RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام بر همه دوستان ، خاصه موعودجان
موعود عزیزم
تسلیت صمیمانه مرا پذیرا باش
خداوند روح پدرتان را قرین رحمتهای واسعه گرداند .
عزیزم ، وقتی چنین مصیبتی پیش می آید ( وفات پدر یا مادر ) درهای رحمت و لطف ویژه الهی برای بازماندگان وابسته به آن ( خاصه فرزندان و پدر و مادر وی ) به عنوان بستگان درجه 1 باز می شود و خوشا اگر از فیوضات در نظر گرفته شده ، با پوشیدن ردای صبر خود را بهره مند سازیم .
دنیا فانیست و به قول خیام
|
این کهنه جهان به کس نمی ماند باقی | *** | رفتند و رویم و دگران هم روند |
|
می دانم صبور هستی که هم ایمانت به خدا گواه آن است و هم نشون داده ای که این توان و روحیه را داری . پس صبور باش و از خدا عمیقاً بخواه چنانکه من هم برایت می خواهم ، که وفات پدر را برایتان با برکت گرداند .
مواظب خودت باش عزیزم
.
موعود گرامی بنده هم به سهم خود، درگذشت پدر گرامیتان را از صمیم قلب تسلیت گفته و از خداوند رحمان برای آن مرحوم مغفرت و برای شما و خانواده گرامیتان صبر مسالت دارم.
به به...
بالاخره طلسم سال 90 شکسته شد و اولین پست مشاوره ای جناب مدیر همدردی که به یکی از اعضا مشاوره دادند، رؤیت شد. :73: :73: :73:
انشاءا.. که حضورش مستدام باشه و از راهنمایی هاشون بهره ببریم. :72:
راستی آقای کیوان چرا خارجی شدید؟ Super Moderator؟ اینجا که همه عناوین و القاب فارسیه، شما چرا ....؟ :162:
سلام دوستان عزیز
من مدتی بود که خواب میدیدم و البته چند شبی هم بود که دلشوره داشتم اما همش توکلم به خدا بود وبا یادخدا
سعی داشتم ارامش از دست رفته ام را بدست بیارم که امروز
خبر ناگواری بهم دادند....مادر بزرگ عزیزم فوت کرد پس خوابهای من بی جا نبود!!!
چقدر دلم برای عمه ام سوخت امروز میگفت داغ برادر دیدم گفتم سخته داغ پدر دیدم گفتم از داغ پدر سختتر نیست
اما داغ مادرمو چطور تحمل کنم که هیچ داغی مثل داغ مادر نیست
عزیزم فوت مادربزرگ نازت رو تسلیت می گویم
امیدوارم خدا روحش رو شاد کنه و قرین رحمت
مادر بزرگ ها خيلي نازنين هستند
متاسفم . روحشان شاد .
سلام shomilaجون .
تسلیت میگم عزیزم .
روحش شاد
شمیلا جان
عزیزم ، تسلیت مرا هم پذیرا باش
به عمه نازنینت بگو
نقش پای رفتگان هموار ساخت راه را |
|
مرگ را داغ عزیزان بر من آسان کرده است |
|
دنیا دار فانیست و تنها خداست که باقیست ، آنها که به جاودانگی ( خدا ) پیوند خورده اند مرگ به معنایی که ما تصور می کنیم و جزع و فزعش را داریم ندارند ، برای آنان مرگ تولدی دیگر در عالمی بهتر است ، پس باید گفت :
آنکه ترا یافت جان را چه کند |
فرزند و عیال و خان و مان را چه کند |
|
دیوانه اش کنی هردوجهانش بخشی |
دیوانه تو هردو جهان را چه کند |
|
سلام:
شمیلا عزیزم...منم فوت مادربزرگ مهربونت رو تسلیت می گم و امیدوارم خداوند ایشان را رحمت کند و به شما و خانواده محترمتان صبر عنایت فرماید...
:72:
دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ |
|
سلام دوستان عزیز،
حدود 3-4 ماه است که اینجا عضو هستم.
همدردی برای من جاییست که در آن "همدردی" می شود.
در همدردی من دیدم که مردم ما هنوز می توانند مهربان باشند و بدون هیچ چشم داشتی به هم نوع خود کمک کنند.
در همدردی یک دلی و یک صدایی را دیدم.
این جو صمیمی همدردی توجه من را به خود جلب کرد و باعث شد روزانه چند بار به اینجا سر بزنم و از خواندن پستهای شما لذت ببرم.
به عنوان یک عضو کوچک این تالار دلم از وقایع اخیر گرفته است.
متاسفانه در این چند روزه جو همدردی تغییر کرده و در تاپیکهای مختلف بعضی از دوستان به بحث و دعوا با همدیگر می پردازند. دیگر نمی خواهم بیشتر در این باره صحبت کنم.
فقط از شما این خواهش را دارم که بیایید جو همدردی را مثل گذشته سالم نگه داریم.
بگذاریم اینجا محل "همدردی" باشد، وگرنه برای دعوا و توهین و بی احترامی به همدیگر به اندازه کافی سایت در اینترنت داریم!
بیایید وقتی در شرایط شخص دیگری قرار نگرفته ایم، بیهوده راجع به تصمیمات او قضاوت نکنیم.
اگر کسی قصد تخریب و بی آبرو کردن کسی را داشت، ما دیگر از او حمایت نکنیم.
اگر کسی نمی خواهد مسائل شخصیش فاش شود، این حق اوست. به حقوق هم احترام بگذاریم و بترسیم از اینکه روزی کسی بخواهد این بلا را سر خود ما بیاورد.
همینطور اگر کسی در تاپیکی نظری داد و ما مخالف بودیم، می توانیم منطقی از او انتقاد کنیم. ولی تمسخر کردن او کار درستی نیست. هرچند که اصلاً شک دارم که تاپیک یک کاربر محلی برای انتقاد کردن اعضا از هم باشد.
اینها فقط خواهش من به عنوان یک عضو کوچک اینجاست...
امیدوارم جو همدردی همیشه صمیمی و دلنشین بماند.
از بودن در این تالار و آشنایی با شما اعضای مهربان خیلی خوشحالم.
با تشکر از همه شما،
حامد