الینای عزیز
خیلی کار به جائی بود که حبردار مون کردین(به شرطی که خوشحالی مارو هم نتونین به دانه نگین!!!!).
من از صمیم قلب برا دانه عزیز (یار قدیمی تالار) آرزوی خوشبختی وسعادت دارم. :104::104:
وبرا تک تک شما دوستان عزیز تالار:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
الینای عزیز
خیلی کار به جائی بود که حبردار مون کردین(به شرطی که خوشحالی مارو هم نتونین به دانه نگین!!!!).
من از صمیم قلب برا دانه عزیز (یار قدیمی تالار) آرزوی خوشبختی وسعادت دارم. :104::104:
وبرا تک تک شما دوستان عزیز تالار:72:
دوستان باز هم از ممفرد خبري نيست:325:......كي ميدونه در چه حاليه؟نگرانشم:303:
سلام شادی جون . :72:
چه خوب که آمدی . انشالله زندگی به کام و بر وفق مراد باشد نازنین .
غزاله به دلت بد راه نده .
انشالله مامفرد هر کجا که هست خوب و خوش و سرحال است و داره به کارهای عید و خانه تکانی اش می رسد . مثبت فکر کن . من مطمئنم مامفرد حالش خوبه و همه چیز بر وفق مراد است .
همان طور که دانه خوب است و مشغول مهیا کردن بساط عروسی و جشن است . می بینی اوضاع همه ی بچه ها خوبه .
سلام به همگی بخصوص دوستانی که بعد مدتها سری به تالار زدند
شاد و روزن عزیز
عزیزان وقتی میاین از حال و روز خودتون هم بهمون بگید خوشحالمون می کنید .
شاد عزیز شما خوبی ؟؟
روزن جان کوچولوتون چطوره ؟؟ حتماً خیلی شیرین شده ؟؟
امیدوارم همگی همیشه در پناه حق شاد و سالم باشید
سلام به همگی
ممنون از همه که نگران من هستین و معذرت میخوام اگه بی خبر رفتم
دلیلش این بود که باران وحشت ناک مریض شد و من مجبور شدم کارهامو ببرم تو خونه انجام بدم و دکتر مهد رو براش ممنوع کرده و منو مامانم شیفتی ازش مراقبت میکردیم تا بالاخره خوب شد
ولی مشکل اصلی زندگی من چیزیه که باید الان باهاش کنار بیامو رو پاهام وایسم وگرنه دیگه هیچ وقت نمی تونم این کارو بکنم
باید خودم از پسش بر بیام فقط برام دعا کنید من نمی خوام چیزی رو از دست بدم
اگه از تالار فاصله گرفتم برای اینه که با اوضاع روحی که دارم برای بقیه مفید نیستیم و مشکلم برای بقیه حتما عجیبه و باید خودم حلش کنم
بچه ها برام دعا کنید
راستی یادم رفت بگم عروس خانوم تالار دانه جان پیوندتان مبارک امیدوارم زندگی خوبی رو آغاز کنی:72::72::72:
یارب دل دوستان پر از غم نکنی
با تیر بلا قامت ما خم نکنی
ای چرخ تو را به قران سوگند
یک مو ز سر دوست ما کم نکنی
حال من که گرفته شماها رو نمیدونم .
انشاء الله شما همه شاد و سرزنده باشید.:323:
آقایbaby نیستند ، خانم دکتر نیستند و ...
سلام خانم دكتر چند وقتي توي تالار نيستند اقاي لرد حامد چند وقتي توي تالار نيستند
به نوبه خودم سلامی دارم خدمت تمامی دوستان عزیزم...هم تالاری ها و همکاران گرامی... امیدوارم که همیشه خوب و خوش باشید. :310:
خب خبرهای بسیار خوبی در چند روز اخیر در تالار شنیده می شود.. :227:
یکم: عروسی ""دانه"" عزیز ........ مبارک است :104:
دوم: سر زدن دوباره دوستان و سروران قدیمی تالار "شاد" و "روزن" گرامی.. که مارو بسیار خوشحال کردن.:43:
سوم: خبرهایی که mamfred عزیز از وضعیت خود دادند...برایشان دعا می کنیم. :323:
امیدوارم تمامی اعضاء مثل همیشه سلامت و شاداب باشن
سلام دوستان عزیزم من :72: :72:
اول به دانه عزیز تبریک می گم.. امیدوارم روزهای خوبی در انتظار ش باشه... :72:
دوم ، خیلی خوشحالم که دوباره توی جمع شما هستم... از لطفتون ممنونم..
این مدت هم مشغول ارائه پایانه نامه و دفاع از اون بودم هم برای ارشد می خوندم که امتحانش جمعه پیش برگزار شد..
دلم واقعا براتون تنگ شده بود :43:
روزن هم خیلی دوست داره بیاد منتها فقط وقتی میاد پیش من میتونه از کامپیوتر استفاده کنه، فکر کنم دیگه الان هم حسابش فعال شده باشه..
امیدوارم همه بچه ها چه اونهایی که هستن و چه اونهایی که نیستن در حال گذروندن لحظه هایی سرشار از عشق باشن...
:72: :72: :72: