منم توی جشنتون راه می دین دیگه .خدای مهربان ممنونیم که شادی رو دوباره به تالار آوردی و شاد عزیزمون رو درکنارمون حس میکنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
منم توی جشنتون راه می دین دیگه .خدای مهربان ممنونیم که شادی رو دوباره به تالار آوردی و شاد عزیزمون رو درکنارمون حس میکنیم
:43: :43: :43: :72: :72: :72:
سلام
من تازه این تاپیکو باز کردم و متوجه بیماری شاد شدم و خیلی ناراحت شدم.اما صفحه آخرو که دیدم خوشحال شدم .مثل اینکه جشنه.منم دعوت نکرده میام تو جشن.امیدوارم همگی همیشه سلامت باشین.:72::104:
درود به شاد عزیز
تبریک میگم
105000+15000=120000
از همه ی دوستانی که همکاری کردن ممنونم
خدا به همه کمک کن اللهی آمین
با سلام
من هم به همه دوستان برگشت شاد مهربان و عزیز را تبریک میگویم و امیدوارم همیشه خوب و سلامت باشند و جمع گرم بچه های تالار همدردی را همیشه گرم و روشن نگه دارند .
با امید و آرزوی سلامتی و طول عمر و عاقبت خیر برای همه انسانهای روی زمین :16::43::72:
:43::43::43:همه ما دوست داریم شاد عزیز:72::72::72:
دوستان عزیز میتونم ازتون خواهش کنم برای مادر بزرگ من هم دعا کنید .ممنون میشم.
شاد عزیز همیشه سلامت باشی.:228:
از خدا ممنونیم که طعم شیرین اجابت دعا را به همه ما چشاند
چه لذتی داره وقتی همه یک صدا از درگاه خداوند حاجتی رو خواستاریم و اون چه زود صدای ما بندگان کوچکش رو شنید
شاد عزیز بازگشتت رو به جمع دوستان تبریک میگم و از خدا میخوایم که همیشه سالم باشی
باز هم خدا رو شکر
واقعا از اينكه شاد عزيزم دوباره به تالار برگشتي خوشحالم هميشه سلامت باشي
چه خبر خوبی
بعد از چند روز حالا که میبینم شاد به تالار برگشته خیلی خوشحال شدم.
شاد عزیز منم بهت خوش امد میگم.
دوستان عزیزم، ممنونم که این مدت منو تنها نذاشتین و با دعاهاتون بهم کمک کردین که من حالم زودتر خوب بشه و از محبت وجود شما عزیزان بهره ببرم :43:
ازتون یه خواهشی دارم، خواهش می کنم برای سلامتی پدر سمیرای عزیز (capable) دعا کنید، اگه همراهی کنید ذکر الله صمد رو دوباره شروع کنیم این دفعه برای شفای پدر یکی از دوستان با محبت تالار...
500 تای اولش رو من می فرستم...
:72: