بازم تبریک. :72::72:توی هر رشته ای هستی حتماً 310 عالیه. ایشالا مدارج بالاتر.:72::72:
بچه ها حال و احوال الان میترکه:) بریم یه تاپیک بزنیم آریکس کنکور قبول شده:311:
شایانا جونم قبولی ایشالا. جای من بودی چقدر ناراحت میشدی؟:D
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم تبریک. :72::72:توی هر رشته ای هستی حتماً 310 عالیه. ایشالا مدارج بالاتر.:72::72:
بچه ها حال و احوال الان میترکه:) بریم یه تاپیک بزنیم آریکس کنکور قبول شده:311:
شایانا جونم قبولی ایشالا. جای من بودی چقدر ناراحت میشدی؟:D
:72:تبریکات منو هم پذیرا باشید،:72:
http://www.vectorstock.com/assets/co...oon-vector.jpg
شایانا نوشته:
:163::163::163::163::163:نقل قول:
میرم یه تاپیک باز میکنم در مورد افسردگی و فکر خودکشی بیاین اونجا راهنمایی کنین.
راهنمایی در چه مورد میخوای شایانا جونم؟ راههای بدون درد و بدون خونریزیِ خود کشی رو خوبه برات شرح کنیم؟
:311:
میدونم شوخی میکنی و دوست گل ِ خودمی. نگران کنکورت نباش عزیزم. ایشالا که قبول میشی.
(اگه هم خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده، نشد، سال بعد ایشالا. میشینیم با هم میخونیم:D )
فک کنم دختر مهربون بخایم اینجوری پیش بریم،تاپیک به صفحه صدش برسه:311:،هر دومونم از اینجا اخراج میکنن تو کنکور که شکست خوردیم اینجارو هم از دست بدیم خیلی بدبخت میشیم،ولی من دیگه حوصله خوندن ندارم:302:،یه کار واسم جور کن :Dنقل قول:
شایانا نوشته:
راهنمایی در چه مورد میخوای شایانا جونم؟ راههای بدون درد و بدون خونریزیِ خود کشی رو خوبه برات شرح کنیم؟نقل قول:
میرم یه تاپیک باز میکنم در مورد افسردگی و فکر خودکشی بیاین اونجا راهنمایی کنین.
میدونم شوخی میکنی و دوست گل ِ خودمی. نگران کنکورت نباش عزیزم. ایشالا که قبول میشی.
(اگه هم خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده، نشد، سال بعد ایشالا. میشینیم با هم میخونیم )
برام دعا کنین:203:بد جوری حالم گرفته شد.
التماس دعا
مرسییییییییییییییییییی.چه عکس قشنگی.ممنونم سابینانقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
حامد ، خارپشت ، شایانا ، دختر مهربون بازم ازتون ممنونم.خیلی خوشحالم کردید.راستی شایانا من رتبه ی 1200 دیدم الان داره توی امیرکبیر درس می خونه.(تکمیل ظرفیت)
برات آرزوی بهترین ها رو دارم و ایشالا هرچی صلاحه اتفاق بیفته
:72::72::72:
سلام آقای آریکس
خوشحالم این خبر خوب رو میشنوم.
امروز نبودم واسه همین تبریکم دیر شده!
شما به بزرگی خودتون ببخشید!
امیدوارم درتمام مراحل زندگی موفق باشید.
تبريك به همه ي تلاشگران عزيز .
اريكس - شايانا - دختر مهربون و.....:104:
نتيجه هر چند كه خوشحال كننده هست اما نبايد خود را محدود به نتيجه بكنيم .
مهم ترين اصل اين است كه هدف داريد و پشتكار و جديت و اميد و....
و اگر جواب درست و باب ميل را دريافت نكرده ايد بايد ببينيد مشكل از كجاست تا آن ايرادات و كم كاري ها تكرار نشود .
در هر حال به همگي تبريك مي گم . مهم اين است كه در اين لحظه و در جايي كه ايستاده ايد از خودتون رضايت داشته باشيدو براي فردا هاي دور و نزديك برنامه ريزي و هدف.
آريكس يك تبريك ويژه براي تو كه رتبه ات خيلي عاليه . انشالله كه هميشه موفق باشي .
شايانا خانم گل تو هم قبولي مطمئن باش .
آریکس عزیز:
من هم به شما تبریک می گم.
امیدوارم این موفقیت رو انتهای راه ندونید.
شاد باشید :72:
سلام آقای آریکس :72:
تبریک من رو هم بپذیرید. برایتون آرزوی موفقیت در همه مراحل زندگی می کنم.
رتبه منم شده هزار و خیلی خورده ای. نمی دونم اصلا شانسی هست یا نه ولی تا آخرین فرد دو سه تا هزار و خورده ای فاصله دارم. راستی از کجا میشه برای انتخاب رشته مشاوره گرفت و اصلا فهمید که ایا جای امیدی هست یا نه؟
شایانا جون غصه نخور، هر جفتمون قبولیم. اصلا قراره اول از هزار و خورده ای ها انتخاب کنن و هرچی اون خورده ای بیشتر باشه، اولتر قبول میشی. :227:
منو ببین چه خودمو قاطیه جوونها کردم...... :305:
دفتر چه انتخاب رشته رو باید ببینید. کل ظرفیت های رشته خودتون رو در تمام دانشگاه ها(سراسری، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی و.... ) یکی یکی با هم جمع بزنید. اگر رتبه اتون خیلی باهاش فاصله نداشته باشه قبول می شید.نقل قول:
از کجا میشه برای انتخاب رشته مشاوره گرفت و اصلا فهمید که ایا جای امیدی هست یا نه؟
موفق باشید.