یاه یاه یاه ... یادم افتاد به آقایون دبه به دست کنار بزرگراه که لنگ یه چیکه بنزینن :311:
هی می گی " بنزین بزن" هی میگن " داریم هنوز، من می دونم" :311:
بعد، انگار خبر نداشتید از اونایی که گم شدن. نه؟! :58:
نمایش نسخه قابل چاپ
یاه یاه یاه ... یادم افتاد به آقایون دبه به دست کنار بزرگراه که لنگ یه چیکه بنزینن :311:
هی می گی " بنزین بزن" هی میگن " داریم هنوز، من می دونم" :311:
بعد، انگار خبر نداشتید از اونایی که گم شدن. نه؟! :58:
آخه مردها مسئولیتشون سنگینه مسیرهای زیادی رو میرن. تازه خبرکه ندارن همسر گرامی ماشین روبرده بنزین بزنه بعدش صداشودرنیاورده گذاشته توپارکینگ قضا بلای کارت اشتباهی وبنزین نزده افتاده سرشوهر ازهمه جابی خبر:311: تازه اخیرا بخاطر دوگانه سوزشدن مورد داشتیم خانمی با کپسول گازکنارجاده وایساده که ازبقیه ماشینا گازقرض بگیره :311:آخه تو همه سوتی های مدرن هم پیش قدمن:311:
پس چراغ بنزین برای زیباییه امین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چند برای شما متوقف شدن خودرو ملاک برای تموم شدن بنزینه نه چراغ هشدار :311:
یعنی تاپیک با این همه بار آموزشی ندیده بودم... آورین آورین.
خانم های عزیز زین پس منم به عنوان نیروی کمکی در خدمتتون هستم. من کلا گزارش جمع میکنم. از جمله اینکه:
گزارشاتی داشتیم مبنی بر اینکه آقایون با کارت پایان خدمت هم اقدام به دریافت خدمات الکترونیکی نزد عابر بانگ، پایگاه سوخت، مترو و اتوبوس داشتند.
سلامتیشون صلوات عنایت بفرمایید.
ترمه مردها باهشدارهای چراغ بنزین بازم میتونن ماشین رو تامسیرهای طولانی ببرن به شرطی که قبلش یه خانم ناشی پشت اون ماشین ننشسته باشه چون تمام حساب کتاباروبه هم میریزه:311:
- - - Updated - - -
تازه ازوقتی که سخنگوی وسایل ماشین شده یک خانم همه چی روبرعکس میگه ترمزدستی ولنتها درسته میگه چک کنید هرچی نگاه میکنی هیچی خراب نیست... ماشین پر بنزینه میگه چراغ بنزین روچک کنید ...درهاروبستی میگه در بازه ....اما وقتی هیچ حرفی نمیزنه یه دفه می بینی دود ازموتور بلندمیشه:311:
دیدین بعضیا پشتی صندلی جلو رو می خوابونن که تو صورت مسافر عقبه،اینا همونایی
هستن که برای راحتی خودشون حق دیگرانو ضایع می کنن.حواستون به اینا باشه.البته
باید مسافر عقب باشه و پشتی زاویه نامناسب داشته باشه بعد قضاوت کرد.
حرف رانندگیو بنزین شد ،این سینه ی من پر از درده! آخ هی هی هی هیییی!
از کدومش بگیم!؟
از خانومی که موقع دنده عقب میخواد بره سمت راست ولی میره به چپ بگیم!!
یا ازونی که عابره پیاده ی بدبختو میبینه وسط خیابون به جای ترمز میزنه رو گاز!!
یا اونی که تو پمپ بنزین کارتو برعکس وارد میکنه و طلب کارم هست!!
یا اصن نه، توی دور دو فرمونه ، وسط خیابون شلوغ باید بین هرمرحله پنج دیقه فک کنه که حالا فرمونو کدوم طرفی بتابونه تازه خوبه حالا هیدرولیکم هست اگه پیکان بود چیکار میکرد!!!بعضیاشونم یادشون میره دنده رو باید عوض کنن فک میکنن خود ماشین زبون بسته میفهمه !
ترمز دستیم که دیگه جای خود دارد!!
بذارید از بقیش نگم دیگه!!!! بذارید این دردا توی این دل بمونه! ای خدا!!!!
---------
شما راحت باشین بفرمایین خواهش میکنم ... اون تاپیک متعلق به خودتونه! ...
من هر روز که میام همدردی اول از همه میام اینجا با اینکه گاهی وقتا دلم گرفته اما کلی میخندم:43:
خدا خیرتون بده
موفق باشید:72:
حالا کارت پایان خدمت و ملی و سوخت و دبیت و شهروندی و اینا هیچی.... کارت عروسی رو دیگه کجای دلم بذارم.... چند مورد داشتیم آقایون کارت عروسی رو به زور فشار میدادن تو خودپرداز... طی گزارشاتی مشخص شده:
موردی اعتراف کرده میخوام خرج عروسی رو بدم، موردی هم اشاره کرده به اینکه این خودپرداز گردن من حق داره، عروسی دعوته!!!
هنوز وضعیت رسیدگی به این گزارشات مجهول بود که گزارشی شد از منزلی...
خانمی متین و با وقار بودند، میفرمودند: همسرم کارت بانکشو خونه جا گذاشته، رفته بیرون برگشته ، با ترازو وزنش میکنه ببینه من چیزی از روش برداشتم یا نه!
دم دربیارم اگه دروغ بگم!:311:
حتما دو سال هم سرباز این مملکت بودی.
یه صلوات عنایت بفرمایید...:103:
این پست سوتی بود در حد لالیگااااااا.
خوب شد زود فهمیدم حذفش کردم :323: