خانم آنی چشم مراقب میشم :43:
باران جان خوش آومدی عزیزم:72:
ولی مرخصیت خیلی طولانی شد ها:305:
اما آقایان مدیر من اگه کم اومدم یا نیومدم باور کنید برگه مرخصی استعلاجی واقعی دارم جدی جدی:302:
التــــماس دعـــــــا:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم آنی چشم مراقب میشم :43:
باران جان خوش آومدی عزیزم:72:
ولی مرخصیت خیلی طولانی شد ها:305:
اما آقایان مدیر من اگه کم اومدم یا نیومدم باور کنید برگه مرخصی استعلاجی واقعی دارم جدی جدی:302:
التــــماس دعـــــــا:323:
داشتیم زهرا خانوم
درسته ما کلا اهل شوخی هستیم اما من هم واقعا کسالت داشتم اتفاقا دکتر من تاکیدش روی فضای مجازی بود و اصل مرخصیش واسه اینجا بود :311::311:
اسکن می گیرم از برگه استعلاجیم و می فرستم :311::311:
خیــــــــــلی ممنون و تشکر آقای BABY که هم تو تالار و هم خصوصی جویای حال حقیر بودید و از دوستان هم خواستید برای سلامتی من دعا کنند .انشاء الله شما و بقیه دوستان همیشه سلامت باشید.:72:
باران جان عزیزم بنده از گفتن اینکه برگه مرخصی استعلاجی واقعی دارم نگران خودم بودم:311: و نمیخواستم کار شما رو خراب کنم باور کن .اما امیدوارم واقعا" مزاح باشه و کسالتی نداشته باشید.:72:
سلام خانم باران به تالار بر گشتي به تالار خوش امديد چند وقت تو تالار نبودي جا در تالار خالي بود مدير همدردي خوب دوست داشتي در تالار به شما نياز دارد اميدوارم در تالار از تجربيات شما استقاده كنيم اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72::72:
چرا هیچکس به ما نیاز ندارد:302::302::302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
هیشکی منو دوس نداره:223:
سلام
سلام به همه...:324:
وااااااااااي ببين چه خبره......برو بچس من برگشتم....:310:جاي همتون خالي بود خييييييلييييييييي خوش گذشت......يه مسافرت دونفره ي رمانتيك و عشقولااانه:43:
ميبينم كه باران هم برگشته...خدا بد نده خانم چي شده بود!؟!؟خوشحالم كه دوباره ميبينمت:72:
به سلامتی غزاله عزیز هم از سفر برگشتند
منم خوشحالم از اینکه می بینمت.
مهم نیست ، من که گفتم ما هیچیمون نمی شه :311:
مهم اینه که الان خوبم شکر خدا
فقط کامپیوتر برام ممنوع شده بود
سلام دوستان,
جمع شما نیست که خیلی جمع بود,خواستم یه ضد حال بزنم و بیام اینجا,(باز سرو کله این پیدا شد)
آخه من یکی هیچ خاطره خوشی از ناظم(http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/14.gif) ندارم؛اون هم ایام مدرسهhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/26.gif؛ الان هم که اسم ناظم رو میبینمhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/109.gif
امیدوارم همیشه این جو دوستانه (مرام) پایدار باشد, و خم بر ابروی شما فرود نیاید,
اینجا خانم مدیر هم داریم,امانقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
شما اگر از ایشون خبر دارید؛ما را نیز مطلع نمائید.
سلام
خوشحالم از اومدن دوستان مرخصی رفته از جمله موعود و باران و غزاله
ان شاء الله که همیشه سالم و سر حال باشید .
آرزو می کنم بقیه دوستان غائب هم هرکجا که هستند خوش و خرم باشند .
حال آقای گرد آفرید خوب شده باشه . شاد عزیز به یاد ما باشه و دعامون کنه
فائزه هم که یه سر اومد و دوباره رفت .
خوشمون بود که فیلو سارا هم دوباره فعال شد اما باز ناپیدی شد ، به گمانم نهان و آشکار شده .
از گل مریم هم خبری نیست گاهی میاد اما برگ حضور در اینجا نمیزنه .
و..... و....... و .... دیگه کی مونده .... الآن یادم نمیاد آخه هم خوابم میاد هم باید فردا صبح زود برم سر کار و قاچاقی بیدار موندم .
خوب خوشم که سر حالید و آرزو می کنم همیشه همینطور باشید .
آهان یادم اومد این بالهای صداقت و مامفرد کجا غیبشون زده ؟؟؟؟؟
چه کسی گفته که حضور یک ناظم که کارش رو به خوبی انجام میده ضد حاله ؟؟؟؟
من هم امیدوارم که حال آقای گردآفرید خوب شده باشه .
بالهای صداقت عزیز کجایی ؟ فکر دل ما رو نمی کنی . بابا دل ما رو وردار بیار لازمش داریم !
مامفرد عزیز کجایی شما هم غیبت خوردید که !