RE: +خانمها (همه و مخصوصا مذهبی) لطفا کمک کنن
بلاتکلیفی خودش خیلی با روح و روان یک دختر بازی میکنه و شاید در این دوران چون تحت فشار هست شما رفتارهایی ببینید که شک کنید .
از طرفی حق دارن تا رسمی نشده استرس داشته باشن و پاسخگوی خیلی چیزها نباشن به هرحال همیشه این در ذهنشون هست که شاید نشد و............
اما شما مردی و نوع نگاهت به قضیه فرق میکنه و اینطور فکر نمیکنی . طبیعی هم هست چون انتخاب کننده ای و خیلی چیزهایی که برای یک دختر مطرح هست برات اهمییت نداره.
پس دقت کن و بدون که با این روند به هیچ جا نخواهی رسید . مدتی رو هم به خودت هم به ایشون فرصت بده و هدفت رو مشخص کن و اگر واقعا قصد ازدواج با ایشون رو دارید رسمی جلو برید و بدونید که راه رفع تردیدها مشاوره ی حضوری بعد از رسمی شدن قضیه هست .
خواهش ميكنم جو رو متشتج نكنيد.
چرا اين جوري صحبت ميكنيد آقاي فرهنگ؟
من دوست ندارم توهين بشه به ايشون.شما نبايد در مورد آدمها قضاوت كنيد.اون هم در مورد كسي كه تا حالا نديدين.
اين يعني من هم تشخيص نميدم كه كسي از من سو استفاده كنه!!!
خانم سالی برداشت من بود.با توجه به اینکه نه حاضره به خاستگاری بیاد و نه قطع ارتباط کنه چیزی غیر از این به ذهنم
نمی رسه.من اینجا با کسی تارف ندارم.
خانم باران واقعا ازتون ممنونم.حرف دل منو زديد.
آقای فرهنگ من اگه بخوام بدون هدف با دختری فقط برای خوش گذرونی ارتباط داشته باشم، موقعیت به اندازه کافی دارم و خیلی دخترا هستن که خودشونو خیلی راحت در اختیار آدم قرار می دن، اما من نه دنبال همچین ارتباطاتی هستم و نه به قول شما همچین لذت هایی. خانم سالی دختر خیلی خوب و متین و محجوبی هستن و منم این خصوصیتشونو خیلی دوست دارم.
خانم باران
می دونم که یه دختر چقدر احتیاج به امنیت در یه رابطه داره اما فکر نمی کردم که نداشتن امنیت اینقدر در رفتار تاثیر بذاره، که الان شما میگید می ذاره.
از خانم سالی معذرت خواهی می کنم که نتونستم خوب درکشون کنم و اینکه اگه چیزی تو این تاپیک باعث ناراحتیشون شد. امیدوارم که هر چه زودتر بتونم شرایطو فراهم کنم و به خواستگاری رسمی برم و از طریق شناخت مستقیم و کمک مشاور این تردیدهارو بر طرف کنیم و به نتیجه مثبتی برسیم. انگار توصیه همه خواستگاری رسمی و مشاور هست.
برامون دعا کنید.
خانم سالی ، آقای گرین
آنچنانکه پیداست شما در یک رابطه عاطفی بسر برده اید تا یک رابطه شناختی ، و این اشتباه بوده .
بهتره از همین حالا ارتباط رو به این شکل قطع کنید و تا کار رسمی نشده با هم در ارتباط نباشید .
با رسمی شدن قضیه به طور جدی و کاملاً حساب شده و بدور از احساسات برای شناخت اقدام کنید .
خانم سالی !
بهتره شما هم بعد از خواستگاری رسمی آقای گرین ،خانواده را متقاعد کنید که فرصت کافی را برای شناخت بدهند .
آقای گرین !
شما هم روند اصولی را برای شناخت طی کنید . برای این منظور بهتره اطلاعات و مهارتهای خود را در این زمینه( که در این تالار هم تاپیکهایی در این رابطه هست ) بالا ببرید .
موفق باشید .
.
از همه كساني كه كمك كردن مخصوصا كارشناسان محترم تشكر ميكنم.
من كه سر در گم نيستم ديگه و فهميدم بايد چه كاري انجام بدم.
خيلي ممنونم.
با آرزي موفقيت براي همه.