اصلا نگران نباش دوست عزیز . روز های سخت گذشتنیه . به این فکر کن که خیلی ها شرایط سخت تر از شما دارن
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا نگران نباش دوست عزیز . روز های سخت گذشتنیه . به این فکر کن که خیلی ها شرایط سخت تر از شما دارن
خيلي از دوستان متشكرم كه دلداري مي دهند ولي باور كنيد تا در موقعيتي قرار نگيريد نميشه در موردش اظهار نظر كرد البته ارزوي من اينه اين اتفاق واسه هيچ كسي نيفته ولي
احساس سوختن به تماشا نمي شود آتش بگير تا بداني چه مي كشم
ایمان گرامی
اینکه دوستان درک کنند شما واقعا در چه شرایط روحی عذاب آوری قرار گرفته اید، باز هم دردی از شما دوا نمی کند.
شاید خیلی ها از عمق دل شما را درک کرده و راهنمایی یا همدردی می کنند و یا از بیرون گود مشاوره می دهند. اما هرچه که باشد مهم اینست که این رابطه اکنون به اتمام رسیده است.
با تمام سختی که متحمل هستید و کاملا قابل درک هم هست، باید منطقی باشید.
شاید بهتر باشد به یک مسافرت بروید و بعد از یک استراحت فکری و روحی به خودتان، در صدد فراموش کردن نامزدتان بطور کامل باشید و بدانید که هرکسی ممکن است در زندگی و در انتخابهای مختلف اشتباه کند و به شکست برسد. مهم نحوه مدیریت کردن این شکست است.
شما ابتدا به بازسازی روحیه تان بپردازید و بعد که مجددا خودشناسی کردید، در پی انتخاب همسری جدید و بدنبال آن یک زندگی جدید باشید.
شما مکملتان را اشتباه انتخاب کرده بودید. مطمئن باشید که مکمل واقعی شما در گوشه ای به انتظارتان نشسته است. با روحیه ای مضاعف به جستجوی او بروید و با یک دنیا شادی و علاقه، مهر و جوشش را برای او هم به ارمغان ببرید.
سلام
چند روزيه كه ميام و فقط درد و دلهاي دوستان رو مي خونم دستم به نوشتن نمياد هركسي به نوعي مشكل داره زندگي بد جوري داره از همه تاوان ميگيره
امروز يكي از همكارانم با همسرش داشت صحبت مي كرد از اونجا كه صندلي نزديك من نشسته بود صداي صحبت هاشونو من ميشنيدم
خانومش با عزيزم صداش مي كرئ هنگام خداحافظي هم چندين بار از پشت تلفن ماچش كرد ناخوداگاه اشك تو چشام حلقه زد ياد آرزوهاي برباد رفته خودم افتادم ، اينگون رفتارها برام يه رويا شده نمي دونم ديگه چرا نمي تونم باور كنم كه واقعا وجود داره
دلم به حال اونم ميسوزه ، روزي كه براي طلاق رفته بوديم اوج بد بختي رو تو چهرش ديدم ، لاغر و نحيف شده بود حتي مادرش هم با اكره نگاهش مي كرد
نمي دونم چرا بعضي اينقدر بدند
اقای ایمان الهی گرامی
نمی تونم بگم کاملا درکتون می کنم
من هم مشکلاتی داشته ام ...ولی این رو بدون وقتی خدا شما را به لبه پرتگاهی می بره بهش اعتماد کن
چون یا پرواز رو بهت یاد میده و یا اینکه نگهت میداره
بعد از هر سختی راحتی هست "ان مع العسر یسری"
شاید حرف هایم من فقط چند جمله امیدوارکننده باشه ... بهشون ایمان داشته باش .... من ایمان داشتم.... و کوهی از مشکلات روبرویم را فتح کردم
به احساساتت زیاد بها نده ... به تصمیمی که گرفتی و درسته عمل کن....غصه نخور:72:
خدا با صابرین هست
من مطمئنم :72::72::72:
