RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
السلام و عليك يا مدير :72:
حال شما مستر سنگ تراشان ؟!دلمان براي مدير محترم و پستهاي نابش لك زده بود .
خوب شد آمديد و چه با روحيه هم آمديد .:323:
ما از بركت مطالعات و يافته ها و تجربيات شما فيض مي بريم اما دست ما را هم بيش از اينها بگيريد دوست محترم .
سلام. چيه چرا اينجوري نگاه ميكنيد؟ خب منم اومدم حال احوال ياران همدردي رو جويا شم. خوبين به سلامتي؟
دلم براي بهشت خيلي تنگ شده. همچنين yasa كه تشكر هاش هست ولي پست هاش نيست. خودتونو نشون بدين. يالا....:72:
pardis81 مامان شدنت مبارك عزيزم.:72: چه مامان ماماني!:311: واااااي كه من چقدر بچه هارو دوست دارم. ديگه كوچولوي خوشمزه ات همبازي كوچولوي خوشگل bluesky عزيز ميشه.:311:.
:305: فرصت استثنائي براي تازه مادران تالار: شيريني بدين، كادو بگيريد.:227:
سلام
یک ماهی رو نیستم، دلم برا همه تون تنگ می شه.
مراقب خودتون باشید. حواستون باشه: خــــــــــــــــدا هست و جبران همه چی.و وقتی باشه هر مشکلی حل شــــــــدنیه.
هر وقت هم اذیت شدید کافیه این جمله رو تو قلبتون فریاد بزنید: خـــــــــــــدایا شکرت.
دوستـــــــــــتون دارمـــــــــــــ
این گل ها برا همه شما
http://www.hamdardi.net/imgup/24340/...d0004f9d0a.jpg
سلام بر همه ي دوستان همدردي
دقيقا نمي دانم موضوع چيست . در نتيجه از من سئوالي نپرسيد كه بيش از اين نمي دانم .
اما دوستمان " شيدا " اين روزها براي معالجه و درمان اين مرخصي يك ماهه را گرفته و طي يك پيام خصوصي مرا نيز در جريان نصفه - نيمه قرار داده كه با توجه به اندك بودن توضيحاتش بسيار نگران حالش هستم .
و اما از آنجا كه با نگراني كاري از پيش نمي رود
از همگي خواهش مي كنم اين روزها به فكر و در حمايت "شيدا " باشيم و براي او درماني آرام و با كمترين ميزان درد و نتيجه بخش از خداوند طلب كنيم .
اگر كسي ايده بهتري دارد براي يك حركت گروهي و در حمايت قرار دادن شيدا در اين لحظات دارد لطفا عنوان كند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اااااااااااااااااااااه . ااااااه . معتاد شدم .:163::46:
دفعه بعد دستكم يه سوت بلبلي - يه گيتار پاي پنجره اي - يه اس ام اسي چيزي !!بابا جاااااااااان . ما را هم با خودتون بيارين ددر .
http://www.hamdardi.net/imgup/19039/...036ab36160.jpg
رفقای ناباب گرامی! به این میگن سوت پای پنجره. پیش بسوی بااااااااااااااغ...
واااااای امروز از استخون درد مردم! آقای مدیر ما خواستیم از بعد از ظهر پا شیم بیایم تالار اومدیم دیدیم نخیییییییییر! تالار نیست که نیست! فکر کردیم دیشب همدردی جنسش خوب نبوده الان توهم زدیم!
خلاصه آقایی که شما باشی مسج زدیم مسج! به تمام ایران و توران که بفهمیم این لامشب کجاش!
این رسمشه آخه؟
من که خوب خوبم ! سرحال ، توپ
همچین که بوی سوختن حریف رو میشنوم جون میگیرم ، شارژ میشم !!:311: البته لابلاش بوی صندلی سوخته هم میاد !
بازار پماد سوختگی از دیروز صبح خیلی آشفته شده :227: تو خوزستان که همون دیروز یه دونش هم پیدا نمی شد :311: میگن یه خانمه اومده هرچی پماد سوختگی بوده خریده :311: اونا هم تعجب کردن درعین حال نگران هم شدن و آتش نشانی ها آماده باش کاملن :310:
دیروز بعد ازظهر به همون دلیلی که بی دل گفت یه کم قیمت پماد سوختگی اومد پائین :311: اما دوباره امروز صبح بدجوری رفته بالا ، کارشناسان وزارت بهداشت پیشنهاد میکنن برا کنترل قیمت پماد شاید بد نباشه بانکها وارد عمل بشن و بجای سکه ، پماد ضرب کنن و با شرایط به دست مصرف کننده ها برسونن :311::104:
سلام به همه دوستان تالار..
قبل از هرچیز از همه دوستانم که در صندلی داغ شرکت کردند صمیمانه تشکر می کنم....واقعا دوستان سنگ تمام گذاشتند و من از همشون ممنونم....امیدوارم تونسته باشم تا حدی پاسخگو باشم..
یک معذرت خواهی از بی بی محترم ( حریف معتاد ) و سرافراز محترم دارم که چون من عازم سفر هستم نتونستم سوالات اخرو پاسخ بدم قول میدم در اولین فرصت بازگشت به تالارحتما پاسخگو باشم امیدوارم به بزرگی خودشون ببخشند و حمل بر بی احترامی نفرمایند..
به هر صورت دوستان شاید دور و بر یک ماهی نباشم و امیدوارم تو این مدت همه دوستان خوب و سالم باشند..به هم احترام بگذارند و روزهای خوبی در تالار داشته باشند..همین قدر بگویم که در پی رفتن به سفری خوش هستم و همه چیز رو به راهه خدا رو شکر..
همگی مواظب خودتون باشید...
تا دیداری دوباره..
سارا بانو:46:
سلام سارابانو جونم! اشكالي نداره عزيزم! جواب سوالهاي من كاملا مشخص بود. بخصوص همون سوال كه"آيا سارابانو مجبوره به همه سوالهاي BABY جواب بده؟" پاسخ: "نه" :311:
شاد باشي خوش بگذره!
گل مریم عزیز
توی لیست افراد دیدمت خیلی یادت کردم ... یاد پارسال ها به خیر ... قدیمی ها یا رفتند و یا مثل تو بی سرو صدا بدون هیچ پستی فقط هر از گاهی انلاین می شن ...
دوران خوبی بود که گذشت اما دوستی هامون همیشه پابرجا می مونه
هر از گاهی برای آنان که دوستشان میداری نشانه ای بفرست که بدانند که هنوز بیادشان هستی و این همون نشانه است
+++
سیسیلی هم چند وقته نیست
کجای خانم ؟
هوراااااااااا کنکور قبول شدم
:326::326::326::326::326::326: