البته فکر می کنم به دانشگاه انتخابی و هم اینکه چه رتبه هایی متقاضی اون دانشگاه هستند هم ارتباط داشته باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
البته فکر می کنم به دانشگاه انتخابی و هم اینکه چه رتبه هایی متقاضی اون دانشگاه هستند هم ارتباط داشته باشه.
شما گمونم پنجاه تا انتخاب دارید. این پنجاه تا رو باید سه قمست کنید. یک سوم اول جاهای خوب بالاتر از رتبه تون. ینی اونایی که معمولا رتبه های بالاتر از شما رو می گیرن( که اگه یه وقت خالی مونده بود به شما برسه). قسمت دوم جاهایی هم سطح با رتبه خودتون که کم و بیش مطمئنید اونجا ها رو میارید. قسمت سوم جاهای پایین تر که خیالتون رو از لحاظ قبولی راحت می کنه.
اما اگه رتبه کسی لب مرز قبولی یا حتی خارج از اون باشه وضع فرق می کنه. باید همون کاری که گفتم رو اول انجام بدید ببینید اصلا رتبه شما کجای ظرفیت هاست، بعد با توجه به رتبه و شرایط خودتون انتخاب کنید.
سلام
ممنونم انی بزرگوار :46: طوری گفتین مطمئن باش قبولی،که یک ان خودمو تو لیست پذیرفته شده ها احساس کردم :310:
بلو اسکای عزیز همین خورده ای لعنتی کارو واسمون سخت کرده دیگه،من یه درسمو منفی یک درصد زدم همون کلی رتبمو اونوری کرده والا شاید سه رقمی میاوردم:D ایشالله جفتمون قبولیم :46:
من این دو روز انقدر حرفای ضدو نقیض از دوستام شنیدم که نمیدونم کدومو باور کنم یکی از دوستام که ارشده میگف احتمال قبولیت کمه،دوتای دیگه که باز ارشدن میگفتن شبانه که حتما قبولی روزانه هم امید هست،توکلت الی الله:323:
راستی یک عدد خانوم به اسم یاسا دوست خوبم :322:که اونم این روزا سخت دنبال یافتن کار هست و به دعاهای شما در راه پر مشقت کاریابی در این اوضاع وانفسای بیکاری محتاجه(خودمم نفهمیدم چی گفتم:33:)ازم خواست بیام اینجا به اریکس تبریک بگم :72:
و هم اینکه نتایج ارشد مسلمان و شیدا حاتمی رو بپرسم،منکه خبر نداشتم شما هم کنکور دادین منم خیلی دلم میخاد بدونم جزءگروه اریکس هستین یا گروه شایانا و بلو و دخترمهربون؟البته ایشالله جزء گروه اریکس باشین که قبولیتون تضمین شده باشه.
جواب بدین حتما من و یاسا منتظریم.
جناب آقای کامران خان 2007 آفتابی شدید
شما کجا اینجا کجا
فکر کنم راه گم کردی
جای پست هایت توی تالار خیلی خالی است
دم گرم همه بچه های جدید و تازه وارد که الحق و الانصاف هیچی کم نگذاشتند
چه توی مشاوره دادن ها چه توی صندلی داغ و چه توی هم حسی و همدردی در لحظات غم و شادی با دیگران
خدا قوت و یه خسته نباشید مخصوص واسه همتون
====
یادی هم کنم توی این شب خجسته ( شب ولادت بانوی دوعالم و مهربون همه ، که هرگاه به دامنش رفتم مرا در آغوش گرمش پذیرفت ) از دوستان قدیمی که باهاشون همراه بودم و جای خودشون و پست هاشون توی تالار واقعا خالی هست
شاد عزیزم
روزن
موعود
سارا بانو
نقاب
فیلو سارا
مامفرد ( خیلی دلم برات تنگ شده)
باران68
کیوان
ستاره
دلداه
امید
گل مریم ( که آسه میاد و آسه میره)
غزاله ( هرچند خیلی سرسنگین شده)
امریم نازنین (دلم برای تو هم تنگه)
بلوم ( عزیز جان کجایی؟)
شیرین جون ( خانم تو هم خیلی وقته نیستی ها)
صبا ( تو کجایی؟ چه حال چه خبر)
محمدصالح (شوکان گرامی)
آتنا
و همه اونهایی که الان ذهنم یاری نمی کند
سلام،
نمی دونم این "در دسترس نبودن سایت" راهکاریست جدید برای ترک اعتیاد یا نه! :)
ولی من 2 روز بود که با دستانی لرزان و تنی پر از درد مدام صفحه را refresh می کردم تا اینکه بالاخره همدردی اومد.
آخــــــــــــیــــــــش!
دوستان زود باشید، پستهای جدید بنویسید! تاپیک بزنید! همدردیِ خونم اومده پایین! محتاجتونم! :311:
اشک من رنگ شفق یافت ز بی مهری یار (همدردی) ...! :)
لطفا قبل بسته شدن تالار به دلیل تعمیرات اطلاع رسانی کنید که ما اینگونه چشمهای همایونیمان به در نخشکد :160:
از شوخی گذشته حالا مهمتر از ما کسانی هستند که تاپیک زده اند و یا به روز کرده اند و هی منتظر جوابند، اگر یک روز قبل اطلاع رسانی شود بهتر است
حامد جان شما که sql error را می دیدی session کاربرها توی دیتابیس ذخیره می شه حالا به هر دلیلی این table مربوط به session ها به هم ریخته بود و duplicate key داشت و ... نتیجه این که کاربر نمی تونست لاگ این کنه. خوب این ربطی به مدیر محترم تالار نداشت و دست مدیر محترم هم نبود که اطلاع رسانی کند.
به هر حال تمرین خوبی بود برای رفع اعتیاد! از این روش استقبال می شود! :311:
بله، من هم متوجه شدم که تقصیر مدیر عزیز نیست و امکان اطلاع رسانی نبوده.
من در طی این مدت به صفحه اصلی همدردی (hamdardi.com) سر نزدم.
از آنجا که مشکلات تالار و Database ربطی به صفحه اصلی ندارد، می توان آنجا اطلاع رسانی کرد که سایت مجدداً از کی در دسترس خواهد بود (یک ساعت، یک روز، یک هفته، ...).
خلاصه ما از مدیر همدردی گله ای نداریم :)
با سلام
بنده از همه اعضاء محترم تالار همدردی و میهمانان گرامی عذر می خواهم.
مورد اخیر مشکلی بود که به خاطر مشکل در سرور ایجاد شد و غیر منتظره بود. بنده پیگیری می کنم که انشاء الله مشکلات مشابه به حداقل برسد.
از صبوری همه شما بزرگواران کمال تشکر را دارم.
امان از درد خماری !
همه عمر برندارم ، سر از اين خمار مستي
که يه لحظه من نبودم ، تو در تالارو بستي
تو نه مثل آفتابي ، که حضور و غيبت افتد
دگران روند و آيند ، و تو همچنان که هستي
چه حکايت از فراقت ، که نداشتم وليکن
تو چو روي باز کردي ، در ماجرا ببستي
نظري به دوستان کن ، که هزار بار از آن به
که تحيتي نويسي ، و هديتي فرستي
دل دردمند ما را ، که اسير توست يارا
به وصال مرهمي نه ، چو به انتظار خستي
نه عجب که قلب دشمن ، شکني به روز جولان