گردآفرید جان مثل اینکه یادتون رفت برای نفر بعدی کلمه بگذارین.
نمایش نسخه قابل چاپ
گردآفرید جان مثل اینکه یادتون رفت برای نفر بعدی کلمه بگذارین.
داشتم فيلم "خواب سفيد" رو نگا ميكردم كه نميدونم كي و چه جوري خوابم برد! توي خواب ديدم كه در يك سفر فضايي عازم ماه هستم، در بين راه بيگانه ها به سفينه ما حمله كردند. خيلي ترسيده بودم. دو تاشون داخل سفينه شدند منم به سمت راهروي انتهايي فرار كردم. در همين لحظه يكيشون بهم شليك كرد، منم افتادم زمين و صداي هوار يك نفر بلند شد. به خودم كه اومدم ديدم افتادم روي شكم پسرعموم كه زير مبل دراز كشيده بود. خيلي دلش درد گرفت. بهش گفتم: شرمنده خواب بدي ديدم. اونم گفت: خواهش ميكنم! جاتون خالي خيلي خنديديم.
معشوق همينجاست، بانك كشاورزي، همزن برقي، برج پيزا، N95
معشوق همينجاست يكي از اعضاي گل همدردي است
سالگرد ازدواج من و همسرم بود. من براش همزن برقی خریده بودم و او برام یه گوشی نوکیا n95 . البته من بهش قول داده بودم که ببرمش دیدن برج پیزا اما وقتی داشتم می رفتم بانک کشاورزی که پول بگیرم واسه خریدن بلیط هواپیما دیدم عجب! معشوق (خانمم)همینجاست و متوجه شدم داره برای پاس کردن چکی که واسه خریدن گوشی ام داده از حساب من پول برمیداره..!! عجبا!:P
.
.
.
سبد گل- عرفان- ماشین عروس- همدردی- صلوات
عرفان با یک سبد گل که آراسته به لوگو همدردی بود ، سوار ماشین عروس شد، و در گوش عروس خانم، برای خوشبختی همه اعضاء تالار، صلوات فرستاد.
جناب مدير پس كو كلمات؟
من با امضای آقای مدیر جمله می سازم چون چیزی دیگه به عنوان کلمه نمی بینم.
.......
«اگر می بینید هر روز بر میزان اعتماد به نفستان افزوده می شود و می خواهید که هرچه سریعتر پله های ترقی را بپیمایید بدانید که این از تلاش بی وقفه و روز افزون ابوالفضل سنگ تراشان مدیر همدردی ست که بی هیچ چشمداشتی آرزومند موفقیتتان است. ندای روح بخش سخنانش چون بادی خنک بر دشت همدردی می وزد و گونه گلهای این دشت را نوازش می کند و باران محبتش همچون شبنم بر رخسار نو گلان می نشیند. همگی دوستت داریم و آرزومند آرزوهایت هستیم»
.
.
.
ارسال- محبت- ترانه- باد - کشتی
می خواستم نامه ای از اعماق وجودم برایت ارسال کنم
پس ترانه ی محبت را بر کشتی خیال نشاندم و به باد سپردم تا برایت بیاورد...:16::16:
دفتر-پول-تاخیر-ایمیل-انتظار
خوب آتنا خانم . . . حالا اون پنج واژه را می گذارمشان:
**اپیزود،ذوالفقار،عنبیه،کا لیبر و سمفونی.**
فقط جهت آگاهی می گویم که:
1-عنبیه=بخشی از چشم انسان.
به شرطی قبول است که مثل خودم کلک نزنید و در یک جمله نگویید که این واژگان بی ربط هستند تا جمله ای را بسازید و تمام؛
می دانم که تأخیر کردم درنوشتن ایمیلم و تو را در انتظار گذاشتم،اما رفتم و پول داده، یک دفتر خریدم تا بجای ایمیل که نمی تواند احساسم را به تو برساند،نامه ای سراسر عشق و شیدایی برای تو جان من،وجود من و ملکه آرزوهایم بنویسم.
خیال بد نکنید درباره من ها!!!
سلام
در اپیزود اول فیلم ذوالفقار که خیلی وحشتناک بود ، یه نفر عنبیه چشم قهرمان اصلی فیلم رو با یک کالیبر 7 نشونه گرفته بود و هم زمان داشت بخشی از سمفونی بتهوون پخش می شد ...
( اصلا کالیبر 7 داریم ؟ ... ):P
گل نرگس ، کاهو ، ساعت زنگدار ، انرژی هسته ای ، خدا