به خدا توکل کن. و از گذشته درس بگیر. سهم قشنگ تو هم یه روزی می رسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nastaran58
سلام خدمت همه دوستان عزيز
انشالاه كه حال همه خوب باشه اگه مشكلي هم هست هرچه زودتر مرتفع بشه خيلي وقت بود كه ديگه ننوشته بودم فقط تاپيكهاي دوستان رو مي خوندم
يه چيزي رو مي خوام به همه دوستان بگم
حضور هيچ كس در زندگي ما اتفاقي نيست خداوند در هر حضوري رازي نهان كرده براي كمال ما خوش آنروز كه در يابيم راز اين حضور را
من وقتي به زندگي خودم نگاه مي كنم به اين واقيعت بيشتر پي مي برم درسته كه خيلي خيلي سختي كشيدم ولي واقعا همه اينها آزمايشي است جهت كمال ما
شما نظرتون چيه؟؟:shy::shy::
مطمئن باشید بعد از اینکه زخم و ناراحتیتون کهنه شد خیلی خوشحال خواهید شد که از همچین رابطه ای نجات پیدا کردید
من شخصا به این عقیده ام که شخصی که به همسرش خیانت می کنه دیگه قبح این عمل براش میریزه و تجربه نشان داده که این عمل به احتمال 99 درصد تکرار می شه
خیانت به همسر عمل منفوری هست و شخص خائن در دید من حق داشتن یه زندگی و خونواده رو نداره
شما گفته بودید که همسر سابق شما به یک مرد چهل ساله بوده که یه همخونه ای داشته
برادر عزیز ایشون پس به بی بند و باری عادت کرده بوده وگرنه هیچ شخص عاقلی نمیاد شوهر شرعی و قانونی و لایقشو ول کنه بره بچسپه به همچین آدمی
من فکر میکنم همسر شما بیشتر به دنبال خوشگذرانی و بی بند و باری بوده تازندگی گرم خانوادگی
نهایتا با عرض معذرت و با توجه به اینکه تاپیک شما خیلی متاثرم کرد می خوام بگم : خلایق هر چه لایق
شاید لیاقت ایشون یک مرد میانسال با یه همخونه ای بوده و نه فردی مثل شما !
می خوام اینو هم بگم که برادر عزیز
باور کنید اینو برای دلخوشی شما نمی گم من مطمئنم اگر تاثیر این زندگی رو از ذهنتون پاک کنید ( که به مرور زمان اینطور خواهدشد ) و موقع ازدواج مشاوره رو فراموش نکنید یک روزی همسری خواهید داشت که عاشق شما خواهد بود و مهر و محبتش رو از کلمات و جملات و نگاه و حرکاتش دریافت خواهید کرد و زندگیتون آرام و سرشار از عشق و علاقه خواهد بود
موفق باشید :72:
سلام آقا ایمان. خیلی خوشحالم که اینا رو از زبون شما شنیدم. همیشه موفق باشید:72:
سلام دوست من
حالت چطوره؟
باورت میشه بعد از خوندن پست هات اشک تو چشمام حلقه زد مخصوصا اونجایی که حرف های همکارتو با همسرش تعریف کردی من ادم زیاد احساسی نیستم ولی واقعا تحت تاثیر حرفات قرار گرفت
دوست عزیز به نظر بنده حقیر، تصمیم درستی گرفتی چون شما با تمام وجود سعیتو کردی بارها بخشیدیش ولی اگر ایشون شما رو دوست داشت و ذره ای برای این زندگی ارزشی قائل بود مطمئن باش هرگز دوباره بهت خیانت نمیکرد
ولی در مورد تنهایی که گفته بودی، فکر نمیکنی شما قبلا(موقع ازدواج) تنهاتر بودی یعنی با کسی بودی که اصلا باهات نبود
باور کن این تنهایی خیلی شیرین تره این طور فکر نمیکنی؟
دوست من برای رهایی از این فشارها برو پیش مشاور چون جدایی واقعا خیلی سخته
یک مشاور کمکت میکنه تا به زندگی برگردی:72::72::72:
موفق باشی:72::72::72: