شایانا خانوم نوشته بود:
چه مشکلی بود شایانای عزیز؟نقل قول:
ازین که بگذریم کلی پیش خودم فک میکردم که اخه چرا این مشکلی که واسم پیش اومد ....
الان رفع شده مشکل؟
ایشالا که مسئله ی خاصی نبوده باشه...:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
شایانا خانوم نوشته بود:
ازین که بگذریم کلی پیش خودم فک میکردم که اخه چرا این مشکلی که واسم پیش اومد ....
الان رفع شده مشکل؟
ایشالا که مسئله ی خاصی نبوده باشه...:72::72:
:104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
ایول آقا محمد ، بابا کلی حال دادی با این ارسال ، یه روانشناس بیاد این ارسال رو روانشناسی کنه :46:
سارا خانوم داشته باش :311: محمد ابراهیمی هم به باند ما پیوست ، و این یکی از بزرگترین افتخارات BABY هست. گفتم که جبهه BABY جبهه حق و حقیقته .
به همه دوستان عزیز تالار همدردی هم سلام ویژه دارم
امیدوارم همگیمون همیشه رو به راه باشیم و نه به بیراه.
چند روزی تالار نبودم ، اومدم سربه سر سارا بزارم چشمم به تاپیک مربوط به بی دل نازنین افتاد ، حالم گرفته شد. حالم از هدف قرار گرفتن انسانیت گرفتس که حتی به محیط مجازی هم رحم نمی کنه.
اما می خوام بگم ... بی دل مال خومونه
راستش تو این یه هفته ده روزی که نبودم تصمیم به ترک گرفتم ، تجربیاتم رو هم می خوام تو کلینیک ترک اعتیاد بزارم.
از بقیه هم دعوت می کنم بیان تو و از تجربیاتشون بگن.
اي جوووونم به محمد
ببين چند روز بي بي نبود چه اتفاقاتي افتاده ؟!!
سارا اين باند اعضا پنهان داره . كسي فكر مي كرد محمد آقاي گل هم بله ؟!!!
محمد نگفته بودي ؟!
حالا تعريف كن ببينيم داستان از چه قرار است از كي به اين باند پيوستي ؟
رفيق باب ( بي بي - كيوان - كامران و .....) و يا ناباب ( فريد :311:) در اين امر چقدر تاثير داشت ؟!
از طريق كداميك از اعضا جذب شدي ؟!
نقش خانم ها در جذب تو به اين باند چقدر بوده ؟
عاشق شدي محمد ؟!:104::227:
سركرده ي باند را حسابي حالش را جا آوردي :310:
احوال بي بي خان گل . خانم بچه ها چطورن ؟ از بازارهاي ايام هفته چه خبر . :311:( شنبه بازار - يكشنبه بازار -و...)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pardis81
:72:به به....
:72:مبارک باشه خانمی...
:72:چشم ما و شما روشن...
:72:پیوستنت رو به جمع تازه مامانای آینده تبریک می گم...
پردیس جون و بقیه جونا
بابا بیایین زیر این پیشنهاد من تو پست 231 یه انگشت بزنین، تعدادمون زیاد بشه بلکه جناب مدیر جان دلش نرم بشه و یه انجمن مجزا برامون درست کنه!
بخدا خیلی لازمه ها...
این دوران بواسطه خصوصیات خاص خودش، همدردی های خاص خودش رو هم می طلبه...
از من گفتن بود :46:
وای که چقدر زود جلو میره ،
راستش آنی جان ، خودم هم بقدری از ارسال محمد شوکه شدم که نتونستم به سارا جوابی درخور بدم ، محمدی که اهل هیچ باندی نبود اومده تو باند BABY ، وای خدایا شکرت ، بقول بچه ها خدایا ممنون که سبدم رو پر پر کردی :227:
منم به نوبه خودم مادر شدن پردیس عزیز رو تبریک میگم ، هرنعمتی از سوی خدا ، مسئولیتی هم با خود همراه دارد که امیدوارم همه ما از عهده نعمتهای خداوند بر بیائیم :323:
گفتم تا اعضای تالار خوابن :311: ( ببخشید تالار که شبانه روزیه ، بعض از اعضا هم که خواب ندارند یا شاید هم تو تالار می خوابن :311::227: ارسالهای بیت ساعت 2تا 4 نیمه شب واقعا معرکه س :104: )
یه تاپیک درس کنم و لینکش رو بذارم ، که وقفه افتاد ، اما اینم لینکش
کلینیک تخصصی ترک اعتیاد همدردی
میبخشین وسط پست بزرگان دارم پست میزنم،اومدم دیدم خانوم دختر مهربون سوالی ازمون کردن،وظیفه دونستم جواب بدم:نه بابا خانومی مشکل خاصی نبود،اره رفع شد،فقط دو،سه روز منو از اینجا بیخبر و دور گذاشت.نقل قول:
شایانا خانوم نوشته بود:
الان رفع شده مشکل؟
ایشالا که مسئله ی خاصی نبوده باشه
میبینم کم رنگ شدی،ایشالله دوباره زودی پررنگ شی:72:
http://sl.glitter-graphics.net/pub/5...rr8wzizaah.gif
پردیس عزیز بهت تبریک میگم خیلی خوشحالم که مادر شدی
http://sl.glitter-graphics.net/pub/1...bve7lyaiqu.jpg
اینم یه نی نی ناز از طرف منم http://pix4pix.net/upics/images/8679...9023560931.jpg
خانم سارا امرو ز تالار شلوغ نمی کند حریفم ترسید:311: خانم سا را مو اظب باشید در تالار شلوغ نکنید 1 هفته غیبت غیر موجه داشتی سریع پاسخ دهید72::72:
زنده باد محمد . :310::227::104:
اين واكنش هاي تو مرا به وجد مي اوره .:324:
بيب بيب هورا محمد ، بيب بيب هورا محمد ، بيب بيب هورا محمد .
حالا راستش را بگو ببينيم داستان از چه قراره آقا محمد خان گل .:311: :82: