RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام كيوان خان....مدير زحمت كش تالار..خوبي؟
گفتي ناظم ياد ناظم دوران راهنماييم افتادم...خيلي دوستش داشتم و اون هم خيلي هواي منو داشت....:43:با اينكه تمام مدرسه رو با يه اشاره بهم ميريختم اما با بزرگواريش و در كمال تعجب همه منو نماينده كلاس كرد و انتظامات حياط!!!!!:227:همه شاخ در اوردن كه غزاله كه اينقدر شلوغه چه طور ميخوادايجاد نظم!!بكنه؟؟:311:
بعدها فهميدم كه چرا منو نماينده كلاس كرد ......يادش به خير....چون خودم اخر شرارت بودم تمنام راه و چاه شلوغ بازي رو ميدونستم و حسابي بچه ها رو كنترل كردم و همه چي روبه راه شد:311:
راستي دوستان ممفرد گفت مشكلي براش پيش اومده....دعا كنيد هر چه زودتر مشكل حل بشه ......:323:
سلام کیوان جون چند وقتیه تو وبلاگ پیدات نیست البته عیب نداره ولی همینجوری می خواستم ببینم مشکلی که برات پیش نیومده
سلامی دوباره,به لطف دوستان بد نیستم, خوب هم نیستم؛ یه حالی هستم بالاخره؛
مثل اینکه خوشبختانه, این ناظم(اینجانب) محبوبه,
کنجکاو جان, این مدت درگیر مسائل خاصی بودم؛
ممنون دوستان
سلام به همه دوستان تالار همدردی:72::
می بینم که همه دوستان جمعشون جمع شده...موعود عزیز..باران 68
دیدم فیلو سارا عزیز هم یک پست دیروز در تالار زدند..ان شا الله که باز گردند و بحث های زیبایی که با ایشان داشتیم ادامه پیدا کند..
غزاله جان http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d29dd35341.gifهم که رفتند مسافرت و آمدند هنوز سوغاتی تالاری ها را ندادند............:302:
چند وقته مامفرد عزیز کم پیدا شدند..کسی اطلاع ندارد مشکل جدید با همسرشون به کجا رسید؟کاش خبری بدهند...
بالهای صداقت هم که معلوم نیست کجا رفته مسافرت !!!!!!! ای خدااااااااااااااااا
** راستی کیوان گرامی ..شما ناظم دوست داشتنی هستید .در عین ملاطفت ..سخت گیر هم هستید...همین هم جذبه شما رو در تالار بالا می بره.همیشه دعا گوی شما هستیم ..هرجا که باشیدhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8e5f4a1029.gif
آخرین خبر از بالهای صداقت و مو طلایی حضور در امام زاده ....
با هم برای او و دختر نازنینش دستهایمان را رو به آسمان ببریم و از صمیم قلب دعا کنیم تا حاجت روا شوند . الهی آمین
امیدوارم با تازه شدن سال آرمان هم به تالار برگردد .
گرد آفرید شاغل شده و هورمون تزریق کرده و حال روحی و جسمی وی بهتر است و بنا دارد با دختری خوب ازدواج کند البته هنوز کاندید ی برای این تصمیم ندارد .
ممنون آني عزيزم....مثل هميشه خبر هاي ناب و دست اول داري.....به گرد آفريد و بالهاي صداقت عزيز سلام مخصوص ما را هم برسونيد:46:
دوستان عزيز
مفتخرم حضور مجدد يكي ديگه از ستاره هاي سهيل تالار رو بهتون تبريك بگم....
و ايشون كسي نيستند جز::::::::
mostafun
به افتخارشون.......:104::104::104:
خوش اومديد جناب ستاره سهيل.....
RE: نداشتن دل مشترك با همسر
سلام به همگی
نمیتونم به شما دوستان عزیز این خبر رو ندم که شنبه عروسی دانه عزیزمونه. بیایید همه ما واسه خوشبختی این دوست عزیز و زحمتکشمون دعا کنیم.
دانه جان امیدوارم که همیشه خوشبخت و سربلند باشی.
[/color][/size]
پیوندتان مبارک
دانه عزیز
ان شاء الله شاهد خوشبختی همه دوستان هم تالاری باشیم
آمین