RE: باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
منو که دیروز حسابی خیس کردین رفتم لباسامو عوض کردم و اومدم..
به به، می بینم به جمعمون اضافه شده، سارا جون حیف که به چسب حساسیت دارم وگرنه کمکت می کردم..
فرشته این همه صیفی جات به چه دردمون می خوره، مگه میخوایم سوپ بخوریم؟؟
کیوان جان، توی باغ حواست باشه فقط باید آهنگهای مجوز دار بذاری، وگرنه در باغ تخته میشه..
بی بی عزیز، با خانمتون تشریف می آوردین، فکر کنم بیتر بود.
سلااااااااام
من بازم اومدم:310:
چه عجب یکی یکی آقایون تشریف فرما شدند! فکر کنم آقای کیوان که اومد دید باغمون باصفاست رفت و بقیه رو خبر کرد نه ؟:310:
به هر حال خوش آمدید آقای BABY ....مطمئن باشید این باغ از اونایی نیست که به چند نفر فروخته شده چون فرشته مهربان حسابی حواسش جمع تو این کارا!!!!
خانم غزاله هم که اومد............شما هم خوش اومدی .اما فکر کنم تهدیدات گل مریم کارخودش رو کرد ها:305:
کاش فیلو سارا ، محمد ابراهیمی ، کامران ،مسلمان و بقیه هم بیان.انشاء الله که تو راه هستند
آقای کامران که حسابشون غیر فعاله اما آقای کامران بدونید که دوستان اینجا به یادتون هستند
اینم اتوبوس کسی جا نمونه:305: که خودش باید بیاد ها
http://gajamoo2.files.wordpress.com/...ne-mardane.jpg
مثل اینکه جای همه نمیشه :311:خب بقیه صبر کنید گل مریم اون یکی اتوبوس رو بیاره:311:
:311:یعنی مسافراش ماهائیم ؟؟ بابا زکی!
گفتیم یه تالاره و یه خانم دکتر !!! یه کم خرج کنید بابا ، این همه پولو میخواید چیکار ، این که از اتوبوسای هند هم بدتره.
من که از اول گفتم یا با همواپیما میام یا عروسیشونو میاریم همینجا!!!!
حالا سارا بیا باغ دیگه ، اینقد جدی نگیر وگرنه حالا حالاها باید بچسبونی (چسب بزنی) این رفقات هم که تو عمل کمکی نمی کنن.
:227:یا تو آبن ، هندونه و خربزه میخورن ، یا کتاب میخونن ، یا همدیگه رو خیس میکنن .... یا اعلام میکنن به چسب حساسیت دارن وراحت میکنن خودشونو ( نمی تونم راحت جونم )
عروسای گل باغ
این ضرب المثل رو حتما از مادر شوهرای عزیزشون :227: شنیدن : نمی تونم راحت جونم
به به بی دل و باغ ، من گفتم لابد رفتی تو تریپ دل مشغولیات ، من که نفهمیدم اگه بی دلی که واقعا هستی دیگه دل !! مشغولی یعنی چی ؟ اگه دل داری پس چرا هی میگی بی دلی .... اون ارسال 84 رو هم بزار رو دل ومل و...
خودمونیم یهو تو این باغ زنده شدی ها :227: من که پاک !!! یادت نره
بابا این دل و مل و اینارو بیخیال ، دستتو بده بریم تو آلاچیق ، دور و بر باغ زیاد بدرد ما نمی خوره بریم تو همون آلاچیق و .... هندونمونو بخوریم :311:
به به آقای بیبی
چه عجب این ورها
کاش خانومم می آوردین
کلی باهاش حرف نگفته داریم
خانومتون اگه بدونه تو تالار چقدر خواهان داره حتما یه سری به ما میزنه
شما چرا دست خالی اومدن
میوه ای شیرینی ای آجیلی تخمه ای چیزی با خودتون می آوردین
یکم خرج کنید بد نیستا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
راستی دوستان اگه من نیومدم به یادم باشید
مسول برگزاری جشن و داشته باش ، کجا دختر !! آره با خودتم ، مگه افتتاحیه (ما که نفهمیدیم این باغ و برا چی خریدین ، میخواین توش عروسی بگیرین؟ افتتاحیه ؟ مال استراحته؟ برا کل کله ؟ حالا هر چی...) با شما نبود:311:
حالا کارتا رو نمی چسبی ، افتتاحیه رو بچسب!:227:!
آقای BABY میل خودتونه اگه با این اتوبوس نیاید ممکنه دیگه نه اتوبوس باشه نه حتی اون الاغی که شاد داده بود به آنی چه برسه به هواپیما!!
از من می شنوید با همین بیاید البته باید یا برید رو سقفش یا اینکه به زور جای کسی دیگه رو بگیرید:311:
البته اگه خانمتون رو هم بیارید با این میان استقبالتون::310:
http://www.flug-revue.rotor.com/FRhe...3/FR0203d1.JPG
آقای BABY حساب کاربریم تموم میشه و دیگه نمیتونم بیام اگرم فعال بود تا یکشنبه نمیتونستم بیام .
اما به جون خودم به خاطر کار و زحمتها نیست ها
بی دل به قول خودت : اینا که گفتی(نه گذاشتی) یعنی چی ؟
مامفرد عزیز
والا ما یه روز نبودیم ، اینقد تو باغ مون رفت و اومد شده و بریز و بپاش کردین ، که نه درختی توش مونده نه چمنی !!! ماشالله به این حضور فعال ، نمی دونم کارای خونه تونو کی می کنه ؟؟؟!!!
الثانی: یه حیوون هم من بیارم تو باغ ، باغ وحشمون تکمیل شه ، بعد بریم سر اصل ماجرا
http://www.hamdardi.net/imgup/5306/1...46d6afd85f.jpg
تا حالا اینجوری خجالت کشیدین؟؟؟
مگه خانمی پیدا میشه که حرف نگفته داشته باشه ؟؟؟؟