از رک بودنش خیلی خوشم میاد ،اهل زیر آبی رفتن نیست ،صاف و صادق و بی غل و غش
ضمن اینکه خیلی انرژی +میده:228:
دوست بسیار خوب منه ،مخوصوصا که جفتمون هم مردادی هستیم:D
امیدوارم همیشه شاهد حضورشون تو تالار باشیم:46::46::46::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
از رک بودنش خیلی خوشم میاد ،اهل زیر آبی رفتن نیست ،صاف و صادق و بی غل و غش
ضمن اینکه خیلی انرژی +میده:228:
دوست بسیار خوب منه ،مخوصوصا که جفتمون هم مردادی هستیم:D
امیدوارم همیشه شاهد حضورشون تو تالار باشیم:46::46::46::72:
غزاله عزیز، یکی از معدود افرادی هستند که ظاهر و باطنشون یکی هست،:303:
و یکرنگی و دلسوزی تنها یکی از خصوصیات مثبت ایشان هست...:72:
همدردی و دلسوزیهای ایشان در مشاورههایی که به افراد میدهند ستودنی هست!:303:
و ضمنا از نظر اطلاعات حقوقی، اطلاعات خوبی دارند،:325:
از اینکه بالاخره در رشته مورد علاقه شان(حقوق) در حال تحصیل هستند شخصاً بسیار خوشحالم و فکر میکنم حضورشان در تالار از این نظر هم بسیار مفید میتواند باشد،
امیدوارم در همه امور زندگی موفق باشند...:72:
غزاله صادق است و مهربان .
اهل دو رنگی و ریا و فریب نیست .
علی رغم سن کمش سعی بر دانستن دارد و اهل تعامل و گفتگو است و حرف منطقی را خیلی خوب دریافت می کند و واکنش مثبت نشان می دهد .
از اطلاعات وی در مسائل حقوقی بارها استفاده کرده ام . مرسی غزاله جونم .
و عشق به حیوانات و محیط زیست در درون غزاله از دید من واقعا ستودنی و شگفت انگیز است .
دقیقا" یادم میاد روزهای اول عضویت غزاله رو,
من یکی از دستش داشتم دیونه میشدم! باور کنید :311: انقدر بهش تذکر میدادم بماند،
اما به مرور اون به لحاظ فکری رشد کرد؛تصمیم های اون بوی بزرگ شدن می داد, سنجیده و محتوا دار
من خیلی از این بابت خوشحالم, چون بی حرکت نبود ,
بهت تبریک میگم:72:
گل مریم >>>> در بسیاری از راهنماییهاش خوب عمل کرده ، گاهی در بعضی موضع گیریها احساسی بوده که البته سعی کرده زود هم مهار احساس را در دست گیرد ، براش آرزو می کنم از فرصت تنهایی به عنوان یک غنیمت بزرگ به خوبی استفاده کنه ، و بخشیش رو هم که در خدمت تالاره مستدام بداره .
سارا>>>> از همان ابتدای ورودش به تالار فعال بود ، یادم میاد می دیدم به سرعت تعداد پستهاش بالا میره ، وقتی پستهاش رو مطالعه می کردم می دیدم اغلبش هم پستهای جدیه . سارا دوره ای بسیار احساسی بود در تالار و زود رنج ، اما به مرور و بخصوص از تابستان 88 من به وضوح شاهد تغییراتش بوده و هستم ، به راحتی و منطقی حرفش رو میزنه و اینروزها اگر چه حضورش کمتر شده اما می بینم در تاپیکهای حساس خیلی خوب و زیبا حضور پیدا می کنه و راهنماییهای کارساز میده . علاقمندیش به آموختن بیشتر و به کار بستن برای داشتن یک زندگی پویا تحسین برانگیزه .
غزاله >>>> ضمن تایید نظر کیوان مبنی بر پخته و محطاط تر شدنش در اظهار نظرها ، صداقتش در نظرات و تاپیکهاش مشخصه بارزشه حتی اگر گاه گزنده هم باشه باز می ارزه و می دونم گزندگی هرگز قصدش نیست . موردی از ایشان به یاد دارم که حیف می دونم ذکر نکنم ، اونم وقتی بود که بر اساس اطلاعات اشتباه قضاوت و اظهار نظری در مورد شخصی داشت ، و چیزی نگذشت که اطلاعات درست را دریافت کرده بوده و لذا بی وقفه بهم پیام اصلاحیه داد و نظرش را پس گرفت و این بسیار تحسین برانگیز بود برایم . و بیانگر اینه که وقتی اشتباه کنه باکی از اذعان نداره ، البته اگر کمی تأمل در مورد اطلاعات به خرج بده و هیجان را کنترل کنه اینم پیش نمیاد و چه عالی میشه :104:امیدوارم زندگی پویا و شیرینش با همسرش به پیری هردو به پای هم برسه .
با سلام
gh.sana گرامي با همه وجودش با مراجعين تعامل برقرار كرده و راهنمايي مي كند.
و واقعا همان را مي گويد كه باور دارد و در آن مورد توانمند هست.
خودش، افكار و هيجاناتش شفاف و رك هست. كسي در قبال او به زحمت نمي افتد تا بخواهد از روي حدس به نظراتش پي ببرد.
شجاعت بيان افكار و انتقاداتش را دارد.
و رو به پيشرفت بودن و سعي اش در تغيير خويش، كه دوستان مورد اشاره قرار دادند، نكته بسيار با اهميتي هست كه ايشون بايد اين گوهر را همواره حفظ كنند.
و همه اين ها محسناتي هست كه يك دنيا ارزش دارد.
نكته بسيار مهمي كه بايد بهش توجه داشته باشد، استفاده از سياست تاخيري در برون ريزي هيجاني خودش در زندگي فردي هست.
اگر زود و هيجاني ، نسبت به مسائل زندگيمون واكنش نشان دهيم ممكن است بعضي زوايا از قلم بيفتد. يا شدت واكنشمان متناسب با موضوع نباشد. و از همه مهمتر عزيزاني كه به ما نزديك هستند مثل همسر، دوستان و ... ممكن است به خاطر هيجانات شديد و آسيب رسان ما، همه واقعيات را با ما در ميان نگذارند.
به هر حال از زحمات زيادي كه gh.sana محترم در تالار مي كشند تشكر و قدرداني مي كنم و اميدوارم در تمام مراحل زندگيشون موفق باشند.
با سلام
از ديگر اعضاء فعال و خلاق تالار همدردي rsrs1380 گرامي مي باشد.
به خاطر پرجنب و جوشي كه دارند، وجودشان و غيبتشان كاملا محسوس هست. غم و شاديهايش تابلويي واضح دارد.
در تالار به خاطر نحوه مثبت تجزيه و تحليل هايشان غالبا مراجع از او سود وافر مي برند. همچنين به خاطر حسن انتخاب مقالات به غني نمودن تالار كمك زيادي كردند.
در زندگي فردي احساساتش پاشنه آشيل او محسوب مي شود. گرچه او تا كنون خيلي روي خود كار كرده است، ليكن تا جايي كه بايد باشد و آرامش با ثباتي را تجربه كند، راه زيادي دارد.
توصيه به سياست هاي تاخيري كه براي gh.sana داشتم در مورد سارا هم صدق مي كند.
تحمل ، پذيرش و صبر بسيار برايش مفيد ارزيابي مي شود.
اضافه بر آن بايد استراحت هاي زيادي براي ذهنش در نظر بگيرد.
نياز نيست كه هر مسئله يا اتفاقي را ازش موضوعي بسازد و ساعتها تجزيه و تحليلش كند.
از نكات مثبت سارا تعامل صميمي و احساسي قوي با ديگران هست.
از آنجا كه احساس شامل طيف وسيعي از تعاملات از منفي و مثبت مي شود مثل ، عشق، تنفر، لذت طلبي، پرخاشگري، دوست داشتن، شادي ، غم،ترس ، لذا براي در اختيار گرفتن كنترل آنها بايد به سطح ميانه و تعديل بيشتر نزديك شد.
در اين شرايط ممكن است خبري از هيجانات مثبت انفجاري نباشد، اما به جايش ياس،خستگي و غمهاي عميق هم شدتش كم مي شود.
خلاصه:
rsrs1380 گرامي، غالبا به خاطر شدت دلسوزي كه دارند بيشتر براي ديگران مفيد هستند. و براي اينكه آرامش بيشتري تجربه كنند، بايد سهم مديريتي كمتري به اين احساسات بدهند.
آرام و پيوسته بودن را بايد جايگزين تند و كند بودن خود در تعاملات بدهند.
صبر، رفتارهاي تاخيري هم به سرعت بخشيدن تغييراتشون كمك مي كند.
وي بسيار يار ارزشمندي براي اعضاء تالار هست. وجودش به غني شدن تالار چه از نظر محتوايي و چه از نظر شكلي كمك كرده و مي كند.
وجودش و نظرات شاد و خلاق گونه اشان انرژي زيادي در وجود تالار و اعضايش جاري مي سازد.
در صميميت بين اعضاء تالار نقش بسيار مهمي را ايفاء مي كند.
نکته ای را لازم می دانم اشاره دارم
دوستان عزیز
از توجه به تأثیر وجود افراد در تالار غفلت نکنید ، حتی اگر در همین راستا نقدی هم هست به کاربر عزیز در جهت ارتقاء اثر بخشیش کمک خواهد کرد همچنین اگر پست و تاپیکی با اثر گذاری قابل توجه دیده اید اشاره کنید ..
این نکته را از این باب لازم به ذکر دیدم که بعضی پستها فقط به ویژگیهای فردی شخص اشاره شده ، و از عنوان تاپیک غفلت گردیده . امیدورام در ادامه به این مهم توجه شود .
.
سلام وجود اين عضو خانم بالهاي صداقت در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم بالهاي صداقت عضو فعال مهربان دلسوز و خوش اخلاق همچنين در تالار بسيار كوشا وسازنده نقش خود را ايفا ميكنند تلاششون واسه كمك به ديگران ستودني است ايشان يكي از اعضا فعال تالار هستند مطالب مفيدي ارسال مي كند هميشه سعي ميكنند تا انجا كه ميتوانند به ديگران كمك كنند ارسال مفيدي داره براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72:
اتفاقا فرشته جان من مدتی قبل خواستم اینو تو این تاپیک بهش اشاره کنم
اما دلم نیومد بزنم تو ذوق بچه ها
دیدم با اشتیاق درمورد شخصیت همدیگه نظر میدن،بد هم نیست اینم در کنار تاثیر فرد در تالار بهش اشاره بشه
اما در مورد سارای عزیز
واقعا از پستهای رنگارنگش لذت میبرم
البته محتوای پستهاشون هم خیلی عالیه
سارا هم مثل غزاله و بعضی دوستان باعث شادی فضای تالار میشه
با طرف مقابلش صمیمی صحبت میکنه،حتی اگه تازه باهاش آشنا شده باشه
بقول آقای مدیر باعث میشه بین اعضا صمیمیت بیشتری بوجود بیاد
از جمله اعضایی که نمیذاره تاپیکهای سرگرمی از صفحه اصلی بره و لبخند به لبان ما مینشونه
ازت متشکرم
بالهای صداقت عزیز
با اینکه از اعضای جدید تالار بودم واقعا هر بار با باز کردن تاپیکی که باران برای تبریک به شما ایجاد کرده بود ذوق میکردم
بالهای صداقت مقالات پرمحتوایی ارسال میکنن که بسیار مفید هستن
از حضورشون در تالار حس خوبی بهم دست میده و فرد صبوری هستن
موفق باشین
البته چون من چند ماهه فعالیت دوستان رو شاهد هستم شاید نتونم بیشتر نظر بدم شاید هم بعضی نظراتم اشتباه باشه به همین دلیل