RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
[align=justify]سلام دوستان:72:
یه سلام بهاری، سرشار از تازگی و طراوت تقدیم به همه دوستان عزیزم در تالار همدردی:72:
چه اونهایی که افتخار آشناییشون رو داشتم، و چه اونهایی که در غیبت من به جمع ما پیوستند.
امیدوارم حال همتون خوب باشه و سرشار از زیبایی ها باشید.
از اونجایی که می دونم قلب های مهربونتون از شادی ها شاد می شن، خدمتتون عرض کنم که:
حال این عضو کوچک خانواده همدردی هم خوبه. و
گاهی اونقدر سبکم که دلم می خواد پنجره اتاقم رو باز کنم و تا قلب "نور" پرواز کنم.
طی این 4 ماهی که نبودم، بیش از آنچه انتظار و لیاقتش رو داشته باشم، نسبت بهم لطف داشتید، و من در پاسخ فقط می تونم بگم:
دوستتون دارم، خالصانه و صمیمانه.
و در این روزهای بهاری، براتون لحظاتی لبریز از "زنده" گی، درک، و شناخت آرزو می کنم. :72:
[/align]
سلام
امیدوارم که همگی خوب و خوش و سلامت باشین.
منم به نوبه خودم عروسی دانه عزیز رو بهشون تبریک می گم. امیدوارم که خوشبخت بشین.
و فقط ببخشید که یکم دیر شد.
و خیلی خوشحالم که shad عزیز و مهربان خوب و خوشن و به جمع دوستان باز گشتن
و همینطور شما روزن عزیز و گرامی و راستی قدم نو رسیده مبارک.
و همینطور خیلی خوشحالم که اقای محمد ابراهیمی گرامی دوباره به تالار باز گشتین
و فیلوسارا جان از بابت باز گشت شما نیز بسیار خوشحال و خرسندم، در این مدت جاتون بسیار خالی بود.
و همینطور بسیار خوشحالم که در بین جمع شما دوستان عزیز هستم.
راستی از جناب ارمان 26 خبر ندارین؟
:72::72::72:
سلام به همه گل های همدردی:72::
به به ..می بینم نزدیک عیده و اینجا اصلا بوی عید نمیده...بابا بجنبید بچه ها تالارو باید آویز ببندیم داره عید میشه....هوراااااااااااااااااااااا
جمع تالاری ها هم داره جمع جمع میشه ..پیشکسوت های تالار هم دارن میان..
شاد عزیز که دوست خوب همه ماست
و
خانم روزن که ان شا الله بیشتر باهاشون اشنا میشیم ولی ذکر خیرشون زیاد بوده....
ولی من خیلی خیلی خیلی خوشحالم که فیلو سارا http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...51bc3d31c6.gifعزیزم اومدند...
فیلو سارا جان خیلی جای خالیتون رو من حس می کردم :302:و وقتی صحبت هاتون در تاپیک مامفرد جان رو خواندم باز هم لذت بردم که دوست فهیمی چون شما دارم...
واقعا خوش آمدید و پیداست که با دست پر آمدید..
من فکر می کنم بچه ها امسال سال خیلی خوبی قراره بشه..خیلی خوب..خیلی خوب.........
هورا
به قول صبا جون: می دوستمتون..:43:
سلام به همه دوستان گل تالار
دراین هوای بسیار مطبوع بهاری ، برای همه عزیزان گل همدردی آرزوی سلامتی وشادکامی دارم.
چند روزیه که یکی از بستگان خیلی نزدیک BABY دچار بیماری سختی شده و یه عمل جراحی داشته ،از دوستان خوبم ملتمس دعا هستم تا بیماری ایشون پیشرفت نکنه. انشالله خبرهای خوب و خوشی از شما بشنوم.:72::72:
سلام دوستــــــــــــــــــان عزیز
احوالتون چطوره ؟
انشاء لله که همه خوب و خوش هستید:323:
اول بر ای بیماری که مدنظر آقای BABY هست دعا میکنیم که خداوند انشاء الله شفای عاجل بهشون عنایت کنه.
و بعد :
خوش آمدگویی به دوستان عزیز قدیمی .....
شادی بخش تالار ، خانم شاد:72: ..........و ........... فیلسوف تالار ، خانم فیلو سارا:72:
و...........روزن گرامی:72: و آقا پسرگلشون آقا آرمان :43:
روزن خانم وظیفه سختی بهتون محول شده با این گل پسر شیطون و دختر دوست ! حواستون باشه ها :305:
صبا جون ببخشید یادم رفت :316:
به خواهر عزیزمون خانم صبا2009 هم خوش آمد میگم.
خوش آمدی صبا جان:72:
در اين هواي نه چندان بهاري زنجان جاي همه شما خاليه....من اصلا از عيد خوشم نمياد چي كار كنم؟چرا من هميشه از عيد بدم ميومده؟خيلي بي ذوقم نه؟:311:
راستي من توي اين چند روز فهميدم كه شدت اعتيادم به تالار خيلي زياده.حالم خيلي بد بود دپرس شده بودم و با كسي حرف نميزدم واي چه قدر من تالار رو دوووووووووووووووووست دارم.......عااااااااشووووووو� �ووووووخشم(مترادف عاشقشم)
سلام به همگی:72:
امیدوارم همه در بهترین حال و احوال باشید.
فقط می تونم بگم:43: دوستتون دارم :43:و زییاترین و بهترین روزها رو واسه تک تک شما آرزومندم.:72:
توی این روزهای قشنگ که بوی بهار همه جا رو پر کرده و همه خواه ناخواه دارند به استقبال عید و بهار میروند از خدا میخوام دل همه دوستان هم تالاری شاد و بهاری باشه:43: و با شور و اشتیاق فراوان:227: همچنان که زمستان را به خوبی بدرقه میکنند به استقبال بهار بروند:323:
امیدوارم برای غزاله جان هم اتفاق خوبی در این روزها و ایام عید بیافته که هر سال عید براش بهترین خاطره رو به همراه داشته باشه که نظرش نسبت به عید عوض شه:46::72:
کسی نیست اینجا حال ما رو بپرسه شوخی کردم همه حالشون خوبه داتنگ بودم گفتم بیام این چند وقت سخت گرفتار کارهای وب لاگ بودم امیدوارم مورد قبول همه باشه ؟
چه روزهاي كسل كننده اي....كاش ميشد برم از سوپر ماركت محله چند كيلو "تنوع" يه كم هم "تفريح" بخرم...دلم يه تفريح اساسي ميخواد....
روزهاي نزديك عيد..تلاش عجيب مردم براي خريد اجناسی كه از انبار فروشگاه ها درومده....انگار قراره قحطي بشه....