RE: ارزشیابی عملکرد هریک از اعضاء(انتخاب بهترین عضو)
من هم به نوبه ي خودم از جناب گردآفريد كه مهربون و منطقي هستند تشكر مي كنم . پاسخهاشون توي تاپيكها به اعضا با حوصله ست و برخوردشون هم با ملايمت . به نظر منم ، تاپيك در حوالي بساط شيطان كه شاد هم معرفيش كرد بسيار تأثير گذار و زيبا بود .
همچنين تاپيكهاي زيباي ديگه شون :
بوسه ها
زنجيره عشق
راز و نياز يكي از ما با خدا
كه الان ديگه اگه بخوايم با خدا راز و نياز كنيم اينقدر ازين جور چيزا زياده كه عمرمون قد نمي ده
بازشناسي يك نياز ضروري
به نظر من جناب گردآفريد در اين تاپيك سئوال هاي بسيار منطقي رو بيان كردن كه هر ذهني رو به چالش مي كشه ولي متأسفانه تاپيك با يك سري نظرات بدون تفكر و متعصبانه به بيراهه رفته و به نتيجه اي كه هدف ايجاد تاپيك بوده دست پيدا نكرده .
دوباره از زحماتي كه آقاي گردآفريد در رابطه با روشنگري و كمك به ديگران در اين تالار مي كشن ، قدرداني مي كنم .:72:
من از دانه عزیز تشکر میکنم به خاطر اینکه با وجود مشکلی که خودش داشت سیع داشت به همه کمک کنه و پستهای ارزشمندی هم ایجاد کرد
ممنونم مينا22 عزيز
هدفم خير بوده وهست.
خدا به من كمك كرد
براي همه دعا دمي كنم كه خدا بهشون كمك كنه
سلام
همه اعضا عملکرد خوبی داشتند هیچ شکی نیست
ولی از همه بیشتر
آقای گردآفرید- آقای عرفان مرادی- آقای مدیر عزیز و دانه جان وشاد عزیزم و الینا جان...
و آقای ابراهیمی هم در نهایت اضاف می کنم
من هم از مدیر همدردی و گردآفرید و آقای مرادی, خانم زیباده تشکر میکنم
قرار شد تشکر کنیم با لینک ارسالهای خوبشون دیگه . چرا همه اینجوری تشکر می کنن ؟؟؟ این که شد همون قدر دانی از اعضای همدردی که تو یه تاپیک دیگه هم بود .
از shad عزیز تشکر می کنم به خاطر راهنمایی ها و مشاوره های مفیدی که به دوستان همدردی ارائه می ده . هم چنین نسبت به سایر اعضا لطف و محبت داره . اینم لینک دو تا از تاپیک های مفید و زیباشون در تالار همدردی :
خلاقیت در کودکان
وجدان (این تاپیک بسیار بسیار عالی و پرمحتوا بود توصیه می کنم دوستان حتماً مراجعه کنن .)
شیلا و پارمیس عزیزم ممنون
:72:
از نیکخواهی دوستان و همراهان ارجمندم سپاسگزاری می کنم و امید آن دارم که رها از هرگونه خودپسندی،دشمنی،قهر و ترک یا ساختن *جایی و چیزی و کسانی* به شکلی که خود دوست دارم،بتوانم با کمک خداوند بزرگ همچنان در خدمت همگان باشم.
سلام
حالا که بحث،بحث تشکره من هم از همه ی دوستانی که با مطالب پرمحتوایی که می فرستند ما رو از اطلاعان و تجربیاتشون مطلع می کنند متشکرم.
متاسفانه حافظه ام یاری نمی کنه که تک تک اسامی رو ذکر کنم ولی از آقای عرفان مرادی،الینا،شادو نازنین غ مطالب مفیدی یاد گرفتم که اینجا ازشون تشکر می کنم.
از آقای گردآفرید هم که حضورشون رو نماد پویایی تالار می دونم و بقیه دوستانی که با وجود همه ی تغییرات خوب و بد این جمع رو ترک نکردند ممنونم.
در ضمن امیدوارم فرشید عزیز و بقیه رفقا که با دلخوری از تالار رفتند باز هم به ما افتخار بدن تا از حضورشون در تالار استفاده کنیم.
مرسی از همه تون.ببخشید اسم همه تونو باید می آوردم چون همه تونو دوست دارم :228::72::72::72::72::72::72::72::46: