پس کیکش رو بهمون بدین لا اقل :) آخه من کیک دوست دارم.
اما دوستان
فکر می کنین انجمن آزاد چه خبره که اینجا نیست؟ :) این چیزا به هیچ کی وفا نکرده از ما گفتن بود :D اصلا فکر نکنین
چون انتخاب نشدم اینو میگما :311: از بچگیم اسمم تو هیچ قرعه کشی ای در نمیومد. به مامانم که میگفتم ، بهم
می گفت لابد خدا خیلی دوستت داره که میخواد خودت به اون چیز برسی و براش تلاش کنی تا قدر بدونی :)
می بینین چقدر عزیز خدا هستم :311:
آخ جون ، همه قهوه ایی میشیم :310:(در اقدامی خداپسندانه:311:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
آخ جون ، همه قهوه ایی میشیم :310:(در اقدامی خداپسندانه:311:)
امید جان دلتو خوش نکن اسم تو خط خورده از لیست :311:
اینم که نوشتی به نظرت واقعا رنگ قهوای هست .:163:
این قهوای هست .
یکی بیاد یه زحمتی بکشه این آلاچیق رو پس بده بهمون قول قول میدیم.
چت روم راه ندازیم.
امید رو میبینید که جا پیدا نمیکنه میاد اینجا پست میزاره . امیدجان بیا بریم.
حال احوال اونجا کمی شباهت به آلا چیق داره . :311:
انجمن آزادی که من توش نباشم آخه به چه دردی میخوره؟؟
میخواین درباره چی بحث کنید؟؟
فقط نادیا-7777 (مادر بچه ها) هست که میتونه بحثای جوون پسند راه بندازه.. شما ها کاربلد نیستین که.
آقا این آلاچیق کل کل ما چی شد پس؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
آقا این آلاچیق کل کل ما چی شد پس؟
اینجا فعلا کل کل کنیم. تا یه جایی به ما بدن سرپایی بده بیا بشیندید.
برو بچ حمله به سوی کل کل . امید فرهنگ نادیا. راحیل خانم. ویدا .بهارشاد. بهار زندگی .
آرش . بی نهایت . بی دل . همه وهمه پیش بسوی آلاچیق جدید از ناچاری همینجا کل میکنیم.
یکی به بعضی ها بگه تو کنترول پنل چی هست 24 ساعته اونجا مشغولند.:311:
با سلام و احترام
به مناسب 15 شهریور ، پنجمین سالگرد تولد تالار همدردی ، حساب کاربری 18 نفری که در قرعه کشی برنده شده بودند جهت دسترسی به تالار همدردی به مدت 15 روز شارژ گردید.
پاییزان
به صورت فوق العاده پاییزان به خاطر تاپیک ختم قرآن در همدردی حسابشون شارژ گردید. و بدینوسیله بابت ایجاد این تاپیک قرآنی از ایشون تشکر می کنم و از شخص پاییزان و همه اعضایی که در این تاپیک فعالیت کردند و تالار همدردی را به نور قرآن منور کردند قدردانی می کنم.
ویدا@
همچنین از ویدا@ به خاطر همکاری در نظم دهی به شکل تالار و همکاری و هماهنگی با مدیران تشکر شده و حسابشون جهت دسترسی به تالار همدردی شارژ گردید.
bahar.shadi
از bahar.shadi به خاطر هماهنگی با مدیران تالار همدردی در پاسخدهی محتوایی به اعضاء تالار همدردی تشکر می شود. و حسابشون جهت شرکت در انجمن آزاد شارژ می گردد.
مرسی مدیر همدردی !
آقا ! این رنگ جدید بهم میاد؟ قشنگه ؟ آبی یه بهتر نبود ؟ بنفش بشه بهتره ؟
چی ؟ سبز ؟ این حرفا رو نزن ، یه دفعه دیدی همین هم ازموون گرفتن ، آبی کمرنگ شدیم ها:311::311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
مرسی مدیر همدردی !
آقا ! این رنگ جدید بهم میاد؟ قشنگه ؟ آبی یه بهتر نبود ؟ بنفش بشه بهتره ؟
چی ؟ سبز ؟ این حرفا رو نزن ، یه دفعه دیدی همین هم ازموون گرفتن ، آبی کمرنگ شدیم ها:311::311:
برو لباستو عوض کن اصلا بهت نمیاد . با این میخوای بری خواستگاری قهوای . برو لباس
آبی خوشگلتو بپوش . :324:
زیاد خوشحال نیستم. چون دوستانی هم در این جمع نیستند . :302::302::302:
یا باهم میرفتیم. یا نمیرفتیم.
یه نفر بیاد آلا چیق به ما بده دلمون ترکید از بس حرف نزدیم. .:311:
من کاری ندارم. تا آلاچیق ندین من هر جا گیر بیارم حرف میزنم .آخه حرف نزنم میمیرم.:311: