بی حرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست
باور کنید که پاسخ آیینه سنگ نیست[color=#006400]
نمایش نسخه قابل چاپ
بی حرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست
باور کنید که پاسخ آیینه سنگ نیست[color=#006400]
قارون دیگه این دخترو پیگری نکن. رهاش کن! :316: خواهش می کنم ازت
دوستان درست میگن...اگر میبینید دیگه رابطه ای بین شما نیست بیش از این در امور شخصی این خانم تجسس نکنید...اگه امکانش هست جلوی کنجکاوی خودتون بگیرید...شما مسئول کارها و رفتار اون خانم نیستین ...قید ایشون رو بزنید و به زندگی عادی خودتون برگردین...تجسس بیشتر مسئولیت بیشتری در پی داره...
قارون عزیز
برای آنان که مفهوم پرواز رانمیفهمند هرچقدر بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی
[img]Sky%20and%20the%20Bird[/img]
این اتفاقاتی که داره برای تو میفته بارها وبارها رخ داده و هر کسی که این تجربه رو داره بهت میگه [color]کاتش[/color] کن اگر اون بهت وفادار بود وسراغ کسی نمیرفت باز یه نقطه ی امیدی بود ولی با این اوصاف همونطوری که از قدیم گفتن
عشق یه سره دردسره:305:
اگر اون میتونه این جدایی تحمل کنه پس تو هم میتونی حتی اگه اونم نتونه باز تو میتونی چون توی این رابطه تو قوی تر و با اراده تر بودی پس تو جداییش هم همینطور خواهد بود انشاا...:323:
نه میتونم بخوابم . نه میتونم درس بخونم . حوصله هیچ کسم ندارم . یعنی دارم دیوانها میشم ,نه؟
من می خوام برگردم به اون آدم آروم که یه زندگی بی دردسر داشت ... من می خوام آدم بشم ... چکار کنم !
همش در حال نفس نفس زدنم و ضربان قلبم چندین برابر میزنه... این یعنی من خوب نیستم .
خدایا کمکم کن
چه وحشتناک
دوست عزیز
اگه این حالات رو نداشته باشی که باید بیشتر نگران سلامتیت و روحیه ات باشی نه تو دیوونه نمیشی این حالی که داری حتما بعد از جدایی خصوصا با زمان طولانی و وابستگی زیاد به وجود میاد واصلا غیر عادی نیست به شرط اینکه خودت غیر عادیش نکنی با رفتارها و انجام یه سری کارهای بچه گانه که بیشتر عذاب ادم رو زیاد میکنه
شرایط تو داره طبق روال عادی پیش میره،این خیلی سخته که آدم بخواد از وابستگیش دل بکنه ولی سختتر میشه اگه نتونه به موقع این کاررو بکنه،بیا و به خودت بگو حالا که شروع کردی تا آخرش برو،مطمئن باش هیچ کدوم از پستها نمیتونه به اندازه ی خودت کمکت کنه یعنی باید بخوای تا بتونی
(خواستن توانستن است)
تو حتما میتونی از پسش بربیای خداوند وقتی دردی رو به آدم میده صبرش رو هم میده اگه از اون بخوای حتما کمکت میکنه
با خداباش و پادشاهی کن بیخدا باش و هرچه خواهی کن:323:
مرور زمان معجزه میکنه تحمل کن تا بهت ثابت شه
چون میگذرد غمی نیست:72:
می خوام باهات رک حرف بزنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط gharoon
تو گناه کردی، بد کردی، ارتباط بی حد و مرز قبل از ازدواج با هر توجیهی هم که باشه غلطه، خیانته، افسار گسیختگیه!
تو داری تاوان اشتباهات خودت رو می دی. کسی که قصدش ازدواجه، باید نفسش رو مهار کنه تا بتونه منطقی تصمیم بگیره!
توبه کن از صمیم قلب و از خدا بخواه که پاکت کنه، تا از این وضعیت در بیای!
به خدا من برای اولین بار تو عمرم فقط با همین خانم این کار و انجام دادم . چون فکر می کردم همسر اینده منه. چون نمی خواستم از دستش بدم.
من کسی بودم که دوست دختر داشتم اما بخاطر همین اعتقاداتم نتونستم با کسی بمونم. چون اونها رابطه نزدیک می خواستن و من نمیتونستم خط قرمز هام و رد کنم. اما ایندفعه گفتم خدا کسی پیش روم گذاشته تا من و خوشبخت کنه چون به کسی بدی نکرده بودم.. اما یدفعه.....
هدایا من و ببخش و راه درست و هم نشونم بده. دارم دیوانه میشم .
همتون حق دارید در مورد من اینطور فکر کنید و خودم هم از خودم بدم آمده.
قبول کن که خیلی هستند که با وجود سن بیشتر، اولین تجربه جنسی شون فقط با همسرشون و در منزل مشترکشون هست.
خداییش بگو، این لذتش بیشتر نیست؟
همین طور که تو پست قبلی ام گفتم از صمیم قلب توبه کن و از خدا بخواه که کمکت کنه.مطمئن باش که می کنه. اما لازمه توبه اینه که اول قبول کنی که گناهکاری، که هستی.
این هم درس عبرتی می تونه باشه برای کسانی که فکر می کنن اگه میل جنسی شون قبل از ازدواج پاسخ داده بشه، می تونن همسرشون را با معیارهای بهتری انتخاب کنند.