سلام دوستان. بنده از فردا بعد از ظهر انشا الله به مسافرتی خواهم رفت و چند روز غایب خواهم بود!
در پناه حق شاد و سربلند باشید:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان. بنده از فردا بعد از ظهر انشا الله به مسافرتی خواهم رفت و چند روز غایب خواهم بود!
در پناه حق شاد و سربلند باشید:72:
سلام بچه ها
من بر
برگشتم
البته دیگه نمی خوام معتاد باشم به تالار ولی سر میزنم
در ضمن باید خبر های خوبی از خودم بهتون بدم
حالم خیلی خیلی خوب شده و روشهای موفقیت رو تو زندگیم ایجاد کرده ام و یه برنامه اساسی برای تغییرات مثبت تو زندگیم(چه شرایط و چه کردار و پندار) ریخته ام
خلاصه همه چی اوکی هست
مطمئن باشید این تغییر پایدار خواهدبود:227:
راستی از بچه ها چه خبر؟اون مدتی که من نبودم اتفاق خاصی نیافتاد؟
می خوام بشنوم
بهم بگین
:72:
خوش اومدی
چند وقتی که از شروع برنامه هات گذشت ، در اون زمینه هائی که پیشرفت اساسی داشتی ، برا دوستان بگو :104:
شاید بعنوان یه تجربه موفق بشه استفاده کرد:72:
ایشاله با اجرای برنامه هات شاهد موفقیتهای بیشتری باشیم
اول از همه بگو چه طور اعتيادت رو ترك كردي؟چون به شدت به يه راه حل براي ترك تالار نياز دارم!!!
تمرکز بر ترک ،تلقین ،اراده
گفتم چرا فضای تالار دوباره خوش بو شده :310:
پس گل مریم اومده
خوش اومدی خواهر جون :72:
به به بنده هم خداي اراده تشريف دارم و هر كااااااااااااااري كه اراده كنم انجام ميشه!!!:302::302::302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
سلام خانم گل مريم اومده خوش امديد خواهر خوب مهربان دلسو ز:72::72::72::72:
سلام ممنون از خانم دکتر rsrs1380 که به یاد من هم بودند، لپ تاپ من سوخته و من سیستم ندارم و فقط در محیط کارم می تونم بیام سر بزنم که اونجا هم عملا وقت نمی کنم، با توجه به این که تا چند ماه دیگه عازم سربازی هستم احتمال این که لپ تاپ بخرم هم خیلی کمه ،
توی این مدتی که توی این سایت با دوستان همراه بودم از دوستان چیزهای زیادی را فراگرفتم ، از همه دوستانی که اسمشون یادم میاد و یادم نمیاد (اگه اسم کسی را ببرم شاید یه دوست ناراحت بشه که اسم اون را یادم رفته ) و از آقای سنگتراشان عزیز (که به عنوان مدیر سایت استثنائا اسم می برم ) تشکر می کنم.
خدانگهدار همه دوستان
سلام بر برادر گرامی
خوش آمدید :72:
از اومدن شما خوشحالم و از رفتنتون ناراحت ؛ اما به تصمیم شما احترام میذارم و براتون آرزوی موفقیت و بهترینها رو دارم .
ما هم از شما تشکر میکنیم بابت زحماتی که برای تالار همدردی کشیدید چه زحماتی که پشت پرده بوده و ما نمیدونستیم اما آقای سنگ تراشان میدونن مثل همین سربرگها و ... چه راهنماییهای ارزشمندتون به
دوستان و مراجع .
انشاء الله خدمت سربازی رو هم به سلامتی و موفقیت طی میکنید و برمی گردید.
خدانگهدارتون:72: