RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
سلام ممنون از خانم دکتر rsrs1380 که به یاد من هم بودند، لپ تاپ من سوخته و من سیستم ندارم و فقط در محیط کارم می تونم بیام سر بزنم که اونجا هم عملا وقت نمی کنم، با توجه به این که تا چند ماه دیگه عازم سربازی هستم احتمال این که لپ تاپ بخرم هم خیلی کمه ،
توی این مدتی که توی این سایت با دوستان همراه بودم از دوستان چیزهای زیادی را فراگرفتم ، از همه دوستانی که اسمشون یادم میاد و یادم نمیاد (اگه اسم کسی را ببرم شاید یه دوست ناراحت بشه که اسم اون را یادم رفته ) و از آقای سنگتراشان عزیز (که به عنوان مدیر سایت استثنائا اسم می برم ) تشکر می کنم.
خدانگهدار همه دوستان
سلام
جا دارد در همین جا از مسلمان (که قبلا خسته بود و الان خستگی اش در رفته انشاء الله) که بسیار بهشون در کارهای فنی زحمت دادیم و بدون هیچ گونه چشمداشتی وقت و بی وقت انرژی گذاشتند و به ما در اداره تالار کمک کردند قدردانی کنیم.
و از خدا می خواهیم که در زندگی موفق باشند و انشاالله موقعیت خوبی برای سربازی ایشون جور بشه و همین جا هم نذر کنند که اگر شرایط سربازی خوبی گیرشون اومد از زمانی که در اختیار دارند استفاده کنند و در تالار فعالیت نمایند.:323:
2 سال وقت زیادی نیست. منتظرت می مونیم، خودت که میدونی بچه های این تالار همه پر صبرند.
اما تا سربازی نرفتی انشاء الله در خدمتتون باشیم. شاید از دعای اعضاء تالار معاف شدیا...
راستی مسلمان، این امضات منو کشته :311: خیلی ساده و صمیمی هست.
دوستان از ممفرد عزيز خبري نيست ....كسي ميدونه در چه حاليه؟جا به جايي محل كارش تموم نشده؟؟
سلام سلام سلام
من اومدم
مرسی از همگی و غزاله جونم
چقدر خوشحالم که گل مریم با انرژی بازم برگشته تالار
بچه دعا کنید من شبنه یه امتحان تعیین سطح دارم برای ارتقا رتبه ی کاریم :302: خیلی امتحانه سختیه
دعا کنید رتبه ام خوب بشه
خانمي چه خوب شد كه برگشتي.......حالت خوووووووفه؟
ايشالا حتما قبول ميشي يعني حتما نمره خووووووبي مياري.......شيريني ما يادت نره ها.....:46:
تو هم واسه ما دعا كن كه امتحان داريم و همش توي تالاريم...
من احتمالا فقط درس روانشناسي رو اين ترم پاس ميكنم........:311:
سلام دوستان
بعد از نشستن رو صندلی داغ ، از اونجائی که جزغاله شده بودم ! نیاز به چند روز استراحت داشتم ...
الان درد هام التیام پیدا کرده ، البته خوب خوب نشده ...
اما دیروز جاتون خالی با پسرم رفتیم دربند ، هم تفریح بود وهم ورزش - هوا هم زمستون بهاری ( اصطلاح جدید: وقتی زمستون زمستون نباشه و بدون برف و بارون بکار میره) بود ، پسرم هم انقدر شارژ بود - تو راه بقیه می گفتن ماشالله ، خیلی خوب اومدی بالا - تا نزدیکای شیر پلا رفتیم- آفرین کوهنورد جوان و... - که مدام می گفت بابا بریم بالاتر ، بریم قله و.... الان کل بدنم درد می کنه ، عضلاتم کوفتس ...اما درعین حال حسابی سر حالم ، دیشب انقدر کوفته بودم که تو خونه می خواستن بجای شام منو بخورن
امیدوارم شما هم خوب و خوش وسرحال باشید :72:
آنی و موعود و کامران وباران که چند روزیه نیستن .... و گفتار نیک و فیلو سارا که خیلی وقته پیداشون نیست
همراهان عزیز
مطلع شدم برا موعود عزیز کسالتی عارض شده که نیاز به استراحت مطلق دارند ، رسم دوستی رو بجا آورده برا سلامتی شون دعا کنیم.
امیدوارم همه دوستان سالم و سرحال و پیروز باشند:72:
با تشکر
ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــام:
دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه....
منم حامل پیامی برای دوستان تالار هستم.:
گل مریمhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...85da75b8ee.gif عزیز طی ایمیلی به بنده اطلاع دادند که متاسفانه در محل کار سیستم کامپیوترشان خراب شده است و امکان ارسال در تالار را ندارند.:302:..و به همه دوستان تالار سلام رساندند و گفتند حتما با تجربیات شیرین این دوران که غیبت داشتند باز خواهند گشت.....
ان شا الله همه دوستان به زودی سر پست های خود بازگردند..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a26ed59b3a.gif...
سلام از خانم اني و اقاي لرد حامد اعضا تالار خبري داريد چند وقت توي تالار نيستند
سلام به همه دوستان حاضر و غائب
چه باشید و چه در فراغت مرخصی به سر برید ، همواره خیر را برای همگیتان خواهانم و گاه بعضی به اختصاص جلوی نظرم می آیند و در همین فرصتها از نهادم دعای خیر برمی آید به بهره مندی هرچه بیشتر از خیر و خوبی و عاقبتی بسیار نیک را از قادر متعال نصیب گرفتن .
اردتمند مخلص همه شما عزیزان گلستان همدردی
این هم تقدیم وجود نازنینتان
ممفرد خانم كجايي؟؟؟چرا خبري ازت نيست؟من نگرانتم:302:
كسي از ممفرد خبر نداره؟