اصلا بد شانس نيستي اينجوري هم فكر نكن
بايد قلب صافي داشته باشي كه اين و از خدا مي خواي
بهر حال سعي كن خودتو سرگرم كني و خيلي بهش فكر نكني
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا بد شانس نيستي اينجوري هم فكر نكن
بايد قلب صافي داشته باشي كه اين و از خدا مي خواي
بهر حال سعي كن خودتو سرگرم كني و خيلي بهش فكر نكني
دوستان به خدا دست من نیست هر کار میکنم بازم فکرش از سرم بیرون نمیره لعنت به این عشق سگی
اين عشق سگي نيست اين هوس شيطانيه
اگه هوسه چرا به صحبت کردن با اونم راضیم چرا از ذهنم نمیره چرا به کس دیگه این علاقه رو ندارم اخه من دلم واسه اونم میسوزه نمیخوام به خاطر در اوردن خرج زندگیش و پول خودشو جلوی اون نامردا که میدونم یه روز بهش خیانت میکنن کوچیک کنه خودشم میگه که دوست پسرش با چند نفر دیگه هم رفیقه که به این نمیگه ولی من میدونم اون پسره فقط اینو واسه سکس میخواد واسه همینم واسش پول خرج میکنه اینم میدونه یا نمیدونه مجبوره اخه من حیفم میاد اون به این زیبائی مهربونی این مشکلات رو داشته باشه هر چندم که ادم بدی باشه بازم گناهه بخدا من دنبال هوس خودم نیستم فقط میخوام به اون کمک کنم میخوام براش یک همدرد و کمک حال باشم ولی نمیدونم چه جوری بخدا دلم براش میسوزه ن که نمیتونم این حرفا رو بهش بزنم دلش ازم میشکنه بخدا من هوس باز نیستم من میخوام اونو از گمراهی در بیارم بابا من هر چی میگذره بیشتر میفهمم که من باید بهش کمک کنم اون توی گمراهیاش غرق شده شما بگید من چه گناهی کردم این قدر دل رحم شدم من برای دختر بچه ی اونم نگرانم چون اگه اینجوری باشه با این زمونه بد اونم گیر این نامردای پست فطرت میوفته و خراب میشه حد اقل یه کاری واسه دخترش کنم مگه اون چه گناهی کرده
خب اگه دلت براش مي سوزه و پول داري اينقدر پول بريز پاش كه تا اخر عمرش راحت زندگي كنه بعدش هم خودتو بكش كنار . ببين واقعا اونم ديگه كنار مي زاره و اينكارهارو نمي كنه ببين واقعا فقط به پول احتياج داره نه چيز ديگه
داري اشتباه مي كني
پس به چی احتیاج داره منم اونقدر ÷ول ندارم چاره چیه
این چه دنیائیه
اگه هوسه چرا به صحبت کردن با اونم راضیم چرا از ذهنم نمیره چرا به کس دیگه این علاقه رو ندارم اخه من دلم واسه اونم میسوزه نمیخوام به خاطر در اوردن خرج زندگیش و پول خودشو جلوی اون نامردا که میدونم یه روز بهش خیانت میکنن کوچیک کنه خودشم میگه که دوست پسرش با چند نفر دیگه هم رفیقه که به این نمیگه ولی من میدونم اون پسره فقط اینو واسه سکس میخواد واسه همینم واسش پول خرج میکنه اینم میدونه یا نمیدونه مجبوره اخه من حیفم میاد اون به این زیبائی مهربونی این مشکلات رو داشته باشه هر چندم که ادم بدی باشه بازم گناهه بخدا من دنبال هوس خودم نیستم فقط میخوام به اون کمک کنم میخوام براش یک همدرد و کمک حال باشم ولی نمیدونم چه جوری بخدا دلم براش میسوزه ن که نمیتونم این حرفا رو بهش بزنم دلش ازم میشکنه بخدا من هوس باز نیستم من میخوام اونو از گمراهی در بیارم بابا من هر چی میگذره بیشتر میفهمم که من باید بهش کمک کنم اون توی گمراهیاش غرق شده شما بگید من چه گناهی کردم این قدر دل رحم شدم من برای دختر بچه ی اونم نگرانم چون اگه اینجوری باشه با این زمونه بد اونم گیر این نامردای پست فطرت میوفته و خراب میشه حد اقل یه کاری واسه دخترش کنم مگه اون چه گناهی کرده
انگار دیگه از من خسته شدین اگه اینطوره من معذرت م
سلام roz_zard
نمی دونی چقدر جات در انجمن ها و موضوعهای دیگه خالیه...
نمی خوایی از این اتاقت یه سری بیایی بیرون...
بیا با غمهای ما هم آشنا شو
بیا دردهای ما رو هم ببین.
شاد چند قطره اشکی هم برای ما ریختی
شاید برای لحظاتی دلت با ما شد
ما اصلا از شما خسته نیستیم...
می بینی پستهای این موضوع از 78 هم گذشته....
اما کسانی تنها در موضوعات خود منتظر اندیشه های شما برای کمک هستند...
منتظرت می مونیم...