RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
دوست موستاي خوبم
من فردا ميرم مسافرت تا هفته ي بعد نييييييييييستم....مقصد سفر نامعلومه چون دلبند ميخواد غافلگيرم كنه(به جاي سورپرايز.....فارسي را پاس داشتم فرشته جان...)دلم براي همتون تنگ ميييييييشه....به جاي همتون خوش ميگذرونم....
ممفرد جونم هنوزم منتظرتم:46:
خداحافظ عزيزان:72::72::43:
سلام خانم غزاله اميدوارم مسافرت خوبي داشته باشيد اميدوارم مسافرت بياد ماندني و خاطره انگيز داشته باشيد اميدوارم به سلامت برويد و بر گردي:72::72::72:
بهت خوش بگذره عزیز:72: سفر بی خطر
سلام به همگی
غزاله ی عزیزم خیلی ممنون که جویای حالم هستی
هفته ی خوبی نداشتم خسته ی خسته ام
یادمه یکی از دوستام زمان هایی که خسته میشد میگفت دلم می خواد برم تو کما
منم الان دلم می خواد برم تو کما یه مدت استراحت کنم وقتی از کما بیام بیرون که همه چیز آروم باشه
دوستتون دارم
سلام العلیکم
حالا تشبیه کنید به یه جای قشنگ تر مثل پیله ؟
بگین داریم میریم تو پیله؟!!
:323::323::323:
سلام دوستان عزیز
از اینکه میبینم از باران جان خبری رسیده خوشحالم:72:
من هم تولدت رو تبریک میگم خواهر گلم .انشاء الله که همشه در پناه خداوند در تمام مراحل زندگیت سلامت و خوشبخت و موفق باشید.جات خیلی خالی بود انشاء الله که در بین دوستان ماندگار هستی.
من هم مدت کوتاهی نبودم و الان اومدم تا از دوستان عزیزی که از طریق ایمیل جویای حالم شدن و نگرانم بودن تشکر کنم.
عزیزانم من حالم خوبه الحمدالله اما باید همیشه مراقب خودم باشم و نمیتونم زیاد با کامپیوتر کار کنم برای همین ممکنه زیاد نتونم پست بذارم و بهتون سر بزنم (البته اگه بتونم:311: )
خانم آنی
خانم دکتر عزیز
خانم بالهای صداقت
خانم سایه های ماه
و
آقای سنگ تراشان ؛ مدیر گرامی تالار که لطفشون همیشه شامل حال من شده از جمله حالا:72:
آقایBABY
آقای محمد صالح
آقای محمد ابراهیمی
و مابقی دوستانی که به یاد من بودند ؛
از همه شما عزیزان سپاسگزارم و تشکر میکنم .امیدوارم همیشه زیر سایه آقا امام زمان(عج) زندگیتون سرشار از خوشبختی و موفقیت باشه و هیچوقت غم و غصه و ناامیدی بر شما سایه نندازه .
همه شما رو دوست دارم و ازتون التماس دعا دارم:323:
خوداهر کوچکتان : زهرا
عزیزم خدا را شکر که بهتر شده ای .:72:
مواظب وضعیت جسمانی خودت باش .
خدا را شکر جوانی و قوی ، اما یاد بگیر با بدن خود مهربان تر باشی و دوستش بداری و همچون یک موجود نازنین از وی مراقبت کن.
پاینده برقرار و همیشه سلامت باشی .:46:
سلام سلام
سلام زهرا عزیز ممنونم خانومی
سلام به همه اونایی که من نبودم به تالار سر زدن مخصوصا شاد عزیز
قابل توجه جناب مدیر وآقایان کیوان و نقاب هر چقدر هم که گوش ما رو بکشید باز هم بی خبر می ریم مرخصی. :311::311:
آنی جونم ماموریت با موفقیت انجام شد.
بالهای صداقت عزیزم که دو روزه نیستی کجایی؟ که دلتو پس آوردم . :43:
سارا خانوم کجایی خانومی خووووب ملاحظه رفاقت و نکردی و استعلاجی ندادی مجبور شدم برم از همون دکترا که میدونی استعلاجی بگیرم اما تازه از حقوقمون که کم نشد هیچی اضافه حقوقم گرفتیم :227::227: که دست جناب مدیر درد نکنه که هوای ما رو دارن .
ممنونم از تمام کسایی که جویای حال من شدند مثل غزاله و مامفرد و سارا و آنی و بالهای صداقت و موعود و ...
خسته نباشید می گم به آقای ابراهیمی که صندلی رو داغ نگه داشتند
:227: تبریک میگم به طرفداران تیم پیروزی به خاطر برد تیمشون در داربی :227:
خیلی خوشحالم که پس از مدتی دوری ، دوباره شاهد حضور دوستان بخصوص:
موعود عزیز که امیدوارم باقیمانده کسالتتون هم بزودی مرتفع بشه.:72:
باران عزیز وآنی گرامی:72::72:
وامیدوارم شاهد حضور دوباره:
غزاله مسافر ،گفتارنیک ، آرمان 26، فیلو سارا ، سایه های ماه ، و خیلی های دیگه که تو ذهنم هستند ....:72: