RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
خانم شاد خانم روزن به تالار برگشتند خيلي خوشحال هستم خانم روزن ارمان كوچولو حال خوب است خيلي شيرين شده خانم شاد و خانم روزن بهترين اعضا تالار هستند اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72::72: عروسي دانه خانم تبربك مي گويم دانه خانم اميدوارم خوشبخت بشويدعروسي مبارك
سلام
دوستان عزیز حال و احوالتون چطوره ؟
امیدوارم همه تون خوب و خوش و سلامت باشید و امروز و هر روز زندگی به کامتون باشه:43:
امروز رو که صد در صد همه خوشحالید انشاء الله :310:
چون هم آقا و سرورمون حجة بن الحسن (عج) بر تخت پادشاهی جهان نشستند و هم اینکه باعث و بانی کشتار بی رحمانه خیــــــــــــــلی از بند گان خدا به خواست و یاری خداوند و توسط سربازان گمنام امام زمان (عج)دستگیر شد و انشاء الله به سزای اعمالش میرسه هم تو این دنیا و هم روز جزا ...خدا لعنت کنه عبدالمالک ریگی و همدستانش و کسانی که ساپورتش میکردن.
راستی من دلم واسه خواهرم گل مریم تنگ شده :302: کجایی گل مریم جان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
خانم دکتر نیستند و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام خانم دكتر چند وقتي توي تالار نيستند
سلام به دوستان عزیز همدردی:
امیدوارم که همگی خوب و شاد باشید...
منم به نوبه خودم عروسی پیشکسوت تالار خانم دانه عزیز رو بهشون تبریک می گم ...
شاد عزیزم خیلی خوشحالم که دوباره بازگشتید و به واقع جای خالی حضورتون برای من همیشه نمایان بود و خوشحالم که به سلامت باز گشتید...
مامفرد عزیز ان شا الله که این مشکل جدید هم به زودی با توکل به خدا و تلاش شما برطرف میشه ..دوست خوبم هر از گاهی بیا و خبری از حال و روز خودت بهمون بده ..خوشحال می شیم و از نگرانی در میایم..
ممنونم که دوستان از احوالات منم جویا شدند و باید بگم که خیالتون راحت باشه و همه چیز ( بزنم به تخته) با توکل به خدا عالی داره پیش میره و مشکلی نیست ..منم مدام درگیر خرید برای جشن عید و انجام ازمایشات وو .. هستم و همه چیز با کمک شما دوستان خوبم عالی داره پیش میره..
راستی فقط بگم دلم می خواست بودید و می دیدید من چندین بار دیگه در موقعیت های مشابه پارسال و حتی گاها پر اهمیت تر قرار گرفتم ولی بسیار خوب رفلکس دادم و بسیار تغییرات خودم را دارم حس می کنم و اینو مدیون تالار همدردی و همه دوستانم هستم..و من با یکسال تلاش در جهت برطرف کردن عیب ها حس می کنم که کم کم تبدیل به خانمی شدم که خیلی خوب واکنش میده و خوب شرایط رو مدیریت می کنه کاری که در روابطم پارسال بلد نبودم و از شما ها آموختم..
و تاکنون هردو ما صدها بار بیشتر از پارسال عاشق هستیم و گاهی با خودم فکر می کنم چقدر پارسال بچه بودم!!!
و اما امروز می اندیشم که خداوند در هر کاری حکمتی نهفته دارد و برای من و نامزدم http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...54d34771dc.gifحکمتش رشد و تغییر عیوب بود و رسیدم به مرحله ای که عاشق خود فرد باشیم با ویژگی هایش ..اینکه صبر را بیاموزیم و اینکه بدانیم ما می توانیم تنها باید بخواهیم و دستی بر زانو بزنیم و هیچ گاه فراموش نکنیم که برای رسیدن به هم چقدر سختی کشیدیم..
هردو ما از شما ممنونم..من اینکه توانستم قهقهه دلبندم را دوباره بشنوم ..مدیون همه کائنات اطرافم هستم..
باز هم زندگی ما چشم به دعاهای شما دارد تا کم کم به سرانجام غایی برسد..
برایتان بهترین ها را می خواهم و به شادی تک تک شما شادم..
سارا...:72:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8ddd8dc9a4.gif
از آقای لرد حامد خبری نیست؟ خیلی وقته چیزی ننوشته..
:72:
آقای لرد حامد قبلا گفتند دیگه نمیان تالار اما گاهی یه سر میزنن
سلام سلام من اومدم :227:
با آرمان خودم :46:
دلم واسه همتون تنگیده بودددددددددددددددد
:46: :46: :46: :46:
سلام روزن عزیزم .
قدم نورسیده مبارک .:72:
پسرکوچولوی ما چند وقتشه ؟!
یک کمی از شیرین زبانی ها و شیطنتهایش برای ما تعریف کن . مامان مهربان . :324:
روی ماهش را ببوس . :43:
هم خودت و هم آرمان خوش آمدی:72: .
آهای آرمان دلیر مرد خطه ی غرب ( اهواز ببین روزن اسم تو را روی پسرش گذاشته قهر را کنار بگذار تو هم به خاطر گل روی آرمان کوچولو بیا و به تالار برگرد .
سلام خانم روزن قدم نو رسيده مبارك خانم روزن و هم ارمان به تالار خوش امدي من خيلي خوشحال هستم:72::72::72::72:
خانم روزن چند وقت تالار نبودي جا در تالار خالي بود خانم روزن به تالار خوش امدي
آرمان الان 6 ماهشه. همه اش در حال خندیدنه مخصوصا اگه یه دختر ببینه :43: از حالا میدونه باید چی کار کنه :311:
باورتون نمیشه اگه توی اوج گریه باشه یه دختر ببینه سریع گریه اش قطع میشه و میخنده !!! البته فقط با من زیاد خوب نیست :302: اگه من و باباش با هم باشیم دیگه سراغی از من نمی گیره.
خیلی سیاست داره، به امید میگم این از حالا اینطوریه چطوری باید جمع اش کنیم؟ نمیدونم تا آخر عمرش میخواد نسبت به دخترها اینطوری بمونه؟؟ پسرم هیز از آب در اومد آنی جان چی کار کنم؟ :302:
چرا هیز؟!
برچسب بد به بچه ی ما نچسبان .
بچه باشعور است و در حال تمرین .
از الان تمرین می کنه که وقتی بزرگ شد مجبور نباشد کتاب " هر آنچه که مردان در مورد زنان می دانند " محمد صالح علا را هی ورق بزند و ببینه که هیچی در مورد زنان نمی داند و کتاب هم خالی خالی است و مطلبی برای مطالعه نداره .:311:
صورت نازنین و مثل برگ گلش را ببوس . من عاشق بچه های عمیق و با شعور هستم . :46: